Gönderen Konu: Hikmet TUNÇ CLİNİCA TURKEY Yaş 35 4.500 Greft 08.03.2023 Hair Transplant  (Okunma sayısı 3692 defa)

muraty_55

• Jr. Member
  • **
Ynt: Hikmet TUNÇ Yaş 35 4.500 Greft 08.03.2023 Saç Ekimi
« Yanıtla #30 : 22 Mart 2023, 09:54:42 »
Arkadaşlar bugün 14. günün içerisindeyiz 3 gündür kabuk dökme yapıyorum

son fotoğrafları atıyorum  ekimin gidişatı ve donör bölge için yorumlaır bekliyorum bana donör DE kötü durumda gibi geldi acaba ne görüyorsunuz

galiba kasap a denk geldik parçalandık mı ?

muraty_55

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #31 : 22 Mart 2023, 09:55:48 »
donör bölge hoşuma gitmedi  yoksa şuan çok mu erken ?  1 yıl sonra ön çizgiyi 2 cm sıklaştırıp düzgün bir çizgi oluşturaiblrim diye düşünüyordum yalan mı oldu ?
  • Yaşınız 34

Beygirbey

• Sr. Member
« Yanıtla #32 : 22 Mart 2023, 22:52:53 »
Merhaba, daha iyi donorler gordum sanirim fakat biraz zaman vermek lazim donor daha toparlama asamasinda. Bir iki ay sonra bambaska olabilir. Diger kisimlar iyi gorunuyor bence simdilik. Moral bozmayin. |-nazarboncugu-|
Serkan Aygın Saç Ekimim:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=30196.0

Ersin Bey'in ekibi
4.300 Greft (DHI & Sapphire FUE) ilk ekim
2.000 Greft (DHI) ücretsiz revizyon

Takviyeler: Minox., Topikal Fin, Priorin Intense, Medohbiotin, Omega-3, Xpecia, PRP (4 seans), Mezo (10 seans)

muraty_55

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #33 : 23 Mart 2023, 10:56:08 »
Bazı serumlar kullanıyorum fazlaca kullandım onlardan kaynaklı mı diplerinde sivilce çıktı 6 7 noktada

Cocuklar bazen vurabiliyor uada beişey çarpıyor sorun çıkar mı en önde 1 2 saç dibe yapılmış gibi

Artık kökler etkilenir mi ?

Her gün yıkama yapıyorum ve bakım ürünlerini uyguluyorum

Bu arada doktor donöe toparlar dedi

Ortalama 2.500 greft çıkar dedi. Biz 1.500 diyelim o da ön çizgi dizenleme - sıklaştırma  ve bazı eksiklikleri kapama adına yeterli olur sanırım

Gençler bwnim konuya pek rağbet etmiyor moral bozmayalaım diyorlar sanırım  ::)
  • Yaşınız 34

Beygirbey

• Sr. Member
« Yanıtla #34 : 23 Mart 2023, 12:00:46 »
Merhaba artik vurmayla falan sikinti olabilecek bir donemde degilsiniz diye biliyorum ama siz yine de bir ay daha biraz nazik davranabilirsiniz. Bana merkezim bu surecte yikamalarda masaj onermisti. Sivilceler olabiliyor cok takilirsaniz nazikce patlatip batikonlarsiniz ben oyle yapmistim ama en iyisi hic el surmemek olacaktir. Binlerce konu var kisisel algilamayin bence ekiminizin tek sikintisi on cizgi tasarimindaki tercih ki o bile surec icerisinde muhtemelen kimsenin gozune batmayacak. Hayatiniza geri donun, takviyelerinize devam edin, sacinizi unutun. Aylik paylasimlarla burayi guncellersiniz. |-onayisareti-|
Serkan Aygın Saç Ekimim:

Ersin Bey'in ekibi

Takviyeler: Minox., Topikal Fin, Priorin Intense, Medohbiotin, Omega-3, Xpecia, PRP (4 seans), Mezo (10 seans)

muraty_55

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #35 : 24 Mart 2023, 01:27:15 »
bu arada ekimden sonraki süreçten bugüne kadar kafamda yanmalar batmalar olmaıs normal midir ?

bugün 15. gün bazen kafa derimde hani birşey seni ürkütür de titrersin ya o efekt var ara ara :)

doktor ekim yaparken sanki sert batıyordu kalemi kafama  çok tecrübeli olmadığımdan farkedemiyordum...
  • Yaşınız 34

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Donör bölgenden baya sıkıntılı saç almışlar
Global Moderator

Ercan1907

• Sr. Member
Medeks te yaptursaymıssın keske dostum ama olan da olmuş bekleyeceksin birlikte takip edicez
Ön çizgini hoşuma gitmedi umarım çıkışların iyi olur

muraty_55

• Jr. Member
  • **
ne diyelim arkadaşlar hepiniz haklısınız  bir hata yaptık bedeli ağır olmaz inşallah göreceğiz

ayrıca donör bölgemde kaşıntı ve acı oluyor bazen   sert bir ekim yaptılar sanırım  yoksa herkes olan bir durum mu 

donör bölgeden grreftleri alırken saısırıp duruyorlardı  zaten övecek birşey buluyorlar kesin 

acaba aldıkalrı 45 6 lı greftler suan belli olur mu   bakınca hepsi tek tek duruyor sonra mı ortaya cıkacak coklu greftler 

ön bölgede tekli ince greftleri ektik dedi
  • Yaşınız 34

Beygirbey

• Sr. Member
ne diyelim arkadaşlar hepiniz haklısınız  bir hata yaptık bedeli ağır olmaz inşallah göreceğiz

ayrıca donör bölgemde kaşıntı ve acı oluyor bazen   sert bir ekim yaptılar sanırım  yoksa herkes olan bir durum mu 

donör bölgeden grreftleri alırken saısırıp duruyorlardı  zaten övecek birşey buluyorlar kesin 

acaba aldıkalrı 45 6 lı greftler suan belli olur mu   bakınca hepsi tek tek duruyor sonra mı ortaya cıkacak coklu greftler 

ön bölgede tekli ince greftleri ektik dedi

Donorde kasinti ve sivilcelenme cok uzun sure devam edebiliyor bence. Benim yeni yeni bitti iki bucuk ay sonra.
Serkan Aygın Saç Ekimim:

Ersin Bey'in ekibi

muraty_55

• Jr. Member
  • **
Arkadaşlar bugün 24. Gün ekimden sonraki bazı yerlerde boşluklar oldu kafamı vurduğumdanda olabilir

Bugün de 1  2 sefer sürttüm sonra hafiften saçı silkeledim dökülenlerin resmini atıyorum

Sürttüğüm bölgede ara ara yanma oldu hafiften
  • Yaşınız 34

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Normal dökülmeler dostum.
Şok dökülmen devam ediyor dökülmede bir sorun yok
Global Moderator

muraty_55

• Jr. Member
  • **
Bugünkü resimler  ayın 16. Günden sonra şakakların orada aynada daha belli oluyor boşalmalar oldu acaba darbe nedeniyle mi  yoksa şok dökülme olayı mıdır bugün 24. Gün resimleri
  • Yaşınız 34

muraty_55

• Jr. Member
  • **
Arkadaşlar 28 gün oldu şok dökülmelerim artmaya başladı

Süreç zaten uzun

Ekilen yerlerin Saç kesimi sadece makas ile mi  malum bayram geliyor

Donör bölgeye makine vurulabiliyor mu

Ayrıca saç daha fazla çıkması için forumda minox ile ilgili hem olumlu hemde uzun kullanımda olumsuz yorumlar var başlamayı düşünmedim

Orzax ın fabrikasında üretilen The Messi marka hergün  1 adet hapını kullanıyorum

Serumlar ve yıkama günlük yapmaya çalışıyorum

Solgar 5000 lik biotin aldım 10 gündür kullanıyorum 2 ay gidecek ortalama

Acaba kullandığım hap yeterli midir ?  XPECİA ya başlim mi  4 te 1 oranında bazı değerler onda fazla yada biraz eksik  bazıları da fazla    KARŞILATIRMA RESİMDE

Minox a gerek var mı ?

Son olarak PRP yada başka bir şey kafaya yaptırayım mı ?
« Son Düzenleme: 07 Nisan 2023, 10:07:58 Gönderen: muraty_55 »
  • Yaşınız 34

muraty_55

• Jr. Member
  • **
yetkililerden yarım bekliyorum :)) dövlet bize  bahmiiiii
  • Yaşınız 34

Facebook Twitter Instagram