Merhaba 24 yasindayim ozellikle son bir senedir saclarimin dokulmesinden dolayi rahatsiz oluyordum forumda okudugum bilgiler dogrultusunda 15.03.2023 tarihinde Sibel Ulusan Medicalhair de sac ekimi operasyonum gerceklesti. Ben 3. Paket olan Zafer Ulusan`in denetiminde ekibinin gerceklestirdigi paketi tercih ettim. Sac ekimim sabah saat 8.15 de basladi ve aksam yaklasik 20.30 civari bitti 4861 greft 3939 kanala ekildi. Oncelikle şunu belirtmek istiyorum özellikle kök alimi esnasinda yapilan anestezi igneleri bana hayati sorgulatti ekimimde baştan sona Hülya hanim vardi ne kadar yardimci olmaya çalışsa da benim kafam da sert oldugu icin cok zor uyusturabildi uyustuktan sonra bir agri sizi olmuyor ama dedigim gibi anestezi kismi fazlasiyla acili. Yaklasik 4 saat kok alim kismi surdu Hülya hanim donor bolgemin gayet iyi oldugunu beklediginden daha iyi bir sonuc alacagimizi soyledi sonrasinda 2 saat kanal acimi , 5 saat kadar da ekim aşaması sürdü.
Zafer bey yurtdisinda oldugu icin sac cizgimi ve greft dagilimini Sibel hanim yapti kesinlikle baştan savma yapmiyor hemen hemen yarim saat cizgiyi ayarladi ben tamamen kendisine biraktim