Gönderen Konu: 08.03.2023 Dr. Hair Este Yakup Kaya Verteks Ekimi+Sıklaştırma 4500 Greft Yaş 32  (Okunma sayısı 3652 defa)

bezgin baykuş

• Yeni üye
  • *
Kabuk dökümü gerçekleşti. Beni çok tatmin ettiği söylenemez. Tepe kapanmayacak gibi görünüyor.

Saça benzer yüreğim

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ekilenleri yüzde 90'ı tutarsa belli oranda kapatır gibi ama seyrek kalma ihtimali daha yüksek görünüyor. İnşallah istediğin gibi olur dostum.

bezgin baykuş

• Yeni üye
  • *
3. ay fotolarımı paylaşıyorum. Sağ donör bölgemden fazla kök alınmış gibi.

koraybjk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba tepe bölgesi saçın onlarıne oranla 1-2 ay geç çıkıyor bunu görüştüğüm bir sac ekim merkezide söylemişti. Muhtemelen 5. 6. aydan sonra daha sağlıklı yorum yapabiliriz. Donor bölgenin maşallahi var bir bolgeye fazla yüklenmiş ama geri kalan yerler baya gür duruyor.

bezgin baykuş

• Yeni üye
  • *
4. ay sonuçları: Belli ki tepe bölgesi tamamen kapanmayacak.

bezgin baykuş

• Yeni üye
  • *
6. ay:

emekli kel

• Hero Member
2 3 ay sonra daha iyi bilgi sahibi oluruz.tepe gec çıkar uçlar falan beslenmesi zor bolge
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kapanmaya başlamış bile...

bezgin baykuş

• Yeni üye
  • *
7.ay:

emekli kel

• Hero Member
 gelişim var ama tam kapanmaya zamanı var
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok iyi gidiyor

bezgin baykuş

• Yeni üye
  • *
8.ay:

aydınn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Tepe bölgesine bir ekim daha istiyor gibi hocam. Ek takviye kullanmadınız mı bu süreçte

bezgin baykuş

• Yeni üye
  • *
3 senedir proscar kullanıyorum başka takviye almadım. Kral bu zaten 2. ekimimdi. Daha fazla ektiremem maalesef. Tamamı kapanır demişlerdi ama belli ki kapanmayacak.

Facebook Twitter Instagram