o kadar nekroz sonuca yansımaz rahat ol.soru sormuşsun ya damarları zedelemeden ektilerse saçlar çıkar beslenir.donorde homoen alınmış.ufak tefek nekrozlar dısında temiz ekim duruyor.sorun yok.
imzana kellik yasaklansın yazmışsın sezarın onler dokukmuş galiba sezardı önlerine zeytindalındantaç takıomuş ben sezar gibi padisah gibi olsam saçlarım dokuk olsa tum halk sarıkla gezcek derim bir tane saçlı gormeye tahammul etmem kelliği değil kafaları yasaklardım.
Valla kellik yasaklanırsa DNA’mız ile oynanıp o lanet Dihidrotestosteron sonsuza dek kaldırılabilir 😅
Ufak tefek demeni rahatlatıyor.. Bugün yine sordum eğer nekroz ise söyleyin önlem veya genişlemesini vs önleyici tedavilere başlayım diye.
Nekroz değil diyorlar..
Serkan Aygın’ın 40.000 tl olduğunu bilseydim onda yaptırırdım düşünmeden, arada 15.000 fark var …
Gold City Hair’in çok okudum yorumlarını burada tek tek, ve nerdeyse tüm videoları izledim. Kötü yorum bir tane harici bulamamıştım.
ACIBADEM hastanesi ile ilgileri yok bunun farkındayım. Hastaneye kira ödüyorlar bence.
Bu bende kumar oynamama sebebiyet verdi…
Safir Fue,
Homojen kök alımı (bunu da sordum ısrlarla)
9,4’lük punch kullanımı benim saç için,
10 yıllık tecrübe
Sırf marka olmuş yere markası için fazla ödememek adına bir kumar oynadım.
İnş hüsrana uğramam.
Finasterid’e başladım. Takviye vitaminler alıyorum. Cüce Palmiye ektresi, Biotin, Çinko vs biliyorsunuz zaten .