Aynı tarihlerde aynı ekibe ekim yaptırmışız.
Ben de bugün yarın 1. yıl güncellememi paylaşacağım. Senin konunu görmek iyi oldu.
Öncelikle benim gibi acele etmeyip 1. yılı beklemen çok doğru olmuş. Artık ekim merkezine revize ekimi yaptırmanı tavsiye ederim. Neden? Revize ekim için ücret almayacaklar, ücretsiz şekilde hataları giderme imkanın olacak. Yani böyle bir imkan varken neden yaptırmayasın ki? Boş mu kalacak oralar? Ben donör alan ilgili endişelenmedim, senin de endişelenmene gerek yok bence arkada saçın gür, mühim olan ekim alanının güzel olması bence. (Benim revizede donörden 2000 kök daha gitti, çok bir zararını görmedim, belli olmuyor, umurumda da değil, ekim alanı önemli benim için. Gerçi hoş, revize ekim yaptırdım da noldu, halen deli gibi seyreklik var ama... Bakalım, revizenin 1. senesi dolunca göreceğiz)
Ekime puan verme konusuna girmek istemiyorum merkezi kötülediğimi düşünüyorlar sonra
Ama bence senin durum benimkinden daha iyi. Sen 6 veriyorsan, ben kaç vermeliyim bilmiyorum
Çünkü benim saç revize ekim yaptırmama rağmen seninkinden daha seyrek şu anda ve acayip canım sıkılıyor.
Müşteri temsilcisi değişikliği durumunu ben de yaşadım. Bana da Tuğçe hn. bakıyordu, Çiğdem hanıma geçirdiler. Bir Tuğçe değil tabii ki ama idare eder, en azından belli aylarda foto istiyor
Olcayto bey iyi niyetli birisi ama daha çok satış noktasında hizmet veren birisi, neden ona atamışlar seni anlamadım. Belki değişmesini isteyebilirsin ama bu saatten sonra bir anlamı olmaz herhalde.
Dökülme konusu bende de var, ekilenlerden dökülmelerim oluyor her duşta 50-60 tane veya gün içerisinde 5-10 tane şeklinde. İnşallah o dökülenler tamamen gitmiyordur ve yerine tekrar çıkıyordur diye ümit ediyorum. (Kliniğie sordum günde 70 tele kadar normal, onların yerine yenisi çıkıyordur dediler)
Özetle bence ben kendime göre kıyaslarsam senin saçların çok çok kötü durumda değil, revizeyle daha iyi olacaktır ve revizeyi kesinlikle yaptırmalısın ürkek davranmana gerek yok diye düşünüyorum.
1.YIL GÜN CELLEME
Herkese yeniden merhaba. Bugün ekimimin üzerinden 1 yıl 12 gün geçti. Ekimime bir puan vermem gerekirse 10 üzerinden 6 verirdim sanırım.Doğallık olarak kimse anlamıyor bu konuda son derece memnunum. Ancak ekim alanındaki lokal boşluklar (en ön çizgiye yakın yuvarlak bir boşluk bayağı göze çarpıyor) ve donör bölgede eşit alım yapılmamasından kaynaklanan problemim vardı biliyorsunuz. O durum eskiye göre daha iyi olsa da hala devam ediyor maalesef ve bu saatten sonra toparlamaz. Fotoğraflarda ön bölge çok sık çıkmış bir tık seyrek halini düşünün. 6.ayda serkan hocaya muayeneye gitmiştim donör için . kendisi ön bölgeye 1000 kök revize teklif etmişti biliyorsunuz. Ben sonradan 1.yıl durumumu görüp öyle karar vermek istediğimi söylemiştim olcayto beye ve o şekilde yapmamıştık revizeyi. Bugün geldiğim durumda revize için verdiğim kararın doğru olduğuğunu düşünüyorum. Tepe ve orta için çok büyük bir ekim yapılmamıştı zaten ve oralar haliyle tam olarak kapanmadı. Ekim esnasında kaybettiğim kendi saçlarımdan sonra daha da açıldı diyebilirim hatta. Şimdi kafama yatan şey bu şekilde 28-29 yaşlarına kadar bekleyip orta ve tepe ağırlıklı ve ön bölgeye ufak sıkaştırma yaptırabileceğim bir ekim düşünüyorum. Yaşımın genç olmasından ötürü donör zaten hırpalanmışken 1000 kök daha verip oradaki cephaneyi bitirmek istemiyorum. Bu hali ile bile çokça olumlu yorumlar alıyorum. sol ön taraf sağ tarafa göre daha seyrek kaldı fotograflardan da belli oluyor. Saç dökülme durumum tepe bölgeden küçük küçük daha büyüyemeden dökülen saçlar olduğunu görüyorum bazen bu biraz can sıkıyor. Çok çok agresif bir dökülmem yok. Ekim bölgesinde yani özellikle önlerde hiç yok. Daha çok eski saçlarımın ağırlıkta olduğu orta ve tepe taraftan geliyor. Takviye olarak kerozan kullanmaya devam ediyorum. Bu arada benimle tuğçe hanım ilgileniyordu ekim sonrası için. Onun bölümü 6.aydayken değişmişti ve hastaları olcayto bey devralmıştı. Tuğçe hanım düzenli olarak soruyordu durumu fotograf istiyordu. Yalnız olcayto beye geçtiğinden beri bir kere bile durumumu soran olmadı. 1.yılı bitirmeme rağmen gelin kontrol edelim diyen de yok. Kısacası ses seda yok. Bu konuda klinik tamamen sınıfta kaldı benim gözümde. Ben de asmedden randevu alarak koray hocaya göstermek fikirlerini almak istiyorum ne dersiniz? Sizlere sorum donör bölgemden daha kaç kök çıkar? bir ekim daha kaldırır mı ileride? yorumlarınızı bekliyorum .Resimleri aşağı ekliyorum.