Gönderen Konu: bu saça ekim yapilir mi,yapilirsa kaç greft olur sizce  (Okunma sayısı 951 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: bu saça ekim yapilir mi
« Yanıtla #15 : 19 Mart 2023, 17:50:07 »
 iyi yerde dandik yerde ekse aradaki tüyleşmişler ölür.ama dandik yer ekerse aradaki sağlamlarıda doker hepsini doker.aralara girilen ekimleri arastır.once kalınlaştırmaya calıs medikal tatmin etmezse ektirirsin

reghull

• Full Member
« Yanıtla #16 : 19 Mart 2023, 19:01:59 »
iyi yerde dandik yerde ekse aradaki tüyleşmişler ölür.ama dandik yer ekerse aradaki sağlamlarıda doker hepsini doker.aralara girilen ekimleri arastır.once kalınlaştırmaya calıs medikal tatmin etmezse ektirirsin
hocam ekim için 6 ay beklemem gerekiyormuş bu süre zarfinda topikal finasterid kullansam iyi olur mu
  • Ekim Tarihi: 03.05.2023
  • Ekim Merkezi ismi Dr.Serkan Aygın
  • Greft Miktarı 4286
  • Yaşınız 38
  • Medikal Tedavi lipomosal finasterid jel,xpecia

emekli kel

• Hero Member
Ynt: bu saça ekim yapilir mi,yapilirsa kaç greft olur sizce
« Yanıtla #17 : 19 Mart 2023, 19:11:26 »
 topikal finasterid kokusunda pek bilgili değilim ağızdan alabilirsin.yan etki gorup bırakıyor millet genelde yan etkide geciyor.kalıcı olanları az.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

reghull

• Full Member
« Yanıtla #18 : 19 Mart 2023, 19:14:21 »
topikal finasterid kokusunda pek bilgili değilim ağızdan alabilirsin.yan etki gorup bırakıyor millet genelde yan etkide geciyor.kalıcı olanları az.
hocam ekimden önce 6 ay boyunca hiçbirşey kullanmasak daha mantıklı olmazmi
  • Greft Miktarı 4286
  • Yaşınız 38

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 19 Mart 2023, 19:35:18 »
 yaş 37 .direkte girebilirsin ekime zayıfları yok sayıp ekerler.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

reghull

• Full Member
« Yanıtla #20 : 19 Mart 2023, 19:42:23 »
yaş 37 .direkte girebilirsin ekime zayıfları yok sayıp ekerler.
hocam lifehair'a watsuppten mesaj attim ekim için minoxili bırakmamı 6 ay boyunca hiçbirşey kullanmamami söylediler
  • Greft Miktarı 4286
  • Yaşınız 38

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 19 Mart 2023, 20:21:28 »
 minoxu merkezler 2 hafta once bıraktırır.bazen minoxu bırakınca saçlar çok kotu olabiliyor.6 ay once bıraktıraları saçma geldi.azaltarak bırakırsın masaja gecersin.diğer merkezlerede sorsan 2 hafta yada 10 gun  once bırak sonrada kullancaksan 2 hafta sonra falan basla derler.birden bırakmak olmaz zaten oteki merkezlerede sor.

reghull

• Full Member
« Yanıtla #22 : 20 Mart 2023, 19:45:51 »
minoxu merkezler 2 hafta once bıraktırır.bazen minoxu bırakınca saçlar çok kotu olabiliyor.6 ay once bıraktıraları saçma geldi.azaltarak bırakırsın masaja gecersin.diğer merkezlerede sorsan 2 hafta yada 10 gun  once bırak sonrada kullancaksan 2 hafta sonra falan basla derler.birden bırakmak olmaz zaten oteki merkezlerede sor.
hocam minoxu aniden bıraksam dökülme çok fazla mı olur
masaj dediğiniz nasıl bir masaj kaç dk günde kaç kez
  • Greft Miktarı 4286
  • Yaşınız 38

reghull

• Full Member
« Yanıtla #23 : 20 Mart 2023, 19:47:58 »
sıklaştırma bu alan kopile sıklaştırılmalı
bu yüzden dikkat etmen gereken 2 önemli durum söz konusu

1 sıklaştırmayı her merkez kaliteli yapamaz merkez seçimi önemli kendi saçlarına zarar vermeden kanal açılmalı bu yüzden profesyonel olmalı kısaca kafana göre saç ekim merkezi seçme derim
3 4 bin tl ucuz diye merkez seçersen bu saça ekim yaptırma yazıktır sonra senelerce düzelttirmek için uğraşırsın

2 kendi saçların güçlü olmalı çünkü beslenme zayıflayacak ekimle dökülme hızlanır
o yüzden finasterid kullanmaya başlamalısın tabi doktora danış
hocam antalyadaki bir merkeze dönör bölgemin fotosunu gönderdim,dönör bölgemin tüm alanı kapatmaya yetersiz olduğunu söyledi,dönör bölge mi güçlendirmek için ne yapmaliyim
  • Greft Miktarı 4286
  • Yaşınız 38

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 20 Mart 2023, 20:36:31 »
hocam minoxu aniden bıraksam dökülme çok fazla mı olur
masaj dediğiniz nasıl bir masaj kaç dk günde kaç kez
olma ihtimali var.azaltarak bırak.gunde 5 dk.sabah akam 5 dk daha etkili ama en azından bir kez parak uclarınla oval hareketlerle 5 dk yap

reghull

• Full Member
« Yanıtla #25 : 28 Nisan 2023, 20:01:20 »
Arayıp resmini gönderdiğim tüm merkezler, bu saça 2 ekim olur dediler ama Serkan Aygının merkezi tek seansta genel sıkışma yapilir boşluk kalmaz dedi sizce bu mümkün mü?
2.sorum Serkan Aygının merkezi şehir dişindan gelenleri ertesi gün sargıları çözüp gönderiyoruz ilk yıkamayı siz yapiyorsuz dediler ya da 3 gece kalacaksiniz dediler sizce ilk yıkamayı kendim yapsam  becerebilir miyim illede lavaboda mi yıkamam gerekiyor, düşa kabinde tasla yıkasam olmaz mi?
  • Greft Miktarı 4286
  • Yaşınız 38

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 28 Nisan 2023, 20:24:37 »
 serkan aygın inceleri yok sayar ole eker.sendede oyle yapıcaktır yas gereği saç artık dokulmez deyip hareket eder.yıkamayı bilmiom bilen arkadaslar yazar

Facebook Twitter Instagram