Hocam sizde benim gibi açık ten rengi ve ince telli saçlara sahipsiniz bizim gibi açık tenli ince telli saçlı kişilere ben şahsen saç ekimi önermiyorum çünkü dip gözükmeleri oluyor bu tarzda kişilerin saç ekim sonuçlarını iyice araştırın sizde görüceksiniz genelde bu saç ekme işini yapan merkezlerin gösterdikleri before afterlar hep nedense kalın saçlı insanlardır. Bütün saç ekim merkezleri ince saçlıların ektirdiği belli olmaz derler inanma donör bölgede de saç alımı yapıldığı kalın saçlı insanlara göre belli olabilir ama ektirmeyi kafana koyduysan eğer donör bölgende yeterli saç varmı iyi araştır saç dökülme hızlıysa bekle hemen girişme bu işlere tepe bölgesi genelde tutmuyor onuda göz ardı etme ekim merkezini iyi araştır , hoş bu piyasa da kime gitsen herkes kendisini bir numara zannediyor, bu durumu ekart etmenin de tek yolu bu forumda iyi bir araştırma yapmandır, ekim merkezlerinin web siteleri , ekşi sözlük , Google,sosyal ağ siteleri değil bu konuda tek gerçekçi yer bu forumdur.Hayırlısı olması dileğiyle sağlıklı günler dilerim..