Gönderen Konu: Forumdaki tüm abilerimden yardım bekliyorum  (Okunma sayısı 458 defa)

Layerbox23

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Forumdaki tüm abilerimden yardım bekliyorum
« Yanıtla #16 : 31 Mart 2023, 18:36:17 »
Eğer önden görüntü seni rahatsız ediyorsa saçlarını indir ve bir tarafa tara en azından kapaticilik artar ben öyle yapıyorum tabi senin yaşın bana göre biraz küçük ben xpecia kullanıyorum saçlarım gerçekten kalinlasti sana öneririm fakat içeriğine güvenilmiyor Fin olabilir diyorlar gelişimin tamamlanmadan da bu tarz ürünler sıkıntı yasatabilir ben dahi xpecia kullanırken menimde hafif sıvılaşma oldu ve mastürbasyon aralığım arttı aslında benim için iyi oldu normal bı insan gibi olmaya başladım ağır sıkıntım olsa bende bırakırım sende şu an gelişim çağındasin bu yüzden  girme bu toplara daima doktora daniş kendinle barışık olmaya çalış ben zorlanıyorum ama mecburuz
doktor hairforte verdi forumda okuyorum hairforte falan etkili değil etkili olan tek şey minoxidil ve finasterid özellikle mem adlı üyenin yazılarını okuyunca motivasyonum düştü aklımda şey var finasteridi 2-3 ay kullanıp dökülmeyi önleyebilirmiyim acaba
çünkü dayımdan den genimi aldım çok büyük ihtimal ve o da 18 li yaşlarda kelleşmeye başlamış bu yaş aralığında biraz yanetkiye katlanarak doktor eşliğinde fin kullanırsam bu süreci atlattıktan sonra kelleşme oranım azalır en azından aileme söyledim prof bi cildiyeciye gidicez ne derse artık

anonim21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Forumdaki tüm abilerimden yardım bekliyorum
« Yanıtla #17 : 31 Mart 2023, 23:21:35 »
doktor hairforte verdi forumda okuyorum hairforte falan etkili değil etkili olan tek şey minoxidil ve finasterid özellikle mem adlı üyenin yazılarını okuyunca motivasyonum düştü aklımda şey var finasteridi 2-3 ay kullanıp dökülmeyi önleyebilirmiyim acaba
çünkü dayımdan den genimi aldım çok büyük ihtimal ve o da 18 li yaşlarda kelleşmeye başlamış bu yaş aralığında biraz yanetkiye katlanarak doktor eşliğinde fin kullanırsam bu süreci atlattıktan sonra kelleşme oranım azalır en azından aileme söyledim prof bi cildiyeciye gidicez ne derse artık
iyi güzel diyorsun ama Fin 2 ayda dökülmeyi kesseydi herkes 2 aylık kullanırdı ve dökülmesini keserdi bence sen hormon baskılama ancak dermaroller uygula masaj yap xpecia önersem o da sıkıntılı olabilir içeriğine güvenilmiyor  yaptığın tedavilerin sana psikolojik olarak iyi geldiğini düşün plaseno etkisiylede belki koruma oranını artirabilirsin

Facebook Twitter Instagram