saçım hiç yoktu sağlam Saç yanlarım vardı sakalım çok güzeldi devamlı şapka takmaya başladım Saç yoktu sonra Konhairde Saç Ekimi yaptım az bir şey çıktı dik dik yanlış bir saç çizgisi tepe boş kaldı sonra sakaldan alacağız dediler sık olsun tepeye de Ekim yaparız iki defa Saç yanlarından alındı sonuç dik dik çıkan Saç saç çizgisi yine geride kaldı iki defa sakaldan alındı yani bunca Ekim yaptım şu an saçım sık olmalıydı güzel bir saç çizgisi olmalıydı sonra yıllar geçti ekilen saçlar dökülmeye başladı dökülmenin sebebi ise stres yine insaların devamlı saçımla alay etmesi bu nasıl Saç çizgisi neden saçın az Ekim yapsana sakalın neden sakal kıran olmuş demeleri iyice moralimi bozdu git gide beynimde takıntılar çıktı sakalım için devamlı üzüldüm yanık izi oluştu boynumda bana dediler şansın buymuş hata yaptık hepsini düzelteceğim söz olsun boynumun borcu sonra her yerde engel yaptı hemen hemen bir iki sene aradım cevap vermedi Google haritalara şikayet ettim bir defa aradı yine bana dediği sana iyilik yaptık iyilik dediği Ekim ücretini vermisti sana yardım ettim Ekim ücreti 2500 TL idi zaten o ücretle dünyanın losyonu ilaçını vitamin haplarını aldım prp yaptım iki katı ücret verdim hepsinin faturası var bende böyle yılar geçti insaların alay etmesi kışın berre boynumu atkı ile saklıyorum hem sakal kıran görüntüsü hemde yanık görüntüsü oluştu yazında şapka takıyorum sakal ise devamlı traş oluyorum belli olmasın diye belki senede bir gün bile artık berbere gitmiyorum ne üste saç var ne yanlarda nede sakal kaldı artık öyle oldu beynimde hastalıklar çıktı şizofren hastalığı uykusuzluk uyumama sabaha kadar düşünce insaların alay etmesi artık iyice üzdü beni