Gönderen Konu: SERKAN AYGIN 4000 GREFT-YAŞ 23- 01.03.2023  (Okunma sayısı 24492 defa)

GecmiseDonus

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: SERKAN AYGIN 4000 GREFT-YAŞ 23- 01.03.2023
« Yanıtla #15 : 12 Mart 2023, 18:14:34 »
alan zaten zaten geniş kendi saçların da çok sağlıklı değil kardeşim ekim güzel ikinci ekim bekli gerekebilir duruma göre
bu eklim başarılı olsun da zaten merkezin güvenilir hayırlısı artık
hintell hocam bugün kabukların yarısına yakını döküldü . ancak şöyle bir durum var. ekilen saçlarım eski saçlarıma göre çok kalın telli. sizce bu fark uzayınca belli olacak mı ? ekilenler çok siyah eski saçlarım daha ince olduğu için daha açık renkte. bu görüntüde bir anormallik yaratır mı sizce?

Beygirbey

• Sr. Member
« Yanıtla #16 : 12 Mart 2023, 21:06:32 »
Ekiminiz hayırlı olsun. Ben de aynı klinikte ve aynı ekip vasıtasıyla ekimimi gerçekleştirdim. Yaşadığınız olaya gerçekten çok üzüldüm ve büyük konuşmayım fakat aynısını yaşasaydım sanırım masadan kalkardım. Niyetten bağımsız bulunulan pozisyona yakışmayan gayri-profesyonel bir tavır ve son derece talihsiz kelime seçimleri...  Benim de konsültasyonumda da verdiğim geri bildirimi çok neşeyle karşılamamıştı Dr. Serkan Aygın. Kesinlikle hasta iletişimi konusunda zayıf biri olduğu anlaşılıyor, bunu da kliniğinin bu kadar tercih edilmesinin kendisine verdiği şöhreti egosunun kaldıramamasına bağlıyorum. Orada Olcayto Bey'in yerinde olsam durumu toparlamak için baya çaba sarf ederdim sonrasında herhalde. Neyse umarım bütün bu tatsızlığa rağmen iyi bir sonuç alırsınız. Sürecinizi takip ediyor olacağım. |-nazarboncugu-|
Serkan Aygın Saç Ekimim:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=30196.0

Ersin Bey'in ekibi
4.300 Greft (DHI & Sapphire FUE) ilk ekim
2.000 Greft (DHI) ücretsiz revizyon

Takviyeler: Minox., Topikal Fin, Priorin Intense, Medohbiotin, Omega-3, Xpecia, PRP (4 seans), Mezo (10 seans)

GecmiseDonus

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 12 Mart 2023, 23:13:30 »
Ekiminiz hayırlı olsun. Ben de aynı klinikte ve aynı ekip vasıtasıyla ekimimi gerçekleştirdim. Yaşadığınız olaya gerçekten çok üzüldüm ve büyük konuşmayım fakat aynısını yaşasaydım sanırım masadan kalkardım. Niyetten bağımsız bulunulan pozisyona yakışmayan gayri-profesyonel bir tavır ve son derece talihsiz kelime seçimleri...  Benim de konsültasyonumda da verdiğim geri bildirimi çok neşeyle karşılamamıştı Dr. Serkan Aygın. Kesinlikle hasta iletişimi konusunda zayıf biri olduğu anlaşılıyor, bunu da kliniğinin bu kadar tercih edilmesinin kendisine verdiği şöhreti egosunun kaldıramamasına bağlıyorum. Orada Olcayto Bey'in yerinde olsam durumu toparlamak için baya çaba sarf ederdim sonrasında herhalde. Neyse umarım bütün bu tatsızlığa rağmen iyi bir sonuç alırsınız. Sürecinizi takip ediyor olacağım. |-nazarboncugu-|
teşekkür ederim hocam. dediğiniz gibi iletişim konusunda problemler var. ki başka daha agresif birisi böyle bir olayla karşılaşmış olsaydı olay cok farklı yerlere gidebilirdi belki de. Olcayto beyle sonrasında konuştuk. Rahatsızlığımı dile getirdim. Dediğiniz gibi mahcubiyetini gördüm. Benim de şu an tek odak noktam ekim sonucum. Umarım sonuçla tamamlarım bu olayı. ben de konunuzu takipteyim.
« Son Düzenleme: 12 Mart 2023, 23:40:04 Gönderen: GecmiseDonus »

GecmiseDonus

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 13 Mart 2023, 11:24:19 »
merhaba bugün ekimin 12.günü dün kabukları tamamen döktüm. saç yönleri nasıl sizce? bir de dikkatli baktığım zaman en öndeki çizgide hep ikili greftler görüyorum. ancak bildiğim kadarıyla ön çizgiye tekli greftler ekilmiyor muydu doğallık açısından? bu konuda endişeliyim biraz. kendi saçlarım da operasyondan dolayı biraz travmaya uğradı bayağı bir döküldüler bu sebepten orta ve tepede hiç ekim yokmuş gibi görünüyor. ancak fotograftaki gibi değil.
« Son Düzenleme: 13 Mart 2023, 11:35:58 Gönderen: GecmiseDonus »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 13 Mart 2023, 11:42:08 »
ön çizgide tekli 2 3 lü greftler olur önemli olan saç yönleri düzgünse sorun yok ve düzgün gayet güzel sorun yok hayırlı olsun kardeşim
Global Moderator

GecmiseDonus

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 13 Mart 2023, 11:43:16 »
ön çizgide tekli 2 3 lü greftler olur önemli olan saç yönleri düzgünse sorun yok ve düzgün gayet güzel sorun yok hayırlı olsun kardeşim
teşekkür ederim abi. zamanla güncelleyeceğim konuyu :)

GecmiseDonus

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 19 Mart 2023, 02:32:49 »
merhaba dün emir ali hocamızla ve olcayto beyle görüşme yaptık ön çizgimde makro kamerayla çektiğim fotograflar çoklu greftler gordugumu bundan dolayi dogalliktan yana tedirgin olduğumu söyledim. Onlar da bana şu aşamada greftleri öyle görüp ikili veya üçlü vs anlayamayacagimi söylediler. Resim ekliyorum. Ben yanlis mi biliyorum yoksa bu fotograflarda ikili ve uclu greftleri ayirt etmek gerçekten şu sürecte imkansız mı? Yoksa kendim baktigim zaman ayni noktadan iki sac cikan greftleri ikili, uc cikanlari uclu diye yorumlamam doğru mu? İkinci olarak ön çizgime tekli ekilem greftler çok çok az neredeyse yok diyebileceğim kadar. Çoklu greftlerin önünde Kapaticiligin az olmasindan korkuyorum.Bunu da fotoğraflara ekliyorum. Özellikle sol tarafta buyuk bosluk var . Dusuncelerinizi bekliyorum.
« Son Düzenleme: 19 Mart 2023, 02:38:54 Gönderen: GecmiseDonus »

GecmiseDonus

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 19 Mart 2023, 20:44:27 »
Yorumu olan yok mu acaba?

CılgınTürk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 19 Mart 2023, 20:57:07 »
Hocam kabuk dökümü sonrası ekim sıklığı iyi gibi duruyor ama bence serkan aygın kliniğin kalitesinde bir ekim olmamış
sebebi saç yönleri biraz dik ve sizinde bahsettiğiniz gibi önlerde çoklu greftlerin çok olması buna dikkat edilmemesi
bunun sebebide genelde sağlı sollu iki hemşre oluyor tekli yetmediğinde açılan kanallara çoklu da koyuyorlar yönlerde bile sağ sol farklılık olabiliyor bu sebepten dolayı her birinin elinin ayarı tecrübesi aynı değil ama kendi saçlarınızın da var olması doğallık konusunda kurtarır inşallah kurtarmazsa da revize konusunda serkan aygın elibol ekimcilerden telafi eder şimdilik strest yapmayın derim

GecmiseDonus

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 19 Mart 2023, 21:44:37 »
Hocam kabuk dökümü sonrası ekim sıklığı iyi gibi duruyor ama bence serkan aygın kliniğin kalitesinde bir ekim olmamış
sebebi saç yönleri biraz dik ve sizinde bahsettiğiniz gibi önlerde çoklu greftlerin çok olması buna dikkat edilmemesi
bunun sebebide genelde sağlı sollu iki hemşre oluyor tekli yetmediğinde açılan kanallara çoklu da koyuyorlar yönlerde bile sağ sol farklılık olabiliyor bu sebepten dolayı her birinin elinin ayarı tecrübesi aynı değil ama kendi saçlarınızın da var olması doğallık konusunda kurtarır inşallah kurtarmazsa da revize konusunda serkan aygın elibol ekimcilerden telafi eder şimdilik strest yapmayın derim
saç yönleri dik mi gerçekten ya? Hintell hocam gayet iyi demisti simdi siz böyle diyince biraz tedirgin oldum acikcasi. Tekli greft sayim aslinda cok fazlaydi 1100 kadar tekli vardi bende önde neredeyse teklfi greft yok o tedirgin ediyor beni. Hocam bir de su asamada o greftler tekli mi coklu mu anlasilmaz dediler klinikten nasıl anlasilmaz ben anlamiyorum ayni yerden iki sac cikiyorsa anten gibi bu ikili uc cikiyorsa uclu tek cikiyorsa teklidir yanlis mi dusunuyorum?
« Son Düzenleme: 19 Mart 2023, 21:57:05 Gönderen: GecmiseDonus »

CılgınTürk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 19 Mart 2023, 22:02:59 »
Strest yapmanıza gerek yok hocam ben daha özenli bir ekim beklerdim benim görüşüm bu şekilde biraz dik ama forumda ki aşırı kötü ön çizgiler aşırı dik ekimler gibi değil yine belli ortalamanın üstünde bir ekim şuan için görüntü sağlıklı ekilenler çıksın kendi saçlarınız da var aralarda önlerde onlar doğallık katacak zaten inşallah doğal bir ekim olur 1 yılın sonunda

GecmiseDonus

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 19 Mart 2023, 22:06:38 »
Strest yapmanıza gerek yok hocam ben daha özenli bir ekim beklerdim benim görüşüm bu şekilde biraz dik ama forumda ki aşırı kötü ön çizgiler aşırı dik ekimler gibi değil yine belli ortalamanın üstünde bir ekim şuan için görüntü sağlıklı ekilenler çıksın kendi saçlarınız da var aralarda önlerde onlar doğallık katacak zaten inşallah doğal bir ekim olur 1 yılın sonunda
hocam kendi saclarim var ama ekilenlerin yogunluguna asla ulasabilecek duzeyde degil dolayisiyla kapaticilik saglayamayacak ve zamanla gidecekler. Ben de dediginiz gibi cok daha ozenli on cizgide sadece tekli greftlerin sıkça olduğu bir ekim beklerdim bu düzeyde bir kliniğin nasıl öne ikili greft koyduğunu anlayamıyorum bu sebepten moralim çok çok bozuk acikcasi. Simdi siz açılarla ilgili de öyle diyince daha da tedirgin oldum. Beklemekten baska çare yok sanırım

CılgınTürk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 19 Mart 2023, 22:08:05 »
tekli çok lu oldugu da çok net belli oluyor fotolarda geçiştirme cevap olmuş ama şuan için kötü sonuç olur demek içn erken hocam ekmden sonra insan birçok şeyi takabiliyor biraz olumlu düşünün birçok ekimde vardır önlerde çok az çoklu greft bence sadece tekli kullnılmalı blemedin  en fazla 2 li kök kullanılmalı simsiyah belli edyor daha fazlası ama dediğim gibi az olunca doğallığı bozmuyor güzel olur dert etmeyin

GecmiseDonus

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 19 Mart 2023, 22:10:34 »
tekli çok lu oldugu da çok net belli oluyor fotolarda geçiştirme cevap olmuş ama şuan için kötü sonuç olur demek içn erken hocam ekmden sonra insan birçok şeyi takabiliyor biraz olumlu düşünün birçok ekimde vardır önlerde çok az çoklu greft bence sadece tekli kullnılmalı blemedin  en fazla 2 li kök kullanılmalı simsiyah belli edyor daha fazlası ama dediğim gibi az olunca doğallığı bozmuyor güzel olur dert etmeyin
hocam az değil ki benim. Neredeyse hepsi ikili hatta sağda solda en önde her yerde ikililer var

Beygirbey

• Sr. Member
« Yanıtla #29 : 19 Mart 2023, 22:14:14 »
hocam az değil ki benim. Neredeyse hepsi ikili hatta sağda solda en önde her yerde ikililer var

Hocam aralarda birkac tane var gibi ama bence biraz fazla telaslaniyorsunuz. Biraz zaman verin, odaklanmamaya calisin. Guzel olacaktir eminim, demotive etmeyin kendinizi.
Serkan Aygın Saç Ekimim:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=30196.0

Ersin Bey'in ekibi
4.300 Greft (DHI & Sapphire FUE) ilk ekim
2.000 Greft (DHI) ücretsiz revizyon

Takviyeler: Minox., Topikal Fin, Priorin Intense, Medohbiotin, Omega-3, Xpecia, PRP (4 seans), Mezo (10 seans)

Facebook Twitter Instagram