selamlar arkadaşlar. genel olarak sadece ön bölgemde hafif bir acıklık var. özellikle saç çizgimin ve yanların biraz toparlanmasını istiyorum. kafamda şu an 3 yer var. serkan aygın, asuman hair ve akl klinik. ekimi eylül 2023 gibi olmak istiyorum o dönem 1 ay gibi bir iznim mevcut. olaki bir yerle anlaşırsam bizzat kliniğe de gidip olayı tamamen netleştirmek amacındayım.
serkan aygın 40 bin tl fiyat verdi. serkan hoca fotoğrafları incelemiş 2300 grefte karar vermiş. fakat ben 2023 eylül için randevu almak istediğimde bu fiyattan anlaşamayacagımızı parayı ekimden önce aldıklarını ve fiyatların o zamana kadar değişeceğini söylediler. (eylül için anlaşmaya varırsak parayı hemen yatıracagımı bütün kliniklere söyledim.)
akl klinik yine 2200 greft olabileceğini ama tam greft sayısının muayeneden sonra netleşebileceğini belirttiler. 24 bin tl fiyat verdiler ve eylüle randevu olusturabileceklerini ve fiyatta hiçbir değişiklik olmayacagını söylediler.
asuman hair 45 bin tl fiyat verdi. 2500 greft ile basarılı bir operasyon gerçekleşebileceğini söylediler. eylül ile alakalı randevu için henüz cevap yazmadılar.
bu klinikler dışında önerebileceğiniz yerler var mıdır?
degerli görüşleriniz için şimdiden herkese teşekkürler.
bu arada yaşım 38