Gönderen Konu: SERKAN AYGIN 4000 GREFT-YAŞ 23- 01.03.2023  (Okunma sayısı 24559 defa)

GecmiseDonus

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: SERKAN AYGIN 4000 GREFT-YAŞ 23- 01.03.2023
« Yanıtla #135 : 20 Eylül 2023, 13:35:18 »
dostum senin yeinde olsam sıkılaştıırmayı kabul ederdim zira bu sefer hem donör hem eekim alanı seyreklikler var en azından üst tarafı kusurusuz yap. ki serkan aygın merdiven altı bi yer değil zaten ilk ekimden donör problemli ikinci ekimde de 1000 greft alımda daha kötü olacak olsa onun riskini alıp revize teklif etmezler
hocam su an bile problem varken arkayı neden acayim daha. Hata basta yapildi.

GecmiseDonus

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #136 : 22 Eylül 2023, 14:13:20 »
202. GÜN GÜNCELLEME
Herkese yeniden merhaba, biliyorsunuz ki muayeneye gittim ve hoca 1000 kök + donör bölgeye simulasyon teklif etmişti. Bu teklifi reddettim. Bu donörle daha fazla riske giremem. Saç simulasyonu da yaptırmak istemiyorum. Kendilerine hakan hocanın konusuna benzer şekilde donörümü düzeltmelerini talep etmeme rağmen bunu reddederek bana simülasyon dışında başka şekilde çözme yolu bırakmıyorlar. Kendi hataları olan bir şey yüzünden neden ben kafama dövme yaptırmak zorundayım? Demek ki bu kadar greft alınmaması gerekiyordu veya ekipte alımı yapan hanımefendiler tecrübesizdi. Sürecin 1. yılı dolduğu zaman donörde hala bir gelişme olmazsa hukuki süreç başlatacağım. Ücret iadesi + bana yaşattıkları bu psikolojik bunalım yüzünden tazminat davası açarak hakkımı sonuna kadar arayacağım.  Desem ki yukarılar süper arkalar böyle oldu yine anlayacağım ama ekim yerinde hiç saç çıkışı olmayan lokal bölgeler var ve donörüme yaptıkları bu durum yüzünden revizeye bile giremiyorum. Yolunmuş tavuktan bir fark kalmadı kısacası. saçlarımın da son durumu bu şekil. 1000 kök sıklaştırmayı da tepeye kullanmak varken hala öne teklif etmişlerdi o da ayrı bir olay zaten. Kısacası her yönüyle benim için zorlu ve maalesef hayal kırıklıklarıyla dolu psikolojik olarak berbat bir süreç oluyor. Keşke hiç saç ektirmeseydim de saçlarım o şekil seyrek kalsaydı ama arka taraflar böyle olmasaydı. Saç ektirecek arkadaşlara önerim serkan aygın diye aldanmasınlar. Öbür kliniklerden bir farkı yok. Bir sürü ekip var ve siz tamamen o ekipteki alımı yapacak kişinin tecrübesine kalmışsınız çok iyi alım da yapabilir veya benim gibi yolunmuş tavuğa da dönebilirsiniz. Alım yapılıp saç ekildikten sonra geri dönüşü yok. Kısacası tamamen şans. Ben de hoca ekimlerinin arkasında duruyor diye burayı seçmiştim ancak gördüm ki hastanın istekleri doğrultusunda değil hoca neyi nasıl isterse o şekilde işleme girmeye mecbursunuz. Yani sizin kafanız bu haldeyken size gelip özür dileyip istediğiniz şekilde problem çözülmeye çalışılmıyor. Zaten muayene kendisini 3 dakikadan fazla göremiyorsunuz probleminizi anlatamadan asistanın ona aktardığı duruma karşı yapılmasını gerektiği düşündüğü şeyi söyleyip gidiyor. Sizin ne hissettiğiniz, ne düşündüğünüz ne talep ettiğiniz sorulmuyor bile. Hocanın dediğini yaptırırsan okey reddedersen de böyle arayıp sormazlar bile. fotoğrafları ekliyorum
« Son Düzenleme: 22 Eylül 2023, 14:26:18 Gönderen: GecmiseDonus »

Musa Turcan

• Sr. Member
« Yanıtla #137 : 22 Eylül 2023, 14:30:39 »
çok üzücü bir durum bencede hakkınızı aramalısınız yaptıkları yanlış

GecmiseDonus

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #138 : 22 Eylül 2023, 16:20:50 »
çok üzücü bir durum bencede hakkınızı aramalısınız yaptıkları yanlış
bana tazminat verseler nolur ki kafam düzelmedikten sonra hocam ama yine de arayacagim

Mehmet Dgn

• Full Member
« Yanıtla #139 : 23 Eylül 2023, 04:33:39 »
Kardeşim üzüldüm durumuna bence Serkan hocayla son kez  temas kur yazdıklarını ona aktar aynı Serkan hoca ben istemediğim halde ücretsiz revize ekimi ve revize ekimi yaptırdıktan sonra ulaşımımı 2 gün boyunca vip sağlamış bi kişi bence sen bir daha görüş
Evet yoğunlar ama yaptığı işlerin arkasında

Mehmet Alaycı

• Full Member
« Yanıtla #140 : 23 Eylül 2023, 06:03:37 »
Neden donör alan için minoxil kullanmayı tercih etmiyorsunuz, belki de faydalı olacaktır.

Donör mükemmel gözükmüyor fakat donöre tekrar ekim yapılacak kadar aşırı bir durum da göremiyorum, min'le ve zamanla düzelme şansı olabilir.
Hatta o alana bu kadar kısa sürede yine işlem yapılması belki alanın iyileşmesini de gerektirecek, durumu daha da kötüleştirecek olabilir, getiri ihtimali riskinden küçük olabilir.

Akon47

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #141 : 23 Eylül 2023, 09:11:22 »
Abi donöre minoxil falan sürme sakın. Donörde bir dökülme yok ki sen minoxidil süresin. Donörden saç alındığı için seyrelmiş. Nasıl bir tavsiye ben anlayamadım.
 Burayı kafadan çıkardıysan , başka yerle görüş sakaldan eksik kalan yerlerine ekim yaptır , bence donöre de dokunma. Azalmasın da artmasın da.

Hakkını da alcağından eminsen ara. Emin değilsen de serkan hoca belki sakaldan tepelere eker revize olarak.

GecmiseDonus

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #142 : 24 Eylül 2023, 01:45:03 »
Kardeşim üzüldüm durumuna bence Serkan hocayla son kez  temas kur yazdıklarını ona aktar aynı Serkan hoca ben istemediğim halde ücretsiz revize ekimi ve revize ekimi yaptırdıktan sonra ulaşımımı 2 gün boyunca vip sağlamış bi kişi bence sen bir daha görüş
Evet yoğunlar ama yaptığı işlerin arkasında
hocam serkan hocayla zaten görüştük. Simulasyon dedi. Asistani araciligiyla kendisine bu talebimi ilettim. Onu da reddetmis. İyi niyetinden şüphem yok ancak ortada onlardan kaynaklı bir problem var ve problemin cozumu icin benim talebimin sorulmuyor olmasi veya kendi sunduklari cozumu kabul edip etmeyecegim buna karsilik uretecekleri ek cozumler konusunda cok buyuk eksiklik var.
« Son Düzenleme: 24 Eylül 2023, 02:00:27 Gönderen: GecmiseDonus »

GecmiseDonus

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #143 : 24 Eylül 2023, 01:45:49 »
Neden donör alan için minoxil kullanmayı tercih etmiyorsunuz, belki de faydalı olacaktır.

Donör mükemmel gözükmüyor fakat donöre tekrar ekim yapılacak kadar aşırı bir durum da göremiyorum, min'le ve zamanla düzelme şansı olabilir.
Hatta o alana bu kadar kısa sürede yine işlem yapılması belki alanın iyileşmesini de gerektirecek, durumu daha da kötüleştirecek olabilir, getiri ihtimali riskinden küçük olabilir.
hocam minoxil kullanayim kullanmasina ama ustteki saclarimi döngüye vs sokarsa diye cekincem var. Sag taraftaki bariz bosluk icin makro kamerayla çekim yaptım kesilmis saçlarimdan daha ufak birkac tel sac goruyorum umarim yeni cikisli doku kusmesinden toparlayan köklerdir de cikiyorlardir. Gerci problemim sadece bu bolgede degil butun donorum maalesef cok hirpalanmis ama.

GecmiseDonus

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #144 : 24 Eylül 2023, 01:46:32 »
Abi donöre minoxil falan sürme sakın. Donörde bir dökülme yok ki sen minoxidil süresin. Donörden saç alındığı için seyrelmiş. Nasıl bir tavsiye ben anlayamadım.
 Burayı kafadan çıkardıysan , başka yerle görüş sakaldan eksik kalan yerlerine ekim yaptır , bence donöre de dokunma. Azalmasın da artmasın da.

Hakkını da alcağından eminsen ara. Emin değilsen de serkan hoca belki sakaldan tepelere eker revize olarak.
  sanirim en azından doku kusmesi olan köklerin daha hizli cikmasi için öneriyorlar. Sakaldan da ektiremiyorum ki hocam. Hakan doganay klinigine sordum. Sakalimin fotografini istediler. 600 kök ekim yaparken sakaldan vermistim. Ondan o da seyreldi oradan da daha fazla akim yapilamaz dediler. Elim kolum bagli boylece kaldim. Ne yapacagimi sasirdim.
« Son Düzenleme: 24 Eylül 2023, 02:01:37 Gönderen: GecmiseDonus »

Hayro1

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #145 : 24 Eylül 2023, 12:16:27 »
Hocam diyeceklerime kızma ama bence abartılı bir problem yok gibi, ben de 1 martta ekim yaptırdım başka bir merkeze ve sağ sol yanlarda yani donörde aynı böyle boşluklar kaldı ve canımı sıktı ancak ektirmeden önce ekip bana dikkat edeceklerini ancak zaman zaman böyle şeyler başlarına gelebildiğini belirtmişti.

ekilen alana odaklan ekilen alan iyi olursa takma yanı arkayı, abartılacak kadar problem yok bence bir hastalık ya da saçkıran gibi durmuyor bence hiç dert etme.

Benimki senden daha kötü hatta ama üstler mutlu ediyorsa kellik geçtiyse bırak akışına. Değmez üç günlük dğnyada canını sıkmaya.

Mehmet Alaycı

• Full Member
« Yanıtla #146 : 24 Eylül 2023, 13:04:17 »
Ben de yanlış görüş belirtmekten korkuyorum, hatalı olabilirim ama ben de enseye ekim yaptıracak kadar büyük bir problem görmedim.
Bu haliyle bile bence dikkat çekmiyor ama çok dert ediliyorsa bence bir süre saçları hafif uzatmak tercih edilebilir.

Yine de tabii ki ekim yapılan arkadaşın görüşü önemli, enseye illaki ekim yapılacaksa da en azından bir sene düzelmesi beklenebilir gibi geliyor.

GecmiseDonus

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #147 : 24 Eylül 2023, 16:19:40 »
Hocam diyeceklerime kızma ama bence abartılı bir problem yok gibi, ben de 1 martta ekim yaptırdım başka bir merkeze ve sağ sol yanlarda yani donörde aynı böyle boşluklar kaldı ve canımı sıktı ancak ektirmeden önce ekip bana dikkat edeceklerini ancak zaman zaman böyle şeyler başlarına gelebildiğini belirtmişti.

ekilen alana odaklan ekilen alan iyi olursa takma yanı arkayı, abartılacak kadar problem yok bence bir hastalık ya da saçkıran gibi durmuyor bence hiç dert etme.

Benimki senden daha kötü hatta ama üstler mutlu ediyorsa kellik geçtiyse bırak akışına. Değmez üç günlük dğnyada canını sıkmaya.
hocam sizinki sadece bolgesel yanda var benim donorum genel olarak her tarafinda var bu canımı sıkıyor. Ekim yapılan bolge şuanlik iyi gidiyor ama asla yeterli degil ozellikle orta ve tepe cok zayif yani ekilen 4000 greftin ancak yarisinin ciktigini dusunuyorum gercekteki halime bakio eski galimle kiyaslayinca zaten mevcut bircok sacim da vardi. Bunu da duzeltemeyecek olmak cok rahatsiz ediyor. Son olarak da hocam konunuzu inceledim. Sizden sanirim 5100 kök alınmış bence alınan grefte gore bu bosluk normal sizin. Benden sadece 3400 alındı 600 tane de sakal vermistim toplam 4000 oyle olmustu. Ona ragmen bu durumdayim.

GecmiseDonus

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #148 : 24 Eylül 2023, 16:21:58 »
Ben de yanlış görüş belirtmekten korkuyorum, hatalı olabilirim ama ben de enseye ekim yaptıracak kadar büyük bir problem görmedim.
Bu haliyle bile bence dikkat çekmiyor ama çok dert ediliyorsa bence bir süre saçları hafif uzatmak tercih edilebilir.

Yine de tabii ki ekim yapılan arkadaşın görüşü önemli, enseye illaki ekim yapılacaksa da en azından bir sene düzelmesi beklenebilir gibi geliyor.
estağfurullah lütfen içinizden geçeni açıkça ve rahatça belirtin. Durum ortada zaten. Saclari mecbur ya cok uzatmam gerekiyor ki uzatinca da belli oluyor onceki sayfalara donup uzun haline bakarsaniz gorebilirsiniz. O da cozum olmuyor. Veya cok cok kisa tutmak gerekiyor. Mecburen 15-20 gunde bir gidip tras olmak zorundayim ve normalde arkalari cok cok kisaltmayi pek sevmem

hakan.zip

• Full Member
  • Ekimimi görmek için aşağıdaki dünyaya tıkla
    • Saç Ekim Sürecim
« Yanıtla #149 : 30 Eylül 2023, 00:27:34 »
@GecmiseDonus selamlar, son yazılanları yeni okudum. Bahsettiğin "hakan hoca" ben miyim? :)
Çünkü eğer ben isem, benim donör alanda revize yapılmadı yanlışlık olmasın. Ön bölgedeki nekrozlu alan için revize yapıldı. Onu da az önce güncelledim konuyu, nasıl oluyormuş revize falan diye bir göz atabilirsin belki fikir verir sana.
Bu arada donör alan sanırım bende de böyle olacak. Yani boşluklar oluşacak. Çünkü ilk ekimde öyle bir boşluk görmüştüm lokal olarak hatta ben farketmemiştim berber göstermişti bayağı yuvarlak boşluk vardı; hem sağ sol arkalarda hem de şakakların oralarda, şimdi ekstradan 2000 kök daha aldılar. Muhtemelen iyice boşaldı ensem. Ama çok aldırmıyorum benim problem ön bölgede olduğu için. ŞİMDİLİK ALDIRMIYORUM diyelim, önceliğim tepe. İlerde bakacağız...
Serkan Aygın saç ekim sürecim (Ersin bey ekibi)
Serkan Aygın saç ekim yorumları, öncesi ve sonrası:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=31013.0

Tarih: 18.03.2023
Ekilen: 4600 Greft

Tarih: 06.09.2023
Ekilen:2000

Takviyeler:
Propecia hap-Finasterid, günde 1
Xpecia hap-Vitamin, günde 2

Facebook Twitter Instagram