Gönderen Konu: Konhair saç ekim merkezi saç+ sakal ekimi saç ekimi şikayet  (Okunma sayısı 2273 defa)

resatgezincii

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Reşat sen sakaldamı ektirdin saçla beraber ? Kardeş keşke bütün hedefin saç olsaymış sakal o kadarda önemli değil. Belki iyi bir merkez saçları düzeltir en azından 3 numara kullanırsın
evet saç sakal ekimi birlikte oldu sakal zaten beni mahvetti boynum yanık izi oluştu  eskisi gibi olmayacak ama düzeltebilir iyi bir saç merkezi ama durum yok bunu yapanda engel yaptı bende mahkemeye verdim
« Son Düzenleme: 26 Mart 2023, 13:10:18 Gönderen: resatgezincii »
Konhair saç ekimi saç ekimi şikayet

resatgezincii

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
evet saç sakal ekimi birlikte oldu sakal zaten beni mahvetti boynum yanık izi oluştu  eskisi gibi olmayacak ama düzeltebilir iyi bir saç merkezi ama durum yok bunu yapanda engel yaptı

ahmet89

• Full Member
Bütün sürecin resimlerini eklerseniz daha iyi anlarız reşat bey ve şuanki saç durumunuz donör durumunuz nasıl acaba ? Belki iyi bir planlamayla biraz toparlanabilir durum Koray hocaya bi gitseniz mantıklı bir çözüm sunabilir bence. Bu arada çok geçmiş olsun
🧔🏻‍♂️

Karakutu

• Hero Member
Ynt: Konhair saç ekim merkezi saç+ sakal ekimi saç ekimi şikayet
« Yanıtla #19 : 01 Nisan 2023, 01:59:36 »
Kardeṣ geçmiṣ olsun. Üzüldüm benzer sıkıntıları yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Herşey sah değil hayatını dahada çekilmez hale getirme. Allahından bulsunlar. Elinden gelenide geriye bırakma. Şikayetvar a şikayetini yaz. Forumda var. Internet sayfalarına heryere yorum at. Avukatın çok iyi olsun. Rasgele birine gitme birde onlara para harcayıp maddi kayba uğrama.

Tüketici Mahkemesi de olgileniyor avukatsız.

resatgezincii

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 01 Nisan 2023, 19:16:22 »
Bütün sürecin resimlerini eklerseniz daha iyi anlarız reşat bey ve şuanki saç durumunuz donör durumunuz nasıl acaba ? Belki iyi bir planlamayla biraz toparlanabilir durum Koray hocaya bi gitseniz mantıklı bir çözüm sunabilir bence. Bu arada çok geçmiş olsun
  teşekkür ederim bütün resimler yok sildim bazılarını  donür bölgesi sakalın stresinde zayıfladı dünyanın ilacını losyonu prp vitamin hapları aldım kendine gelmedi hep stres insaların alay etmeleri bu hale getirdi beni Koray hocaya nasıl giderim durumum yok şu an

resatgezincii

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 01 Nisan 2023, 19:38:32 »
Kardeṣ geçmiṣ olsun. Üzüldüm benzer sıkıntıları yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Herşey sah değil hayatını dahada çekilmez hale getirme. Allahından bulsunlar. Elinden gelenide geriye bırakma. Şikayetvar a şikayetini yaz. Forumda var. Internet sayfalarına heryere yorum at. Avukatın çok iyi olsun. Rasgele birine gitme birde onlara para harcayıp maddi kayba uğrama.

Tüketici Mahkemesi de olgileniyor avukatsız.
Teşekkür ederim kardeşim sakal çok önemi yok boyun tarafı ama gelen giden sakal kıran mı boynun yandımı sakalına ne oldu demeleri hoş değil her yere yazarım zaten savcıya verdim akıl Sağlığıma sebeb oldular günün 24 saati alay konusu oldum yıllarca toplum içinde ne güven kaldı ne akıl evlenmedim bide kim kabul eder böyle beni sakal yok saç yok neremi saklayım eskiden şapka takardım saç ektim tekrar şapka üstüne bu defa sakal sorunu çıktı bu defa da orayı saklamaya başladım 

LİGHTNİNG

• Sr. Member
« Yanıtla #22 : 01 Nisan 2023, 22:58:54 »
Teşekkür ederim kardeşim sakal çok önemi yok boyun tarafı ama gelen giden sakal kıran mı boynun yandımı sakalına ne oldu demeleri hoş değil her yere yazarım zaten savcıya verdim akıl Sağlığıma sebeb oldular günün 24 saati alay konusu oldum yıllarca toplum içinde ne güven kaldı ne akıl evlenmedim bide kim kabul eder böyle beni sakal yok saç yok neremi saklayım eskiden şapka takardım saç ektim tekrar şapka üstüne bu defa sakal sorunu çıktı bu defa da orayı saklamaya başladım

Protez saç takıp saç sorunundan kurtulabilirsin.
Sakal konusu için de hlc ye git görüş derim

resatgezincii

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 01 Nisan 2023, 23:01:17 »
Protez saç takıp saç sorunundan kurtulabilirsin.
Sakal konusu için de hlc ye git görüş derim
hlc neresi

LİGHTNİNG

• Sr. Member

LİGHTNİNG

• Sr. Member
« Yanıtla #25 : 01 Nisan 2023, 23:06:19 »
hlc neresi

Abi saçı düşünme protezle halledersin saç için greft harcama.
Sen sakala odaklan.

LİGHTNİNG

• Sr. Member
« Yanıtla #26 : 01 Nisan 2023, 23:20:09 »
hlc neresi

Birde güncel durumunu şöyle net resimlerle paylaşabilirmisin saçı sakalı
Daha doğru bir değerlendirme yapılır burada.

resatgezincii

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 01 Nisan 2023, 23:26:24 »
Abi saçı düşünme protezle halledersin saç için greft harcama.
Sen sakala odaklan.
kardeşim bilirim protez ama sakalım gitti sakal kıran görüntüsü var hasta Diyolar yüzün sakalın neden böyle Diyolar yani o kadar kolay değil grefti artık nereden alacağım saç yanları zayıf sakal gitti ancak göğüs vücut kıları
« Son Düzenleme: 02 Nisan 2023, 09:21:48 Gönderen: resatgezincii »

resatgezincii

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 10 Nisan 2023, 20:49:26 »

kardeşim bilirim protez ama sakalım gitti sakal kıran görüntüsü var hasta Diyolar yüzün sakalın neden böyle Diyolar yani o kadar kolay değil grefti artık nereden alacağım saç yanları zayıf sakal gitti ancak göğüs vücut kıları

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 10 Nisan 2023, 20:54:44 »
sakalını maffetmiş adam sanırım ilk kez sakal alımı yaptı o da sende oldu
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram