156. GÜN GÜNCELLEME
Merhaba saç ekimimin 156. günün doldurmuş bulunuyorum. Çevremden eski halime nazaran çokça olumlu tepkiler alsam da maalesef ki bana göre saç ekimimde büyük problemler mevcut. İlk olarak saç çizgim. Konuyu takip edenleriniz bilir, saç ekimim orjinal saçlarımın biraz gerisinden yapılmıştı ve ben de kabuk dökümünden sonra ön tarafta tekli greftleri çok göremediğimden şikayetçiydim ve tedirgindim. Resimlerden görebileceğiniz üzere sağ ve sol tarafta kendi saçlarım var ancak ortaya doğru aynı hizada devam ettirilmediği için garip bir görüntü oluştu .Yani sol ve sağdaki saçlarım önde, orta kısıma gelince ekilenler biraz arkada, sağ tarafa geçince yince daha önde kendi saçlarım var. Ve o saçlarım da ekilenlere nazaran güçsüz ve seyrek oldukları için orada tüy gibi kaldılar ve gariğ bir görüntüye sebep oldular. İkinci problem ise donör bölge. Maalesef ki donör bölgem fazla hırpalanmış. Normal bir mekanda vs oturunca o kadar belli olmuyor ancakgün ışığında maalesef ki donör bölgedeki büyük boşluklar göze çokça çarpıyor. 6 aya yaklaştığım için de artık kapanacağını çok düşünmüyorum bu görüntüden de oldukça muzdaripim. Üçüncü problem ise ön taraftaki yoğunluk ve hiç saç çıkmayan bazı bölgeler ( özellikle resmini yüklediğim yuvarlak alanda en ufak bir saç çıkışı yok ve sanki böyle bir yara lekesi kalmış gibi hafif tenden koyu bir iz var. Öndeki çoklu greftler henüz ikili ve üçlü saçları tamamlamadığı için yoğunluk konusunda çok bir yorum yapmayacağım daha beklemek gerekiyor. Elime çokça diken gibi çıkan saçlar geliyot özellikle tepe bölgede. Ön izgi tasarımına ve öndeki o boş bölgesel yerer bir revize gerkeceğini düşünüyorum. Gerçi bu donörden artık alım ne kadar yapılabilir bilmiyorum. Saw palmetto içerikli kerozan kullanmaya devam ediyorum.Yorumlarınızı bekliyorum