Saç Ekimi Sonuçları
mantıklı .insülin enjektörüne çek yap, basit bir işlem aslında insan kendi kendine bile yapabilir.
merhaba bugün dutasteride katılmış prp mezoterapisi yapıldı. 4 avodart kapsül eklendi prp sıvısının içerisinesaç dipleri ıslak olduğu için daha seyrek duruyor tepe bölgesi. mevcut durum bu şekilde
kesinlikle doğru karar vermişim, bende Ahmet Tosundan gün aldım. darısı bana saçlar muhteşem, maşallah diyecek tek kelime bulamıyorum.
doğrudur hocam, redditte gördüğüm bir yorum vardı bence son derece haklısaçlarımızın ilk neresi döküldüyse orası en son düzelir. benim de tepe en son düzelecek herhalde. önler dutasteride ile rahat toparlandı çünkü önler daha sonra seyreldi ilk tepem döküldü
ayrıca haftada 2-3 bu maskeden uyguluyorum çok güzel yumuşatıyor ve düzleştiriyor saçları öneririm
kral bundan memnunmusun bende alicam ayrica şampuandan sonra çalip durulaniyormu
saçı yıkamadan 30 dakika önce uygulanıyor ondan sonra şampuanla yıkanıyor. bayağı yumuşatıyor saçı ve düzleştiriyor. hızlı uzama etkisine bakacağım
şampuan olmadan durulasak olurmu
güzel maşallah senin yerınde olsam saçları geri atar oyle kullanırdım ne saga ne sola yatırırdım oyle cok guzel duuryor