Öncelikle herkese iyi akşamlar,
Keşke bu foruma üye olmak zorunda kalmasaydım fakat ben de çoğu erkek gibi saç dökülmesinden muzdaribim. 11. sınıftan beri az da olsa saç dökülmesi problemleri yaşıyordum. Bunlar genellikle strese yatkın yapım ve üniversite sınavı stresine bağlıydı. Üniversitenin ilk yılında da bir miktar saç dökülmesi yaşadım fakat bu da genetikten bağımsız konulardandı. Minoksidil ve gerekli vitamin takviyeleriyle saç dökülmesini durdurmayı başardım fakat bir süre sonra bırakmaya karar verdim çünkü dökülmenin genetik olduğunu düşünmüyordum. Galiba yanılmışım çünkü yakın zamanda saçımı kısa kestirme hatasında bulundum ve saçımın eskisine göre ne kadar seyrek olduğunu şimdi fark ettim. Bu hatam üzerine tekrardan minoksidil+dermaroll+vitamin ve yağ takviyesine başlamayı düşünüyorum. İlk fotoğraf 1 yıl önce bu zamanlar. Sadece minoksidil takviyesiyle saçlarım gayet güzeldi. Ne kadar çok da düzenli kullanmasam da 4-5 ay kullandım. 2. fotoğraf ise 2 ay önce. Saçlarımın yapısı dolayı uzun ve geriye yatık olduğunda hiç seyrek gözükmüyordu. Diğer fotoğrafları ise az önce çektim. Saçımda minoksidil olduğu için olduğundan daha seyrek gözüküyor ve ışıklandırma da çok iyi değil fakat bahane aramaya gerek yok. Biliyorum biraz uzun oldu fakat bu konuda yardımcı olabilecek veya deneyimlerini paylaşabilecek arkadaşlarımın cevaplarını bekliyorum.