Gönderen Konu: yaş 28 saçlarda yolun sonu öneriye ihtiyacım var  (Okunma sayısı 879 defa)

emirt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
İyi forumlar arkadaşlar eski hesabımı kaybettim yeni açtım. yaş 28 şakaklarım lise çağımdan beri açık ancak tepe bölgem son 4 yılda aşırı döküldü her yıl biraz daha açıldı son durum budur ekim yaptırmak için dökülmenin yavaşlaması veya durmasını bekliyorum harici neler önerirsiniz teşekkürler.

Yağlı hali

temiz yıkanmış hali

yigittttgngr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: yaş 28 saçlarda yolun sonu öneriye ihtiyacım var
« Yanıtla #1 : 16 Mart 2023, 21:42:51 »
İyi forumlar arkadaşlar eski hesabımı kaybettim yeni açtım. yaş 28 şakaklarım lise çağımdan beri açık ancak tepe bölgem son 4 yılda aşırı döküldü her yıl biraz daha açıldı son durum budur ekim yaptırmak için dökülmenin yavaşlaması veya durmasını bekliyorum harici neler önerirsiniz teşekkürler.

Yağlı hali

temiz yıkanmış hali

Fin+minox duruma göre de xpecia kullanıp 30-35 yaşlarında ya da ne zaman finansal olarak uygun olursan ekim yaptirmalisin bence başka yol gözümüyor. Dönor bölgeyi de paylaşırsan iyi olur. Verdiklerim sadece tavsiyedir.

staatsmann

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 19 Mart 2023, 18:10:26 »

Yağlı hali

temiz yıkanmış hali

Ben 35 yasima kadar bekledim.. Son 4 yil topic ile idare ettim. 13 gün oldu ektirdim. Finasterid vs deneyebilirsin. Ve bu forumu iyi incele ekim yaptiracaksan. Kaliteli bir yere yaptir ve suan fiyatlar 40.000 olmus durumda... Evet belki bu pahali yerlerde de sonuc istedigin gibi olmayabilir, komplikasyon olabilir ama baska yerlerde yaptirip KESKE  demekten iyidir.

Ben yine durumun olursa 2 ve 3 asamada üst bölgeyi kapatanlar var. Onlari incele.
  • Ekim Tarihi: 07.03.2023
  • Ekim Merkezi ismi Gold City Hair
  • Greft Miktarı 6060
  • Yaşınız 35 (NW5A)
  • Medikal Tedavi 16.03.2023`ten beri 1,25 mg Finasterid, Vitaminler, her gün 1 Asprin, PRP
Kellik YASAKLANSIN!
İlk Ekim 07.03.23
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=30929.0

Aldous Huxley

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 19 Mart 2023, 18:37:17 »
Hocam sizde benim gibi açık ten rengi ve ince telli saçlara sahipsiniz bizim gibi açık tenli ince telli saçlı kişilere ben şahsen saç ekimi önermiyorum çünkü dip gözükmeleri oluyor bu tarzda kişilerin saç ekim sonuçlarını iyice araştırın sizde görüceksiniz genelde bu saç ekme işini yapan merkezlerin gösterdikleri before afterlar hep nedense kalın saçlı insanlardır. Bütün saç ekim merkezleri ince saçlıların ektirdiği belli olmaz derler inanma donör bölgede de saç alımı yapıldığı kalın saçlı insanlara göre belli olabilir ama ektirmeyi kafana koyduysan eğer donör bölgende yeterli saç varmı iyi araştır saç dökülme hızlıysa bekle hemen girişme bu işlere tepe bölgesi genelde tutmuyor onuda göz ardı etme ekim merkezini iyi araştır , hoş bu piyasa da kime gitsen herkes kendisini bir numara zannediyor, bu durumu ekart etmenin de tek yolu bu forumda iyi bir araştırma yapmandır, ekim merkezlerinin web siteleri , ekşi sözlük , Google,sosyal ağ siteleri değil bu konuda tek gerçekçi yer bu forumdur.Hayırlısı olması dileğiyle sağlıklı günler dilerim..
  • Ekim Tarihi: 28.10.2022
  • Greft Miktarı 5002
  • Yaşınız 28
  • Medikal Tedavi Finansterid 1 mg, Nutraxin Keratin (2000 biotin)günde 1 adet

emirt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 21 Mart 2023, 17:43:37 »
donör bölgem böyle zannediyorum 2. ekim çıkmaz burdan saçlarım ince ve cansız dht blokerleri uzun yıllar kullanabileceğimi düşünmüyorum insan bi yerden sonra bıkıyor eskiden 4 ay dut kullanmıştım artık ne yapacağımı bilemiyorum

Aldous Huxley

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 21 Mart 2023, 17:50:24 »
Hocam .daha aydınlık bi yerde tekrardan arka ,sağ ve sol tarafında çekbilrimisin
  • Ekim Tarihi: 28.10.2022
  • Greft Miktarı 5002
  • Yaşınız 28
  • Medikal Tedavi Finansterid 1 mg, Nutraxin Keratin (2000 biotin)günde 1 adet

staatsmann

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 21 Mart 2023, 19:05:23 »
Fin için yapılan araştırmaları takip ediyorum, yabancı youtuberlar paylaşıyor.
0.5, 0,25 mg finasterid kullanımı ile 1 mg kullananlar arasında yanlış hatırlamıyorsam %10’luk bir fark var sadece.
Bu sayede yan etkileri azaltabilirsin.
  • Ekim Tarihi: 07.03.2023
  • Greft Miktarı 6060
  • Yaşınız 35 (NW5A)
  • Medikal Tedavi 16.03.2023`ten beri 1,25 mg Finasterid, Vitaminler, her gün 1 Asprin, PRP
Kellik YASAKLANSIN!
İlk Ekim 07.03.23
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=30929.0

yigittttgngr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 21 Mart 2023, 21:44:41 »
Kral antiandrojen kullansan belki bir eklimlik saç daha çıkabilir dönor bölgeden. Ama ekim ne kadar mutlu eder seni ondan emin değilim saç kalınlığı ve rengi pek uygun değil gibi ekime. Senin kararın düşün taşın ama bence saçı vur sıfıra yeni bir tarz bul kendine kafa yapın düzgün ben yakışacağını düşünüyorum

Batuhan Çağlar

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #8 : 22 Mart 2023, 01:23:01 »
Kral bu saç ekim yapılsa bile mutlu etmez bence çok çok güçsüz saçların kafa yapın çok iyiye benziyor bence kellik yakışır sana bi dene sakal bırak

legorn

• Full Member
« Yanıtla #9 : 22 Mart 2023, 01:30:55 »
Hocam sizde benim gibi açık ten rengi ve ince telli saçlara sahipsiniz bizim gibi açık tenli ince telli saçlı kişilere ben şahsen saç ekimi önermiyorum çünkü dip gözükmeleri oluyor bu tarzda kişilerin saç ekim sonuçlarını iyice araştırın sizde görüceksiniz genelde bu saç ekme işini yapan merkezlerin gösterdikleri before afterlar hep nedense kalın saçlı insanlardır. Bütün saç ekim merkezleri ince saçlıların ektirdiği belli olmaz derler inanma donör bölgede de saç alımı yapıldığı kalın saçlı insanlara göre belli olabilir ama ektirmeyi kafana koyduysan eğer donör bölgende yeterli saç varmı iyi araştır saç dökülme hızlıysa bekle hemen girişme bu işlere tepe bölgesi genelde tutmuyor onuda göz ardı etme ekim merkezini iyi araştır , hoş bu piyasa da kime gitsen herkes kendisini bir numara zannediyor, bu durumu ekart etmenin de tek yolu bu forumda iyi bir araştırma yapmandır, ekim merkezlerinin web siteleri , ekşi sözlük , Google,sosyal ağ siteleri değil bu konuda tek gerçekçi yer bu forumdur.Hayırlısı olması dileğiyle sağlıklı günler dilerim..

sanırım benim saçlar da bahsettiğin familyadan

Facebook Twitter Instagram