Gönderen Konu: ASUMAN HAIR 4500 GREF YAŞ 24  (Okunma sayısı 5769 defa)

Cadillac

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
ASUMAN HAIR 4500 GREF YAŞ 24
« : 11 Mart 2023, 16:41:02 »
Merhaba arkadaşlar. Uzun süren araştırmalarım sonucu Asuman Hair Merkezinde saç ekimi yaptırmaya karar verdim. Sizleri bilgilendirmek ve yorumlarınızı almak isterim.

Ekim merkezi seçme sürecim:

Bu formun yardımıyla ekim merkezi konusunda araştırma yaptım, aklımda hiç Asuman Hair merkezi yoktu sonuçları görünce araştırma yaptım ve sonucunda Asuman Hair merkezine karar verdim.

Ekim günü:

- Sabah 9:00 gibi ekim merkezine geçtim.
- Saat 9:30 da Asuman hanım saç ekimi planlamasını yaptı. Ekim planlamasından sonra Enes bey ve Melike Hanım kan alım işlemini gerçekleştirdi.
- Saçlarım traşlandıktan sonra saat 10:00 dan 13:30 a kadar gref alım işlemi gerçekleşti Enes bey ve Melike Hanım tarafından. Bu süreç anestezi sırasında sancılı oluyor belli bir süreden sonra hissetmiyorsunuz.
- Greft alımı bittikten sonra 30 dk. kadar yemek molası verildi ve bunun ardından Asuman hanım ekilecek greftler için kanalları açtı. (kanalların tamamını Asuman hanım açtı) Kanal açılımı yaklaşık 1 buçuk saat sürdü.
- Kanal açılımı bittikten sonra ekim aşamasına geçildi ekim olacak yer anestezi edildi, ardından Asuman hanım ön çizgi ve sakak bölgesinin ekimini kendisi yaptı. Kalan tarafın Enes bey ve diğer arkadaşlar yaptı.
- Ekimin tüm süreçlerine Asuman hanımın kendisi sık sık gelerek kontrol yaptı, bu çok önemli bir şey.
- Saç ekimi saat 21:30 da bitti taksi çağırdım ve eve gittim.

Kullanılacak ilaçlar: ilk 6 yı ekim merkezi verdi, diğer ikisini kendim aldım.

- Cipto antibiotik
- Dolerex ağrı kesici
- Prednol
- Coraspirin
- Fito krem
- H4B marka biotin, sampuan, losyon ve serum.

- Batiqon sprey
- Redoxon c, d, çinko

Operasyon gecesi uyku açısından biraz zorlu geçti ağrı kesici etkisini sonradan gösterdiği için 2-3 saat uyuyabildim, yatar vaziyette.
Toparlayacak olursak Asuman Hair merkezinden ektirdiğim için mutluyum operasyon öncesi, sırası ve sonrası ilgi alakadan memnumum. Asuman Hanım disiplinli işini seven ve çok kibar bir insan hem ekibine hemde kendisini teşekkür ederim. Sizlere tavsiye ederim.
Sizlerin yorumunuzu bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Cadillac

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ASUMAN HAIR 4500 GREF YAŞ 24
« Yanıtla #1 : 11 Mart 2023, 16:48:57 »
1. Gün yıkaman önce.

cral03

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 12 Mart 2023, 00:15:21 »
Hayırlı olsun

Hasanfurkann01

• Full Member
« Yanıtla #3 : 12 Mart 2023, 00:27:10 »
Merhaba arkadaşlar. Uzun süren araştırmalarım sonucu Asuman Hair Merkezinde saç ekimi yaptırmaya karar verdim. Sizleri bilgilendirmek ve yorumlarınızı almak isterim.

Ekim merkezi seçme sürecim:

Bu formun yardımıyla ekim merkezi konusunda araştırma yaptım, aklımda hiç Asuman Hair merkezi yoktu sonuçları görünce araştırma yaptım ve sonucunda Asuman Hair merkezine karar verdim.

Ekim günü:

- Sabah 9:00 gibi ekim merkezine geçtim.
- Saat 9:30 da Asuman hanım saç ekimi planlamasını yaptı. Ekim planlamasından sonra Enes bey ve Melike Hanım kan alım işlemini gerçekleştirdi.
- Saçlarım traşlandıktan sonra saat 10:00 dan 13:30 a kadar gref alım işlemi gerçekleşti Enes bey ve Melike Hanım tarafından. Bu süreç anestezi sırasında sancılı oluyor belli bir süreden sonra hissetmiyorsunuz.
- Greft alımı bittikten sonra 30 dk. kadar yemek molası verildi ve bunun ardından Asuman hanım ekilecek greftler için kanalları açtı. (kanalların tamamını Asuman hanım açtı) Kanal açılımı yaklaşık 1 buçuk saat sürdü.
- Kanal açılımı bittikten sonra ekim aşamasına geçildi ekim olacak yer anestezi edildi, ardından Asuman hanım ön çizgi ve sakak bölgesinin ekimini kendisi yaptı. Kalan tarafın Enes bey ve diğer arkadaşlar yaptı.
- Ekimin tüm süreçlerine Asuman hanımın kendisi sık sık gelerek kontrol yaptı, bu çok önemli bir şey.
- Saç ekimi saat 21:30 da bitti taksi çağırdım ve eve gittim.

Kullanılacak ilaçlar: ilk 6 yı ekim merkezi verdi, diğer ikisini kendim aldım.

- Cipto antibiotik
- Dolerex ağrı kesici
- Prednol
- Coraspirin
- Fito krem
- H4B marka biotin, sampuan, losyon ve serum.

- Batiqon sprey
- Redoxon c, d, çinko

Operasyon gecesi uyku açısından biraz zorlu geçti ağrı kesici etkisini sonradan gösterdiği için 2-3 saat uyuyabildim, yatar vaziyette.
Toparlayacak olursak Asuman Hair merkezinden ektirdiğim için mutluyum operasyon öncesi, sırası ve sonrası ilgi alakadan memnumum. Asuman Hanım disiplinli işini seven ve çok kibar bir insan hem ekibine hemde kendisini teşekkür ederim. Sizlere tavsiye ederim.
Sizlerin yorumunuzu bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Asuman hanımda ekim yaptırıp memnun kalmayan görmedim ekimin gayet sık ve güzel görünüyor maşallah ,günde 2-3 litre su içmeye çalış ödemi rahat atabilmek için
  • Ekim Tarihi: 18.01.2023
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair Transplant
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 24
  • Medikal Tedavi Xpecia, Proscar 4/1, D vitamini, C vitamini ,Mossi bakım seti 6 Aylık, Vm2000 , Alpa lipoic acid , L- ARGİNİNE toz 5000 lik ,Omega 3 ,Kırmızı giseng , Prozinc plus losyon , kalsiyum magnezyum zınc solgar, biotin 2500 ,

Cadillac

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 12 Mart 2023, 16:01:56 »
Teşekkürler

mavruti

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 12 Mart 2023, 16:39:22 »
asuman hanım mikro motor la mı alım yapıyor

OnNumero

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 12 Mart 2023, 16:46:32 »
ekimin güzel görünüyor hayırlı olsun üstat . takviye listesinde neden bir tane bile dht bloker özelliği olan destek yok acaba.kendinmi istemedin.

Cadillac

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 12 Mart 2023, 17:42:30 »
Söyleyeceğimiz zaman başlarsınız dendi kabuk dökmeye gittiğim zaman tekrardan soracağım teşekkürler

Cadillac

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 18 Mart 2023, 19:57:56 »
Merhaba arkadaşlar bugün ekimin onuncu günü kabuk dökümü yapıldı olumlu olumsuz tüm yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Hasanfurkann01

• Full Member
« Yanıtla #9 : 18 Mart 2023, 20:08:54 »
Merhaba arkadaşlar bugün ekimin onuncu günü kabuk dökümü yapıldı olumlu olumsuz tüm yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Kabuk dökümü sonrası çok güzel görünüyor saç yönleri de güzel sık bir ekim olmuş tadını çıkar birkaç güne şok dökülmen başlar takviyeleri normalde ekimden hemen sonra başlanıyor sende neden gecikmiş özel bir durum mu var acaba
« Son Düzenleme: 18 Mart 2023, 20:23:41 Gönderen: Hasanfurkann01 »
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 24
  • Medikal Tedavi Xpecia, Proscar 4/1, D vitamini, C vitamini ,Mossi bakım seti 6 Aylık, Vm2000 , Alpa lipoic acid , L- ARGİNİNE toz 5000 lik ,Omega 3 ,Kırmızı giseng , Prozinc plus losyon , kalsiyum magnezyum zınc solgar, biotin 2500 ,

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 18 Mart 2023, 20:22:19 »
Kabuk sonrası görüntü çok güzel başarılı temiz sık bir saç ekimi
Global Moderator

Elcid01

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 18 Mart 2023, 21:43:03 »
Hayirli olsun temiz ekim olmus h4b marka urunleri merkez mi verdi siz mi tercih ettiniz ?

Cadillac

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 18 Mart 2023, 21:54:20 »
Kabuk dökümü sonrası çok güzel görünüyor saç yönleri de güzel sık bir ekim olmuş tadını çıkar birkaç güne şok dökülmen başlar takviyeleri normalde ekimden hemen sonra başlanıyor sende neden gecikmiş özel bir durum mu var acaba
Özel bir durum yok Merkez daha bir şey söylemedi.

Hasanfurkann01

• Full Member
« Yanıtla #13 : 18 Mart 2023, 21:55:05 »
Özel bir durum yok Merkez daha bir şey söylemedi.
Dediğim gibi bana ekimden sonra ertesi gün başlamamı söylediler
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 24

Cadillac

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 18 Mart 2023, 21:58:38 »
Dediğim gibi bana ekimden sonra ertesi gün başlamamı söylediler
Pazartesi mutlaka soracağım teşekkür ederim.

Facebook Twitter Instagram