Merhaba, aynı gün, aynı saatlerde ekimlerimiz yapılmış
Muhtemelen yan yana odalarda falan yatıyorduk
Hayırlı olsun. Açıklıklarımız da benziyor biraz. Ben de yarın açacağım konumu.
Merak ettim; sizi de şu üç boyutlu görsel çıkartan saçlarınızın simülasyonunun yapıldığı alete sokmadılar mı?
Sizin ekiminizi de göremedim sanırım daha paylaşmadınız ama umarım ekimlerimiz güzel sonuçlanır ve ilerler.
Bu iki ismi ben de hiç duymamıştım ama Sahra hanımla biraz muhabbet ettiğimde kendisinin 12 yıl kadar bir süredir Serkan beyle saç ekimi konusunda çalıştığını öğrendim. Ayrıca bana da bir güven ve memnuniyet hissi verdiler ama herşey daha ilerki süreçlerde ortaya çıkacaktır. Allah’ ın izniyle güzel gelişimler göreceğiz inşAllah hocam…
Benim de aynı gün Beyza Hanım ve ekibi ile ekim işlemi gerçekleştirildi. İlk olarak donörden 3500 hedeflenmişti ama donörü zorlamamak adına 3000 tane alabildiler. Dolayısıyla bu ekim merkezinde tesadüfen bir işlem yapılacağını düşünmüyorum, sizin için demekki yeterli sayı buydu. Bu arada sizin ekip ve benim ekibi ilk kez bu forumda duyuyorum. Ama şu an için ben memnunum, saçımın ince, greft ortalamam az olmasına rağmen iyi ve mantıklı bir iş çıkardıklarını düşünüyorum.