Gönderen Konu: Hikmet TUNÇ CLİNİCA TURKEY Yaş 35 4.500 Greft 08.03.2023 Hair Transplant  (Okunma sayısı 3532 defa)

Beygirbey

• Sr. Member
Ynt: Hikmet TUNÇ Yaş 35 4.500 Greft 08.03.2023 Saç Ekimi
« Yanıtla #15 : 12 Mart 2023, 20:47:46 »
Ekiminiz hayırlı olsun. Ön çizgi net olmamış, ama belki de ödemler inince ve gözünüz alışınca memnun kalır başka bir ihtiyaç hissetmezsiniz. En en en en kötü senaryoda canınız isterse 1 sene sonra farklı bir merkezde bir revizyon yaptırırsınız. Tekrar hayırlı olsun.

muraty_55

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #16 : 12 Mart 2023, 22:45:11 »
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=28283.0

bu linkteki arkadaş ile ön çizgimiz benzeşiyor sanki  iyi olma ihtimali var mı ?

beni fazlasıyla genç gösterecek sanırım   daha oval ve dar olmalıydı sanırım ön bölgem

acaba 1 cm ekim sansı olur mu tam orta bölgeye yanlardan one cıkıp iyi bir durus olaiblir mi

biraz psikolojim bozuldu :())((()))

• Yaşınız 34

Beygirbey

• Sr. Member
« Yanıtla #17 : 13 Mart 2023, 01:36:02 »

bu linkteki arkadaş ile ön çizgimiz benzeşiyor sanki  iyi olma ihtimali var mı ?

beni fazlasıyla genç gösterecek sanırım   daha oval ve dar olmalıydı sanırım ön bölgem

acaba 1 cm ekim sansı olur mu tam orta bölgeye yanlardan one cıkıp iyi bir durus olaiblir mi

Hocam can sıkacak bir şey yok, muhtemelen gelişim sürecinde birkaç ay sonra çıkışlar iyice hissedilir olduğunda belki de hiç görmeyeceksiniz bile. Siz önünüze bakın, şu an pişman olmanın panik olmanın hiç gereği yok.
Serkan Aygın Saç Ekimim:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=30196.0

Ersin Bey'in ekibi
4.300 Greft (DHI & Sapphire FUE) ilk ekim
2.000 Greft (DHI) ücretsiz revizyon

Takviyeler: Minox., Topikal Fin, Priorin Intense, Medohbiotin, Omega-3, Xpecia, PRP (4 seans), Mezo (10 seans)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 13 Mart 2023, 03:49:45 »
Medekste de düşündüm ama 2 yer aynı teknik  fue safir yöntemi  ile ekeceğinden  gökhan bey de ekimi yapmayacağındam ekibinin yapacağından dolayı buhikmet hocayı seçtim  hata olarak sanırım ön çizgimi beğenmediniz  ben yeni yeni farkettim  gökhan hoca da alnımı çizmişti buna yakın gibiydi sanırım ama daha dar almıstı

Ben de geniş buldum daha dar ve şakaklar girintili olsa idi daha modern dururdu diye dişünüyorum alnım izin verirse orta bölüme bir çalışma yaparak girinti artabilir mi ?

Neden 1 sene sonra 1 hafta sonra olamaz mı ?

olmaz dostum artık bekleyeceksin 1 sene
Global Moderator

muraty_55

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #19 : 13 Mart 2023, 12:24:36 »
olmaz dostum artık bekleyeceksin 1 sene

sabah doktor beye güncel resimleri attım gayet güzel dedi.  kötü demez zaten :))

önerilen bir kaç resim attım senin kafa yapına göre onu çalıştım dedi  bakalım bekleyip göreceğiz

mossi set aldım onları kullanacağım

düzenli balık yağı kullanıyorum

dizlerde spor ve kosu bandından problem çıkınca tip 2 kolajen almıstım saç için lazım olan birçok madde mevcut oldugunu gordum 2 aylık hapım var elimde onu bitiririm

mossi inde takviye  hapları var onları  kulalncagım  extra kullanayım mı bırseyler daha

ProHair Flacon Serum / 10 ml x 6,
Dermaroller x 1
Hair Loss Shampoo / 200 ml x 4,
Ozone O3 Hair Repair Oil / 50 ml x 2
Ozone O3 Repairing Serum / 50 ml x 1,

Hair Vitamin Tablet / 120 Tablets x 3 

Takviye Değerleri

Her 2 tablet için

Adı

Miktar

RDA

Biotin

2500 µg

%5000

Isırgan Yaprağı ekstraktı

30 mg

**

Ginseng

20 mg

**

Vitamin C

20 mg

%25

B3 Vitamini

16 mg NE+

%100

B5 Vitamini

6 mg

%100

B6 Vitamini

1,4 mg

%100

Atkuyruğu bitkisi ekstraktı

30 mg

**

Çinko

5 mg

%50

İyodin

150 µg

%100

Folik asit

400 µg

%200

• Yaşınız 34

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 14 Mart 2023, 10:48:28 »
senin ettiğini insan kendine etmez hocam
şu forumda her  şey ortadayken ne akla hizmet bilmediğin yerde saç ektirirsin
insanın hayatını maffeder bu ekim merkezleri
bir de medek'den vaz geçmişsiniz yani şaka gibi

işte şu forumu takip etmeyince direk madur abi başka çare yok bu foruma uymak zorunda saç ektirecekler

bence önce saç ekmeyi öğrensin hayatında kaç kere görmüş böyle saçma ön çizgi
bilmiyorsanız yapmayın abi bu işi

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 14 Mart 2023, 10:50:33 »

keşke benze se ama alakası yok dostum
bu çizgi olsa zaten çok güzel olmuş yazardım
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 14 Mart 2023, 10:58:52 »
bu muymuş yani kafa şekline göre olan saç ekimi???

bak ön çizgin böyle olmalıydı kardeşim referans noktaları dahil kafa şeklinin çizgisi doktor beyde bilmiyorsa gelsin öğreteyim
bu arada doktor mu kendinizi bilmiyorum.. neyse öyle saç eksin

yazıktır yani insanlara böyle saçma sapan ekim yapmak mağdur etmeye hakkı yok öğrensin öyle saç eksin ayıp değil bu
Global Moderator

muraty_55

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #23 : 14 Mart 2023, 10:59:57 »
keşke benze se ama alakası yok dostum
bu çizgi olsa zaten çok güzel olmuş yazardım

dün aynı doktora ekim yapan arkadaş ile görüştm çok foruma takılma dedi ekimin otursun o zaman görebilrisin dedi bakalım göreceğiz

ekimden sonra ayırt edebilyiorum kafa da ekim işin daha önce anlamakta zorlanıyorudmdıyelım bırde naısl oluysa basiretim bağlandı sanırım boyel karar verecke birisi değildim naısl oldu analayamaıdm kafam başka işlerdydiii
  • Yaşınız 34

muraty_55

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #24 : 14 Mart 2023, 11:03:41 »
bu muymuş yani kafa şekline göre olan saç ekimi???

bak ön çizgin böyle olmalıydı kardeşim referans noktaları dahil kafa şeklinin çizgisi doktor beyde bilmiyorsa gelsin öğreteyim
bu arada doktor mu kendinizi bilmiyorum.. neyse öyle saç eksin

yazıktır yani insanlara böyle saçma sapan ekim yapmak mağdur etmeye hakkı yok öğrensin öyle saç eksin ayıp değil bu

hocam şuan beklemedeyim  hırsla kalkan zararla oturur derler sabırla bekleyeceğim eğer olmassa nasıl ki onu methederek rekalm yapacak ise dehşet bir şekilde gömecek olan da benim  sabırla bekliyorum iyi olmasını  ama siz tecbüeli olduğunuzdna görüyorsunuz  bakalım hayırlısı diyorum

1 sene sonra kaliteli bir merkeze medeks  dr muttalip yada asuman hair  gibi düzeltme geçtiğimzde iyi bir önce çizgi ve ekim yakalama şansım var mı

tahmini olarak konuşuyorum 4000 greft aldı   en az donör bölgemde  2000 - 2500 rahat çıkar diye düşünüyorum

alın çizgimde mesafe kaldı mı ekilenler dökülmeyecek şekilde   şuan ödemler azalıyor
  • Yaşınız 34

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 14 Mart 2023, 11:06:08 »

hocam şuan beklemedeyim  hırsla kalkan zararla oturur derler sabırla bekleyeceğim eğer olmassa nasıl ki onu methederek rekalm yapacak ise dehşet bir şekilde gömecek olan da benim  sabırla bekliyorum iyi olmasını  ama siz tecbüeli olduğunuzdna görüyorsunuz  bakalım hayırlısı diyorum

1 sene sonra kaliteli bir merkeze medeks  dr muttalip yada asuman hair  gibi düzeltme geçtiğimzde iyi bir önce çizgi ve ekim yakalama şansım var mı

tahmini olarak konuşuyorum 4000 greft aldı   en az donör bölgemde  2000 - 2500 rahat çıkar diye düşünüyorum

alın çizgimde mesafe kaldı mı ekilenler dökülmeyecek şekilde   şuan ödemler azalıyor

tabiki sadece kızıyorum söylenen kelimelere kafa şekline göre olan ön çizgi bu yaptığı değil evet daha iyi yapabilirdik bu güzel olmadı diye bilir sıyırmak yerine neyse
Global Moderator

muraty_55

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #26 : 14 Mart 2023, 11:13:12 »
tabiki sadece kızıyorum söylenen kelimelere kafa şekline göre olan ön çizgi bu yaptığı değil evet daha iyi yapabilirdik bu güzel olmadı diye bilir sıyırmak yerine neyse

hinthell ilgin için teşekkürler ama daha net cevap verebilirseniz DAHA NET anlamış olurum  tabi cevap vermek zorunda değilsiniz

fakat sürekli kızacağınıza yönlendirme ve gelecek ekim le alakalı ön bilgi daha faydalı olurdu !!!!
  • Yaşınız 34

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 14 Mart 2023, 11:18:05 »
evet 1 sene sonra çizgi düzelir
tabi bu ekimde saç yönleri de önemli umarım onlar dik açılılı olmamıştır ve iyi bir çıkış olur greftler ziyan olmaz ikinci ekimde çizgi düzelttirilir ve sıklaştırılır donör yeterli olursa tepe alana sakal da kullanılır tabi bu ön çizgi seni memnun etmezse  derdimiz daha iyi yapılması  ama eh beni idare eder diyebilirsin bakıcaz hep beraber 12 ay buradayız
Global Moderator

muraty_55

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #28 : 14 Mart 2023, 11:29:48 »
evet 1 sene sonra çizgi düzelir
tabi bu ekimde saç yönleri de önemli umarım onlar dik açılılı olmamıştır ve iyi bir çıkış olur greftler ziyan olmaz ikinci ekimde çizgi düzelttirilir ve sıklaştırılır donör yeterli olursa tepe alana sakal da kullanılır tabi bu ön çizgi seni memnun etmezse  derdimiz daha iyi yapılması  ama eh beni idare eder diyebilirsin bakıcaz hep beraber 12 ay buradayız

evet inşallah takip edeceğiz

değerli bilgilendirme için teşekkürler artık normal hayatıma dönebilirim en azından çizgi hariç bölgeye ön bir ekim yaptırıdm diyebilrim kendime çizgi kısmı modern havalı kalmayacak ama bakalım göreceğiz  orada dökülme olur mu ileriki yaşlarda onu araştıracağım

daha önce forumda en az 10 saat geçirdim ama ilaçlar yontemler sürekli kafam karısıyordu  ne zamna ki ekim yapıldı   aydınlanma yaşadım ama telafisi zor bir duruma girdim donürü çok daha verimli ve doğru kullanabilir mişiz ...
  • Yaşınız 34

kelveötesi35

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 16 Mart 2023, 13:04:57 »
Dostum ekimin hayırlı olsun. Yaş ekim için ideale yakın. Dökülme durmuş, dökülen dökülmüş.
Takviye olayını iyi araştırıyorsun, doğru şeyleri bulur ve kullanımını düzenli yaparsan ekilenleri korumuş, 2. bi ekime daha hazır gitmiş olursun.
Ön çizgiye diğer arkadaşlar diyecekleri demişler, bende genel gibi düşünüyorum, kötü bir çizgi. Kafanı görünce direkt şahin çelik geldi aklıma, dar bir planlama ile çok daha güzel bir ekim yapabilirdi mesala.

Ama bunları boşverip önüne bakmanı dilerim, saçlar uzayınca tabiki ön çizgi görüntüsü biraz kaybolacaktır. Ama biraz kaybolacaktır, yani yine malesef o kötü çizgi belli olacak.

Hayırlara vesile olmasını dilerim  |-nazarboncugu-|

Facebook Twitter Instagram