Finasteride : Doktor Bey in önerisiyle ekim ile beraber her gün 1/4 Proscar kullanmaya başladım.
Operasyon : 4010 grafts tek günde ekildi. Anlaştığım üzere ön çizgi Koray Hoca tarafından belirlendi ve kanalların açılmasını Koray Hoca yapmış. Yapmış diyorum çünkü fazla kanlanmadan dolayı verilen ilaçtan dolayı hatırlamıyorum hatta operasyon sonunda Hemşire Hanım a Koray Hoca geldi mi diye sorduğumda evet bütün kanallarınızı O açtı ve ara ara konuştunuz dediğinde şok olmuştum.
Operasyonu sıfır ağrı ve sızıyla geçirdim. Anesteziyi attım ve kafama o kadar delik açıldı ağrı ve sızı olmamasına hala şaşırıyorum.
Konaklama : Muazzam bir yer , çok klişe olacak ama 5 yıldızlı otel konforunda geçiriyorsunuz zamanınızı ve ben ayrılmak istemedim açıkçası
Çalışanların hepsi güler yüzlü çok ilgililer , sorulan her soruya içtenlikle cevap alabiliyorsunuz. Her şey en ufak ayrıntısına kadar düşünülmüş. Böyle bir kadroyu oluşturabilmek kolay olmamalı bu yüzden Koray Hoca yı buradan da tebrik etmek istiyorum.
Tek temennim memnuniyetimin bundan sonrası için de devam etmesi, bu forum bana çok şey kattı diğer arkadaşlara da yol göstermesi açısından tüm sürecimi buradan elimden geldiğince paylaşmak istiyorum.