özel hastaneye gittim.Tedavimi sizlerle paylaşmak istedim.Öncelikle doktorun yazdıkları:
--Funit mantar hapı 4 kapsül(içinde 4 tane var,doktorum bana 1 gün al 1 gün alma dedi) toplamda 4 günlük bir kür.Vücudunuzdaki mantarları azaltıyor.
--Betnovate losyon:Saça sürülüyor.Kortizon içeriyor.Kortizondan dolayı tüylenme de yapabilir,bu benim için iyi bir şey.Saçtaki inflamasyonu azaltmak için kullanılır.(Doktorum bana duştan sonra kullanmamı önerdi ama ben her akşam kullanıyorum)
--Aclorem krem:Bu krem yüze uygulanır.Kortizonludur.Kortizonlu olduğu için saç çizgimin önüne de sürüyorum tüylensin diye.Amacı yine inflamasyonu azaltmak
--Allerset 10 mg film kaplı tablet:her gün içiyorum.Amacı kaşınmayı ve inflamasyonu azaltmak
--Ketoral şampuan:Bana ketoral yazdı ama bende konazol ve loproxta var.Bu medikal şampuanlar bende duşta daha fazla saç dökülmesi yapıyor.loproxun etken maddesi farklı.Hepsi sdye iyi gelir.Bana ketoral loproxtan daha etkili gibi geldi ama loprox daha az yıpratıyo saçı
sdsi olanlar kesinlikle inflamasyonu azaltan losyonlardan birini tercih etsin.Duştan çıkınca sanki biri saçımı çekiyomuş gibi hissediyodum.Losyon sürünce geçiyor.Bu tedavilere ek şakaklarıma 6 veya 9 aylık minox tedavisi başlıycam