Gönderen Konu: Saç ekimi öncesi sıfır bilgi sahibi birine öneriler lütfen  (Okunma sayısı 520 defa)

Super Tramp

• Yeni üye
  • *
Merhaba arkadaşlar geçen hafta itibariyle takvim boşluğu oluşmasından sebeple saç ekimi yaptırmaya karar verdim. Bu forumu bulmak benim için çok sevindirici olsa da takdir edersiniz ki dehlizlerinde kayboldum. Bugune kadar tek danistigim kişi jinekomasti ameliyatı için gittiğim Ali Mezdegi oldu kendisi 5000greflik bir uygulama yapılabileceğini söyledi üstünkörü bir incelemeden sonra. Finansal olarak orta-ust sınıf olabilecek ekimcilerden önerilerinizi ve fotoğraflarımdaki durumula ilgili yorumlarınızı merakla bekliyorum. Herkese çok teşekkürler

Xserez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba çok geniş bir açık alanınız mevcut
Bu tür işlemler tek seansta kapanmaz 2 seans gerekli
Alimezdeği saç Ekim’inde basıl bir tecrübeye sahip bilmiyorum
Bu açıklıklarda başarı oranı yüksek güzel işler çıkaran Medeks var arastırabiliceginiz
Akl-Asuman Hair de düşünülebilir

Super Tramp

• Yeni üye
  • *
Cok teşekkürler yanıt için. Dediğiniz kliniklere danisacagim. Açık alanim çok olsa da kafa yapımın küçük olması bir avantijdir umarım. Ayrıca bir klinikle konuşurken belirmem gereken, konuşulmasında fayda olan hususlar nelerdir? Ekimi kimin yapacağı gibi örneğin

taco_9

• Sr. Member
dnonör bölgen açıklığını kapatabilecek kadar iyi değil bu yüzden iki seans senin için daha uygun olur ,ilk planda tek seansta max ekim yapabilen ve sonuçları genelde başarılı olan medeks ,akl ,ahmet tosun gibi klinikler düşünülebilir böyle bir açıklık için.

phantom

• Hero Member
Cok teşekkürler yanıt için. Dediğiniz kliniklere danisacagim. Açık alanim çok olsa da kafa yapımın küçük olması bir avantijdir umarım. Ayrıca bir klinikle konuşurken belirmem gereken, konuşulmasında fayda olan hususlar nelerdir? Ekimi kimin yapacağı gibi örneğin

kafanın küçük olması büyük avantaj ama gerçekten küçükmü fotoğraflarda pek öyle gözükmüyor dostum  :)

Super Tramp

• Yeni üye
  • *
Gerçekten küçük:) Small motosiklet kaskı kullanıyorum

Super Tramp

• Yeni üye
  • *
Bu arada Yas 35 lise döneminde çok sık ve kalın telli olan saçlarım sakaklardan açıldı. Uni yıllarında da arka taraftan dökülme başladı. Son 4 yıldır bu şekilde aşağı yukarı

Super Tramp

• Yeni üye
  • *
dnonör bölgen açıklığını kapatabilecek kadar iyi değil bu yüzden iki seans senin için daha uygun olur ,ilk planda tek seansta max ekim yapabilen ve sonuçları genelde başarılı olan medeks ,akl ,ahmet tosun gibi klinikler düşünülebilir böyle bir açıklık için.
Teşekkürler öneri için bu yazdıklarınızı görüşmeye gideceğim bu arada Kasım 2019 da çektiğim bir fotoyu buldum

phantom

• Hero Member
Gerçekten küçük:) Small motosiklet kaskı kullanıyorum

Durum öyleyse şansını iyi değelendir zaten vertex hariç önde çok büyük bir açıklığın yok aslında .
Şimdilik vertexe hiç bulaşmadan önden ortaya kadar olan alana bir ekim yaptırsan iyi olur .vertex her ne kadar kafa küçük olsada zor kapanır.

Super Tramp

• Yeni üye
  • *
Durum öyleyse şansını iyi değelendir zaten vertex hariç önde çok büyük bir açıklığın yok aslında .
Şimdilik vertexe hiç bulaşmadan önden ortaya kadar olan alana bir ekim yaptırsan iyi olur .vertex her ne kadar kafa küçük olsada zor kapanır.
Hafta sonu olması sebebiyle wp mesajına yalnızca Asuman clinic dönüş yaptı ilk yorumları sizin dediğinize paralel tek seansta kapanmayacagi oldu. Peki ikinci seansta vertex için sakal ve vücut kılları düşünülebilir mi?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
açıklım fazla kafa yapınız geniş donör de çok güçlü değil
o yğzden bu kafa tamamen kapanmaz riske girmeyin bu alana 2 ekim yaptırın geri kalan alana hşç bulaşmayın çünkü kapanmaz sakal desteği de kullanın bence
Global Moderator

Super Tramp

• Yeni üye
  • *
açıklım fazla kafa yapınız geniş donör de çok güçlü değil
o yğzden bu kafa tamamen kapanmaz riske girmeyin bu alana 2 ekim yaptırın geri kalan alana hşç bulaşmayın çünkü kapanmaz sakal desteği de kullanın bence
Uzdu biraz:( medeks te donus sağladı greft sayısı yüksek olduğu için manuel alım olmayacağını mikro motorla alınacağıni, saç ve ensenin bir yıl sonra ikinci seansta vertex için degerlendirilebilecegini, göğüs killarininsa sıklıkla dokuldukleri için çok tercih edilmediğini söylediler.

Facebook Twitter Instagram