Kardeşim öncelikle ekimin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Öncesinde araştırma ve ektirme kısımlarını düşünürsek iki önemli ve zorlu bölümü atlatmışsın... Bundan sonrası beklemek ve saçları koruyabilmek...
Ekim fena durmuyor. Çok fazla greft çalışılmış. Ama sen bu handikapı aşmak adına iyi besliyor gibisin kafayı sadece bunlara tek önerim, eğer yapıyorsan da söylediğimi kaale alma, günlük uzun yürüyüşler yaparak, sağlıklı beslenerek de vücudunu daha zinde tutman olur.
Ön hat fena degil gibi, yaş ekim uygun bir yaş... Aslında merkez konusunda doğru tercih ile süper sonuçlar alabilirdin...
Bilinçli bir kelsin, herşey güzel olacaktır. Yaz'a tarağını hazır et
Sağol, yürüyüş bir ay geçtiği için başlıyorum tekrardan. Normalde çok hareketli biriyim.
Dediğin gibi biraz daha bekleyip acele etmeyip daha güvenilir, içinin rahat edeceği, daha planlı, emin, titiz çalışan bir kliniği seçmeliydim bütçem olduğu halde.. Serkan Aygın, Asuman, Cosmedica gibi
İki operasyon planladım ve ilki ön hat için 4500 greft konuşulup bana sormadan 6060’a çıkılmasından sonra ilk endişem bu oldu ve daha sedyede yüz üstü uzanmışken içime kurt düştü. Umarım donörü zorlamadınız dedim oradakilere.
Burada paylaşmak şart oldu.
Valla elimden geleni yapıyorum. 5 haftadır çalışmadım, saçları iyi korudum. Güzel uzun uzun dinlendim.
İyi dengeli beslenme yaptım ve tüm gerekli takviyeleri alıyorum - Fin dahil.
Sigara yok, alkol uzun bir süre yok sonuç netleşene kadar.
İkinci ekimi Allah nasip ederse mutlaka daha saygın kliniklerde olacak inş.