Gönderen Konu: SERKAN AYGIN 4000 GREFT-YAŞ 23- 01.03.2023  (Okunma sayısı 24597 defa)

GecmiseDonus

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: SERKAN AYGIN 4000 GREFT-YAŞ 23- 01.03.2023
« Yanıtla #120 : 03 Eylül 2023, 21:25:25 »
Herkese merhaba, bugün serkan hocayla görüştük. Kendisi 1000 greft ön bölgeye sıklaştırma + donör bölge için SMP (Saç simulasyonu) ücretsiz teklif etti. Sıklaştırmayı yaptırmak isterim ancak saç simulasyonu konusunda tereddütlerim var. Sonuçta kalıcı bir işlem değil ve bu problem ileride yeniden baş gösterecek. Problemli alan çok büyük de değil. O sebepten açıkçası sorunlu bölgelere 100-150 greft ekim yapılması daha mantıklı geliyor. Hocaya bunu soramadan gitti çok yoğundu çok uzunca konuşamadık. Fikirlerinizi bekliyorum.

Akon47

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #121 : 04 Eylül 2023, 23:17:40 »
Yanlara sakal ektirmek belki yapısından dolayı yanlış olabilir. Bir de donöre ekmek sonuçta ayrı bir iş. Simulasyon daha kolay olacağı için ücretsiz teklif etmiş olabilir. Saçları biraz uzun tutsan kapatmaz mı yanları acaba ? Benim donör de çok sıkıntılı üzerine bir de ekim yapılırsa iyice açılacak ama tepeyi daha çok önemsiyorum. Bol bol sakalım var kullanabilirse onları da veririm. Saç simulasyonu da renk dönmesi vs olabiliyor diye biliyorum. Eğer olmuyorsa , gerçek ve uzun süreli örnekleri varsa yaptırabilirsin bence.

Akon47

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #122 : 04 Eylül 2023, 23:28:19 »
Benim önerim eğer bir daha 1000 greft bile olsa eğer ekim yaptıracaksan , başarılı oluyorsa sakaldan alsınlar. Donörüne zarar gelmemiş olur. Saçlarını kestirdikten sonraki resimlere baktım cidden çok kötü görünmüyor. Biraz toparlayabilir ama “aman toparladı mı , arttı mı acaba , kapndı mı” diye sürekli kendini takip etme. Sen ekim yaptırdığın bölgeyi düşün bence. Orası toparlasın gerisine çok kafayı takma. Bir de insanları çok takma kafana. Bazısı inadına soruyor. Bazısı eleştirmek için iğnelemek için soruyor. Az uzatsan kapanır gider zaten.
Benim ekimden sonra donör mahfoldu sadece 2500 greft ektiler. Saçlarımın arkası 1 numara tepeler 2 numara geziyorum. Arkasını hiç umursamıyorum artık. Zaten üstler de boş kaldı. Deve gibi “nerem düzgün ki” oldu.

GecmiseDonus

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #123 : 05 Eylül 2023, 00:14:25 »
Yanlara sakal ektirmek belki yapısından dolayı yanlış olabilir. Bir de donöre ekmek sonuçta ayrı bir iş. Simulasyon daha kolay olacağı için ücretsiz teklif etmiş olabilir. Saçları biraz uzun tutsan kapatmaz mı yanları acaba ? Benim donör de çok sıkıntılı üzerine bir de ekim yapılırsa iyice açılacak ama tepeyi daha çok önemsiyorum. Bol bol sakalım var kullanabilirse onları da veririm. Saç simulasyonu da renk dönmesi vs olabiliyor diye biliyorum. Eğer olmuyorsa , gerçek ve uzun süreli örnekleri varsa yaptırabilirsin bence.
hocam uzatinca daha çok belli oluyor. allahtan genel bir problem yok ufak bir bölge olarka var hani böyle oraya yoğun bölgelerden 70-80 greft konsa kapanacak net. Hem de zaten 1000 ektirecekken 70-80 daha alip oralari kapatsalar benim için çok daha iyi olacak . Simulasyon dediginiz,gibi gecici bir islem sonucta. Ondan bu sekil bir yol izleyebilirsek brnim icin super olacak

GecmiseDonus

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #124 : 06 Eylül 2023, 20:33:23 »
Herkese merhaba, bugün serkan hocayla görüştük. Kendisi 1000 greft ön bölgeye sıklaştırma + donör bölge için SMP (Saç simulasyonu) ücretsiz teklif etti. Sıklaştırmayı yaptırmak isterim ancak saç simulasyonu konusunda tereddütlerim var. Sonuçta kalıcı bir işlem değil ve bu problem ileride yeniden baş gösterecek. Problemli alan çok büyük de değil. O sebepten açıkçası sorunlu bölgelere 100-150 greft ekim yapılması daha mantıklı geliyor. Hocaya bunu soramadan gitti çok yoğundu çok uzunca konuşamadık. Fikirlerinizi bekliyorum.
başka yorumu olan yok mu?

cral03

• Hero Member
« Yanıtla #125 : 11 Eylül 2023, 13:17:29 »
sıklaştırma ne zaman

GecmiseDonus

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #126 : 12 Eylül 2023, 09:31:58 »
sıklaştırma ne zaman
tarihini henüz belirlemedik hocam

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #127 : 12 Eylül 2023, 12:45:32 »
Abi ancak 6 ay oldu hala toparlama belirtisi yok umarim dediginiiz gibi olur. Yoksa da hocanın düzeltecegini umuyorum

12 ay sonunda karar ver derim
Global Moderator

GecmiseDonus

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #128 : 13 Eylül 2023, 16:16:39 »
12 ay sonunda karar ver derim
abi hoca 1000 greft sıklaştırma ve arkaya saç simulasyonu teklif etti. ne dersin fikrin nedir? sıklaştırma yaptırmak isterim gerçi dediğin gibi 1 seneyi beklemek mantıklı geliyor bana da çünkü tam gelişimi görüp greftleri boş kalan yerlere harcamak daha mantıklı geliyor. ama arka taraf için simulasyon istemiyorum hakan hocanın konusu gibi ufak bir ekimle halledilebileceğini düşünüyorum o canımı sıkıyor.

GecmiseDonus

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #129 : 15 Eylül 2023, 14:26:55 »
Up

GecmiseDonus

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #130 : 19 Eylül 2023, 15:10:04 »
Merhaba , dün kliniğe 1000 greft sıklaştırma yaptirabilecegimi ancak sac simulasyonu yaptirmak istemedigimi söyledim. Bunun donöre ekim yapılarak cozulmesini talep ettim. Hakan hocanin konusuna benzer şekilde. Ancak asistaninin yazdigina gore hoca kabul etmemis. Bunun uzerine revizeden vazgececegim sanirim. Su anlik yaptirmayi dusunmuyorum. Donor bu kadar hirpalanmisken yine 1000 kök daha aldirmak buyuk risk. 1 sene sonucunu beklryip donor durumuna göre yasal haklarimi kullanmayi dusunuyorum. Kendi yapmis olduklari hata yuzunden ben bunlari yasiyorken, hala daha benim talebim dogrultusunda problemim cozulmeyip, beni simulasyonla cozmekten baska bir secenek birakmiyorlar. Ben kafama dövme yaptırmak zorunda mıyım? Madem seyreklik olacaktı daha az greft alınmalıydi.1000 kök hala sorunsuz alınabiliyorsa donörümden bunun 150-200 ünü bos bolgelere ekmek bu kadar zor olmamali. Kaldi ki sakaldan kok verebilecegimi de belirttim. Psikolojik olarak çok zor bir dönem oluyor benim için.
« Son Düzenleme: 19 Eylül 2023, 19:01:57 Gönderen: GecmiseDonus »

GecmiseDonus

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #131 : 20 Eylül 2023, 13:11:01 »
Merhaba , dün kliniğe 1000 greft sıklaştırma yaptirabilecegimi ancak sac simulasyonu yaptirmak istemedigimi söyledim. Bunun donöre ekim yapılarak cozulmesini talep ettim. Hakan hocanin konusuna benzer şekilde. Ancak asistaninin yazdigina gore hoca kabul etmemis. Bunun uzerine revizeden vazgececegim sanirim. Su anlik yaptirmayi dusunmuyorum. Donor bu kadar hirpalanmisken yine 1000 kök daha aldirmak buyuk risk. 1 sene sonucunu beklryip donor durumuna göre yasal haklarimi kullanmayi dusunuyorum. Kendi yapmis olduklari hata yuzunden ben bunlari yasiyorken, hala daha benim talebim dogrultusunda problemim cozulmeyip, beni simulasyonla cozmekten baska bir secenek birakmiyorlar. Ben kafama dövme yaptırmak zorunda mıyım? Madem seyreklik olacaktı daha az greft alınmalıydi.1000 kök hala sorunsuz alınabiliyorsa donörümden bunun 150-200 ünü bos bolgelere ekmek bu kadar zor olmamali. Kaldi ki sakaldan kok verebilecegimi de belirttim. Psikolojik olarak çok zor bir dönem oluyor benim için.
bugün hakan doğanay hocanın kliniğiyle iletişime geçip durumla ilgili kendilerinden öneri aldım. Sakallar seyrek oldugu için alım yapamıyorlar donör düzeltmeye. Başka bölgelerden de alım yapıp oraları kapatamayacaklarını çünkü genel bir seyreklik olduğu için kapanmayacağını belirttiler. Revize için fikirlerini sorduklarımda ise biz kesinlikle sizi yeni bir ekime almayız dediler. Gerçekten artık ne yapacağımı şaşırdım. Donörün şu an ki haline mi üzüleyim yoksa revizeden vazgecmeseydim 1000 kök daha arkadan aldırıp çok daha kötü bir görüntüye sahip olmaktan son anda kurtulduğuma mı sevineyim bilemiyorum.

Akon47

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #132 : 20 Eylül 2023, 13:23:38 »

Yasal hak işi sıkıntılı olabilir malum Türkiye’de yaşıyoruz. Eğer ücretsizse sıklaştırmanı yaptır. Üstüne mezoterapi falan ne koparabiliyorsan kopar. Sen 50 şuraya 100 şuraya diyorsun ama işin teknik boyutuna ne kadar hakimsin? Bir hata olmuş olabilir ama bu hatayı başka bir hatayla kapatmaya çalışmak ta olabilir senin yaptığın.Bu konuda hoca kolaya kaçıyor da olabilir , teknik boyutunu daha iyi bildiği için yanlış ta bulabilir. Aklında ne var Allah bilir. Simulasyon konusunda da benim de çekincelerm var. Ben de olsam şuaşamada yaptırmam. 

Saçların kötü olmamış. Sıklaştırmayla daha da iyi olur. Donörü ya çok kısa tutacaksın ya da daha uzun tutacaksın. Bence sorunun çözülür. Çok kafaya takıp ta moralini bozma.

Chamberlein

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #133 : 20 Eylül 2023, 13:28:30 »
dostum senin yeinde olsam sıkılaştıırmayı kabul ederdim zira bu sefer hem donör hem eekim alanı seyreklikler var en azından üst tarafı kusurusuz yap. ki serkan aygın merdiven altı bi yer değil zaten ilk ekimden donör problemli ikinci ekimde de 1000 greft alımda daha kötü olacak olsa onun riskini alıp revize teklif etmezler

GecmiseDonus

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #134 : 20 Eylül 2023, 13:34:08 »
Yasal hak işi sıkıntılı olabilir malum Türkiye’de yaşıyoruz. Eğer ücretsizse sıklaştırmanı yaptır. Üstüne mezoterapi falan ne koparabiliyorsan kopar. Sen 50 şuraya 100 şuraya diyorsun ama işin teknik boyutuna ne kadar hakimsin? Bir hata olmuş olabilir ama bu hatayı başka bir hatayla kapatmaya çalışmak ta olabilir senin yaptığın.Bu konuda hoca kolaya kaçıyor da olabilir , teknik boyutunu daha iyi bildiği için yanlış ta bulabilir. Aklında ne var Allah bilir. Simulasyon konusunda da benim de çekincelerm var. Ben de olsam şuaşamada yaptırmam. 

Saçların kötü olmamış. Sıklaştırmayla daha da iyi olur. Donörü ya çok kısa tutacaksın ya da daha uzun tutacaksın. Bence sorunun çözülür. Çok kafaya takıp ta moralini bozma.
hocam işin teknik boyutuna ben tabiki hoca kadar hakim olamam. verdigim rakamlar lafin gelisi. Mevzu isin neden oyle degil boyle yapildigi. Yani 1000 kök daha teklif edildiyse demek ki hoca arkadan 1000 daha çıkar diye düşünüyor. Bunun 700-800 ü üste ekilip 200-300 üyle benim problemim neden giderilmiyor da ben kafama dövme yaptırmak zorunda kalıyorum? Hem de onların hatasından dolayı. Ayrıyeten hakan doğanay beni ekime bilr almayacaklarını iletti bu donörle. Çünkü 1000 daha giderse çok daha kötü olacak. Ve serkan hocaya sorduğumi onlara da sordum arkadan bir yerden alıp başka yere ekmeyi. Sizin bölgesel olsaydı yapardık dediler bu da teknik olarak arkadan alınan saçı üste veya yine arkaya ekmek arasında bir fark olmadigini gösteriyor

Facebook Twitter Instagram