79. GÜN GÜNCELLEME
Herkese yeniden merhaba, bugün ekim üzerinden 79 gün geçti. 1 aydan uzun süredir güncelleme yapmadığım için süreçle ilgili sizi bilgilendirmek istiyorum. Yaklaşık 1.5 hafta önce donör bölgeyi makineyle traş ettirdim. Bildiğiniz üzere donörün özellikle sağında bölgesel bir boşluk vardı doku küsmesinden şüpheliydim orta bölgede de yuvarlak bir boşluk vardı ufak. Sağ bölge kısmen toparlasa da hala boşluk fazlasıyla göze çarpıyor maalesef. Bunu biraz kafaya takmaya başladım sanırsam oradan fazla alım yapıldı. Ortadaki yuvarlak yer de hala boş. bir gelişme yok. Sol taraf bu iki yere göre daha iyi. Sabah akşam iki farklı içeriği içeren Kerozan tableti kullanmaya devam ediyorum. Akşam tabletinde Saw Palmetto da var. Psikolojik midir bilmem ama resimlerden bakında sanki mevcut saçlarımda orta ve tepe bölgede ufak bir kalınlaşma var gibi geliyor. Belki de uzadığı için kapatıcılık arttığından dolayı bana öyle geliyordur bilemiyorum. Ekim öncesi saçlarım bayağı bir toparladı. Özellikle ön tarafta Biraz kayıp olduğunu düşünsem de saçlarımın geneline ekimde zarar gelmemiş diyebilirim gibi. DHI tekniğinin olumlu bir katkısı olmuş olabilir. Saç dökülme seviyem normal bir insanın olduğu kadar. Fazlası yok. fotoğrafları ekliyorum. Donör bölge ve ekim öncesi saçlarım hakkında yorumlarınızı bekliyorum.