Merhaba arkadaşlar. Bu forumdan edindiğim bilgiler neticesinde Sibel hanıma saç ektirmeye karar verdim aslında kellik sorunum yoktu alın daralttırma ve köşeleri kapatma işlemi uygulandı 22 şubatta. Sibel hanım çok kibar çok şeker bi hanımefendi. Hemşireleri de öyle. Bayağı ilgililer üzerinize titriyorlar.Ben 2. Paketi aldım 2000 euroluk olan. Kanalları Sibel hanım kendisi açtı ve yine planlamayı da Sibel hanım kendisi yaptı. Ön çizgimi kendim belirledim fakat daha doğal görünüm için asimetrik dalgalar çizmesini söyledim. Tavsiye etmedi. Ben de ona uydum. Hemşirelerin hoş sohbeti alımı yapan hemşirenin size kibarlığı sohbeti her şeyi 10 numaraydı. Temizlik sterilizasyon da iyi diyebilirim. Zaten ekimi yapan 2 kişiden oluşan ekip 16 yıldır ekim yapıyormuş. Ben biraz patavatsızca dedim ki Sibel hocamızın söylediği her şeyi uyguluyorsunuz değil mi diye. Ekimi yapan ekip de 2 bayan merak etmeyin efendim dediklerini yapıyoruz ve 16 yıldır bu alanda uzmanız öyle olmasak emin olun Sibel hanım bizi yanında tutmaz dediler. (Sibel hanım tek tek talimat vermişti işte şuraya zayıf 1 şuraya zayıf 2 şakaklara 1 parmak kadar şundan, şu bölgeye pain girin falan gibisinden).Alımda micromotor kullanıldı. . Bugün 11. Gün süreci paylaşıyorum. İşlem 13 saat sürdü. Benim gibi bir sonraki gün hata yapıp 8 saat araba kullanırsanız kafanız balon gibi şişiyor. İzmirden Konyaya dönüş yapmıştım keşke bir kaç gün daha bekleseymişim. Şakaklara ekimi ben istedim. Şakaklara 200 er greft girildi. Öncesi sonrası ve süreci paylaşacağım.