Yaklasik 3 sene once sacin uzunken gene konus acmistim , o zamanlar da rezaletti sacim ama neyse ki saci kestirince toparladi , buraya gecen senenin linkini koyuyorum
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16839.msg340261#msg340261Aradan 3 sene gecti ve ozellikle bu sene gecirdigim bi kaza sonrasi yaptigim asiri stresten dolayi var olan dokulmem asiri agresiflesmeye basladi , ne zaman berbere gitsem " senin saclar asiri dokulmus bu yasta " diyor , psikolojim bozuldu gidesim gelmiyor hatta ahahhahd ; ozellikle sacin ust tarafi seyreldi baya , sakaklar gittikçe geriye aciliyor , saclarim inceliyor hatta dokulen sac tellerine baktigimda uclarinin baya ince oldugunu goruyorum , bugunden itibaren finasteride kullanmaya karar verdim ama goruslerinizi de almak istiyorum
Sacin ust tarafini bilerekten uzun birakiyorum cunku kisa kestigim anda butun seyreklik ortaya cikiyor , hele dustan ciktiktan sonra ortaya çıkan goruntu psikoloji bozmaya yeter , suan en azindan var olan saclari koruyacak dokulmesini engelleyecek bi oneriniz var mi?
(Babam kel , baba tarafi dokuluyo , dayi tarafinda sikinti yok )