Gönderen Konu: Hikmet TUNÇ CLİNİCA TURKEY Yaş 35 4.500 Greft 08.03.2023 Hair Transplant  (Okunma sayısı 3539 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
hayır normal şok dökülme darbeden dolayı bir sorun olmaz korkma
şok dökülmen devam ediyor 1 ay  dolunca makasla düzeltirsin saçlarını berberde kardeşim
artık köklerine hiç bir şey olmaz o konuda endişen olmasın
donör toparlanırsa 4500 5000 rahat çıkar merak etme
donör alanda zamanla toparlar

muraty_55

• Jr. Member
  • **
hayır normal şok dökülme darbeden dolayı bir sorun olmaz korkma
şok dökülmen devam ediyor 1 ay  dolunca makasla düzeltirsin saçlarını berberde kardeşim
artık köklerine hiç bir şey olmaz o konuda endişen olmasın
donör toparlanırsa 4500 5000 rahat çıkar merak etme
donör alanda zamanla toparlar

donör bölgem toparladı şuan kapandı bayağı

diğer sorularıma cevap alabilseydim çok iyi olacaktı :)) dikkatlice bakabilir misiniz

• Yaşınız 34

muraty_55

• Jr. Member
  • **
Arkadaşlar 45 gün bitti

Tepe bölgesinde kaşıntı ve yanma oluyor ara ara

Bazı haplar ve vitaminler de kullanıyorum

Günlük yıkama yapınca böyle kökler geliyor acaba kökleri kaybediyor muyum bir önlem alayım mı

Prp öneriyorsanız nasıl kalite olması lazım
  • Yaşınız 34

GecmiseDonus

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar 45 gün bitti

Tepe bölgesinde kaşıntı ve yanma oluyor ara ara

Bazı haplar ve vitaminler de kullanıyorum

Günlük yıkama yapınca böyle kökler geliyor acaba kökleri kaybediyor muyum bir önlem alayım mı

Prp öneriyorsanız nasıl kalite olması lazım
bunlar kök değil. Zaten 45.günde ekim bölgesinden fiziki olarak bir kök kaybetmeniz bana göre imkansız. O kökler 2.haftada çoktan vücudunuzla deri altında birleşmiş oluyorlar. Bunlar saç telleri ve şok dökülmeden dolayı dökülüyorlar. Süreciniz normal hocam. Tepe bölgesinde kaşıntı normal. Benim donörde de 20. güne kadar falan sızlamalar oluyordu mesela. Şimdi tepe bölgede de kaşıntı oluyor zaman zaman. Deriniz işlemden sonra kendini yenileme sürecinde + bölgede sivilce vs de çıkabilir korkmayın.

muraty_55

• Jr. Member
  • **
bunlar kök değil. Zaten 45.günde ekim bölgesinden fiziki olarak bir kök kaybetmeniz bana göre imkansız. O kökler 2.haftada çoktan vücudunuzla deri altında birleşmiş oluyorlar. Bunlar saç telleri ve şok dökülmeden dolayı dökülüyorlar. Süreciniz normal hocam. Tepe bölgesinde kaşıntı normal. Benim donörde de 20. güne kadar falan sızlamalar oluyordu mesela. Şimdi tepe bölgede de kaşıntı oluyor zaman zaman. Deriniz işlemden sonra kendini yenileme sürecinde + bölgede sivilce vs de çıkabilir korkmayın.

teşekkür ederim rahatladım  diplerinde böyle kepeğimsi madde var ve tırnağımla zorluyorum cıkmayınca kök olarak değerlendiriyorum

nedir o madde peki ?
  • Yaşınız 34

GecmiseDonus

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
teşekkür ederim rahatladım  diplerinde böyle kepeğimsi madde var ve tırnağımla zorluyorum cıkmayınca kök olarak değerlendiriyorum

nedir o madde peki ?
tirnaginizla zorlamayin neden zorluyorsunuz? Deri zaten operasyondan dolayi travma yasadi ve hassas su an. Elinizle herhangi bir zorlama vs yapmayın normal şekilde saçınızı yikayın akışına birakın. o madde dediginiz sey de kök enseden alınırken deri kalıntıları kalabiliyor kökün üzerinde.Öyle tahmin ediyorum. Şok dökülmeniz daha tam ilerlesin yıkadıkça saçları onlar akıp gidecek bende de vardı merak etmeyin. Siz zorlamayın ve erkenden saçları dökmeye çalışmayın akışına bırakın

muraty_55

• Jr. Member
  • **
tirnaginizla zorlamayin neden zorluyorsunuz? Deri zaten operasyondan dolayi travma yasadi ve hassas su an. Elinizle herhangi bir zorlama vs yapmayın normal şekilde saçınızı yikayın akışına birakın. o madde dediginiz sey de kök enseden alınırken deri kalıntıları kalabiliyor kökün üzerinde.Öyle tahmin ediyorum. Şok dökülmeniz daha tam ilerlesin yıkadıkça saçları onlar akıp gidecek bende de vardı merak etmeyin. Siz zorlamayın ve erkenden saçları dökmeye çalışmayın akışına bırakın

Hocam kafamı tırnağımla zorlamıyorum hayır ;) o zaten yapılmas saça masaj yapınca dokuluyor bende tırnaktan o kepeğimsi parçayı ayırmaya çalıştıpımda ayrılmıyor emin misiniz kök olmadığına
  • Yaşınız 34

Ali Kemal

• Sr. Member
bazıları kök gibi duruyor ama endişelenmeyin her ekimde oluyor bunlardan bir miktar önmli olan sayılarının yüzleri bulmaması ,20,30 tane böyle kök düşmüş çokta sonucu etkilemez hocam yeterki geri kalanlar çıksın.

muraty_55

• Jr. Member
  • **
bazıları kök gibi duruyor ama endişelenmeyin her ekimde oluyor bunlardan bir miktar önmli olan sayılarının yüzleri bulmaması ,20,30 tane böyle kök düşmüş çokta sonucu etkilemez hocam yeterki geri kalanlar çıksın.
,,,

hocma bu zamanaakadar 150 civaı gormusumdur göemeıdklerımde varmdır bır o kadar belkı de fazla yıkama ıle gıdıyor nıhayetınde dıplerde yanma ve kasıntı var

loston sürüyorum acaba prp yaptırayım mı faydası var ıse

ufak tefek darbeler geliyor kafaya dokunma carpma gibi

birde kafa derisinde hala kabarıklık ve deri kalıntıları var gibime geliyor  temiz bir deri yok   gunluk losyon v.s kullanımıoyurm nemlendırme yi arttırsın dıye
  • Yaşınız 34

muraty_55

• Jr. Member
  • **
dün saçıma samsun da uzman doktor  MURAT SÖKMEN   e   prp yaptırdım

birçok güzellik ve sağlık uygulaması yapan bir doktor  toplam 5 seans yapacağız

saçlarımı 2 şekilde fotoraf yükleyeceğim   saçlarım dalgalı sorunum ekilen yerler değil oradan geçtim greft alınan yerler

taranmamış saçımı ekliyorum dağınıkken

ekim yapılalı 65 gün oldu...

forumda PRP YERİNE   İGF  okudum  bunu tavsiye ediyorlar sanırım !!! samsunda yapan yok nasıl temin edebiliriz

« Son Düzenleme: 15 Mayıs 2023, 02:48:41 Gönderen: muraty_55 »
  • Yaşınız 34

muraty_55

• Jr. Member
  • **
bu da taranmış hali

acaba nekroz gibi bir durum olmuş olabilir mi doktor yazdım bana cevap verdi

ekim yapan kişi : Hayırlı günler , normal görünüyor , ensedeki seyreklikler toparlanacak , deri sıklaşacak ve ordaki izler minimize olacak

Kapanacak inşallah sorun olmaz, prp 5 seans yaptırın

• Yaşınız 34

muraty_55

• Jr. Member
  • **
Bizim konu ilgi çeken firmalar olmadığındam rağbet görmüyor demekli
  • Yaşınız 34

Beygirbey

• Sr. Member
Basinizin sag kismindaki donor bolgenizin eski halini bilmiyorum fakat orantisiz bir alim yapilmis olabilir o bolgeden. Onun disinda gelisim icin erken bir surec dorduncu besinci ayda tekrar bakmak lazim.
Serkan Aygın Saç Ekimim:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=30196.0

Ersin Bey'in ekibi
4.300 Greft (DHI & Sapphire FUE) ilk ekim
2.000 Greft (DHI) ücretsiz revizyon

Takviyeler: Minox., Topikal Fin, Priorin Intense, Medohbiotin, Omega-3, Xpecia, PRP (4 seans), Mezo (10 seans)

muraty_55

• Jr. Member
  • **
Arkadaşlar merhabalar ekim yapılalı neredeyse 7 ay olacak bu süreçte

Ekimin 3.ve 4 . Ayı saç serumu düzensiz olarak

5. Ayın sonuna kadar düzenli olarak multivitamin

Kullandım 15 gündür yeniden başladım 

Multivitamin içeriği çok iyi bana da enerji olarak iyi geldi içeğinde gerekli herşey var

Saç ekimimim ön çizgim zayıftı fakat  1 ay öncesine kadar gayet doku görünüyordu görenler de beğeniyordu son 1 aydır seyrelme var

7 aydır her gün 5000 mg solgar biotin hap içiyorum 1 adet

Ayrıca 2500 upm de diğer vitamin ilacımda var

Dermaroller 4. Aydan sonra kullanmaya basladım

Ekimin 35.gününden itibaren sonra 20 şer gün ara ile 3 prp  yaptırdım  ekim sırasında da uygulanmıştı

• Yaşınız 34

muraty_55

• Jr. Member
  • **
Düzenli haplar ve serumlar kullanıyorum ama şuan dökülme var günlük 60 tel geliyordur

Prp yaptırdım 10 gün önce son kez

Son 1.5 aydır stres yapıyorum iş dolayısı ile

Kan tahlili yaptırdım demir ve  c vitamini düşük çıktı

Nasıl çözebiliriz ekilenleri kaybediyorum sanırım
  • Yaşınız 34

Facebook Twitter Instagram