Sevgili genç dostum. Babamda vs. Kimsede kellik yoktu, ben de vardı. Ben de sen gibi çok taktım bu duruma. Şuan 32 yaşındayım hayatımın her yaşında saçlarımdan şikayet ettim. Şimdi yalnızca 2 sene önceki fotolara bakıp vay be ne kadar çok saçım varmış diyorum çünkü şuan nw5 im:) intihar fikrini çoğu zaman düşündüm fakat bunun nedeni saçlarım olmadı hiç. Öncelikle elimizde silahlarımız var. Saç ekimi + finasterid + minoxidil olmadı mı bir saç ekimi daha hem de sakal göğüs destekli, olmadı mı saç simülasyonu. Olmadı mı saçı kazıtıp sakalı salar Kratos gibi dolaşırız. Sana bir tavsiye vermek istiyorum. Spora başla. Vücut geliştir. Emin ol saçların ikinci planda kalacak. Kitap oku kendini geliştir, emin ol keko ve aslan yelesi saçlı birindense, kel fakat çok entelektüel birisi tercih edilir. Ders çalış ya da iyi para kazanma yollarını bul ve yine emin ol ki güç saçtan baştan her şeyden daha büyüktür. Peki sen ne yaptın diye sorarsan, ben de artık saç ekimi günü bekliyorum. Eğer olmazsa bir daha, olmazsa simülasyon, olmazsa komple kazıtırım. Peki beklerken ne yapıyorum, sürekli okuyor, yazıyor, düşünüyor ve savaşıyorum. Sen erkeksin ve bu dünyada erkeğin düşme hakkı yoktur. Bebek gibi ağlamayı bırakıp yapman gerekeni yap. Sana güveniyorum.