Gönderen Konu: Ekim uzmanım Zigavus Şampuan ve B Complex önerdi sizce nasıl ? LÜTFEN YORUM  (Okunma sayısı 3300 defa)

spark

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
arkadaşlar doktor resimdeki zigavus şampuan ve b complex kullanmamı söyledi.  bunun dışındı herhangi bi ilaç veya takviye vermedi. (zinco, finasteried , xpecia , biotin gibi).  sizce bunlar yeterlimidir. bu iki takviye kalite açısından nasıl iş görürmü . bunların dışında kullanabileceğim neler var. bu arada yaş 26

sizce bu ikisi yeterlimidir. bu ikisi dışında daha iyi veya extra kullanabileceğim herhangi bi takviye varmıdır. değerli yorumlarınız görüşleriniz benim için önemli. lütfen herkes yorum yapsın.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
fda onaylılar dısındaki yan destek yan desteklerin çinde biotin kaliteli marka olursa saçı kalınkaştırır  diğerleri olsada olur olmasada olur
saçları ekmeydi dersin

Madun

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Komleks vitaminin içinde biotin (B7) var ama 50 mcg, saç ekiminde en çok kullanılan vitamin desteği 5000 mcg (5mg) lık biotindir. Bu doz vücut ihtiyacının çok üzerinde olmasına rağmen (yaklaşık 15 kat) depolanmayan bir vitamin olduğu için çoğumuz gönül rahatlığıyla kullanırız. Sıradışı bir durum söz konusu olduğu için vücut ihtiyacının üzerinde doz alınır.

JohnSpartan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Komleks vitaminin içinde biotin (B7) var ama 50 mcg, saç ekiminde en çok kullanılan vitamin desteği 5000 mcg (5mg) lık biotindir. Bu doz vücut ihtiyacının çok üzerinde olmasına rağmen (yaklaşık 15 kat) depolanmayan bir vitamin olduğu için çoğumuz gönül rahatlığıyla kullanırız. Sıradışı bir durum söz konusu olduğu için vücut ihtiyacının üzerinde doz alınır.

Şu an piyasada 5000'lik biotin bulmak epey zor. 1000'lik olanı ekim yapıldığı 3 hafta öncesinden bu yana kullanıyorum. +Proscar'da kullanıyorum. 2 Biotin arasında ciddi farklar var mı acaba ?

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
2.5 pek işe yaramıo 5lik kalınaıtıro eksiden medbiotinde iyidi bu konuda sonra ismi değişti medobiohtimn oldu hersey aynıd edielr ama çoğu kişi  memnun değil şimdi 2.5 mgliklerden  çıakrmış onunda 5liği kalkmış 2.5luk aldım 2 tane birden kullanıom vucut 2.5 mgden fazlasını aar dioalrbiz saç için kullandıpımızdan çok kullanıoz
saçları ekmeydi dersin

physicsteacher

• Yeni üye
  • *
  • Fenerbahçe
2.5 pek işe yaramıo 5lik kalınaıtıro eksiden medbiotinde iyidi bu konuda sonra ismi değişti medobiohtimn oldu hersey aynıd edielr ama çoğu kişi  memnun değil şimdi 2.5 mgliklerden  çıakrmış onunda 5liği kalkmış 2.5luk aldım 2 tane birden kullanıom vucut 2.5 mgden fazlasını aar dioalrbiz saç için kullandıpımızdan çok kullanıoz

vücut günde 1000 mg fazlasını atıyor idrarla

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
bizim olay farklı biz saç için içiyoruz
saçları ekmeydi dersin

istanbulesthetichair

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları

Bir dönem ekim sonrası kullandırtığımız zigavus şampuanlarda saçta bolca  kepeklenme yaptığını gördük ve  istediğimiz sonucu alamadığımız için değiştirmek zorunda kaldık.

Facebook Twitter Instagram