Gönderen Konu: 9 AYLIK DUTASTERİD SONUÇLARI  (Okunma sayısı 10676 defa)

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 9 AYLIK DUTASTERİD SONUÇLARI
« Yanıtla #16 : 13 Mart 2023, 23:48:44 »
merhaba gelişme gayet güzel
merak ettiğim husus şu tressless'te birçok kişi finasteride'den dutasteride geçtikten sonra ciddi dökülme ve kötüleşme farkediyorlar bu konuda görüşünüz ne
sırf bu yüzden dutasteride'den tekrar finasteride döndüm kötüleştirme ihtimaline karşı

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 14 Mart 2023, 10:02:27 »
ben yine bu konunun da internette oldukça abartıldığını düşünüyorum dökülmelerin sebebi dutasteridin finasteride oranla daha fazla dht baskılaması ve ani dht dalgalanmasının yaşanması da olabilir benim tavsiyem eğer böyle bir geçiş yapılacaksa uzun bir sürece ve zamana bırakılması unutmayın saçlarınız bir anda dökülmedi bir anda da gelişmesini bekleyemezsiniz bir de internetteki yorumların karşıtlığı ve çeşitliliğinin kişiyi daha da strese koyduğunu düşünüyorum. Şöyle kişi zaten saç dökülme sorunundan dolayı stresli bir de karşıt görüşler de artınca çok ikilemde kalıyor benim tavsiyem çok kulak asmayın derim içinize hangisi siniyorsa onu yapın ben roaccutane ilacına başlarken kel olacağımı söyleyen bile vardı kaldı ki gerek yerli forumlarda gerek yabancı forumlarda bununla ilgili bir sürü yazı okudum eski konularıma bakabilirsiniz zamanında çok ikilemde kaldım merak etmeyin biri ya da birilerinin yaşadığı kötü tecrübe gerçek bile olsa sizin başınıza gelecek diye bir kayde yok ki kaldı ki ben bu konuda yine belirteyim insanların sabırsız olduklarını düşünüyorum süreci sabırla beklemeleri ve azimle devam ettirmeleri gerekiyor.

GÜNLÜK 0.5 MG Avodart Dutasterid
GÜNLÜK 2 AGA E TABLET
GÜNLÜK 2 ADET 40MG ROACCUTANE (AKNETRENT)

BİZ BU İŞE GÖNLÜMÜZÜ VERDİK KARDEŞ.

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 18 Mart 2023, 15:01:29 »
ben yine bu konunun da internette oldukça abartıldığını düşünüyorum dökülmelerin sebebi dutasteridin finasteride oranla daha fazla dht baskılaması ve ani dht dalgalanmasının yaşanması da olabilir benim tavsiyem eğer böyle bir geçiş yapılacaksa uzun bir sürece ve zamana bırakılması unutmayın saçlarınız bir anda dökülmedi bir anda da gelişmesini bekleyemezsiniz bir de internetteki yorumların karşıtlığı ve çeşitliliğinin kişiyi daha da strese koyduğunu düşünüyorum. Şöyle kişi zaten saç dökülme sorunundan dolayı stresli bir de karşıt görüşler de artınca çok ikilemde kalıyor benim tavsiyem çok kulak asmayın derim içinize hangisi siniyorsa onu yapın ben roaccutane ilacına başlarken kel olacağımı söyleyen bile vardı kaldı ki gerek yerli forumlarda gerek yabancı forumlarda bununla ilgili bir sürü yazı okudum eski konularıma bakabilirsiniz zamanında çok ikilemde kaldım merak etmeyin biri ya da birilerinin yaşadığı kötü tecrübe gerçek bile olsa sizin başınıza gelecek diye bir kayde yok ki kaldı ki ben bu konuda yine belirteyim insanların sabırsız olduklarını düşünüyorum süreci sabırla beklemeleri ve azimle devam ettirmeleri gerekiyor.

Hocam siz finden mi geçmiştiniz duta? Ben 9ay kadar fin kullandım dokulmem daha da arttı. Dut kullanmaktan bu yuzden korkuyorum
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

miralaycevdet

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 19 Mart 2023, 12:11:57 »
Hocam siz finden mi geçmiştiniz duta? Ben 9ay kadar fin kullandım dokulmem daha da arttı. Dut kullanmaktan bu yuzden korkuyorum

Evet bunu ben de yaşıyorum çok daha fazla dökülüyor.

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 19 Mart 2023, 12:52:35 »
Ben direkt olarak dutasterid kullanmaya başladım daha eski fotoğraflarıma forumdaki eski konularımdan bakarsanız tepe bölgesi ve ön kısımlardaki gelişimi gözlemlersiniz

GÜNLÜK 2 AGA E TABLET

Batuhan145396

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 18 Ekim 2023, 01:08:18 »
Şuan ki durumunuz ne durumda duasterid kullanmaya devam ediyormusunuz

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 06 Kasım 2023, 20:51:06 »
Evet dutasterid kullanıyorum hala günde 1 kere kontrolleri yaptırdım ve sonuçlar normal herhangi bir yanetki almadım tedavimden memnunum inşallah uzun yıllar günde 1 adet alarak kullanacağım. Zaman zaman güncelleme yapacağım konuya ve artık bu deneyimlerimi daha çok insanın faydalanması için youtube üzerinden video açarak paylaşacağım ve bunun için bir discord kuracağım bakalım. Bu arada atandım çok şükür işleri yoluna koyup daha iyi bir şekilde insanlara bu konuda ve diğer bilgi edindiğim konularda yardımcı olacağım. Dünyada bu konuda çok araştırma yapan ender insanlardan biri olduğumu düşünüyorum artık :)

GÜNLÜK 2 AGA E TABLET

Drt

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 06 Kasım 2023, 21:08:28 »
Kafada nokta boşluk kalmamış.finasterid kullanmis olsaniz kesinliklebu kadar gelişim beklemezdim.ön hat bile çok güçlenmiş.Maşallah

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 06 Kasım 2023, 21:25:17 »
Niyet edip azimle devam edip inanınca nasipte de varsa oluyor şunu da belirtmek isterim kesinlikle 1 yıldan sonra gelişim duruyor gibi bir algı oluşturuluyor bu konuyla ilgili kendi adıma söylemeliyim ki emin olun 1 yıldan sonra bile 14. ay ile 17. ay arasında bile o kadar fark var ki zaten araştırmalar 5 yıla kadar maksimum fayda görülebilceğini gösteriyor o yüzden her konuda olduğu gibi çalışmaya devam mühendis olduğumdan işlerim yoğun oluyor yakında bir youtube kanalı kurup insanları bu konularda bilgilendirmeyi düşünüyorum 5 yılda kendi adıma bu konularda dahil olmak üzere çok şey öğrendim ve bizzat tecrübe ettim diye düşünüyorum. Yabancı kanalların aksine özellikle bu konuda Türkçe kaynaklar internet ve youtube üzerinde malesef çok sınırlı sayıda

GÜNLÜK 2 AGA E TABLET

Aykut Baş

• Full Member
« Yanıtla #25 : 06 Kasım 2023, 22:27:34 »
Maşallah ilk dönemler dökülme oluyormuydu kullanırken

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 06 Kasım 2023, 23:34:10 »
İlk dönemler elbette oluyordu ama takmadım hocam zamana bıraktım ve dutasterid ile diğer bakımlarımı aksatmadım Aga e tablet kullanmanızı da şiddetle tavsiye ederim

GÜNLÜK 2 AGA E TABLET

brkcmbz34

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 14 Kasım 2023, 18:30:58 »
hocam çok iyi bende 21 yaşındayım finasteride başladım 1.25 mg 1 hafta oldu şuanlık bir yan etki görmedim ama ileriki zamanlarda görürüm diye endişe etmiyor değilim tavsiyen var mıdır
Topikal Fin %0.1

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 15 Kasım 2023, 20:17:18 »
Yan etki görmeniz durumunda bile panik yapmaya gerek yok ilacı bıraktığınızda belirli bir süre içerisinde yan etkiler ortadan kaybolacaktır. Kaldı ki yan etki görüp kullanmanız durumunda belirli bir süre sonra dalgalanan hormonlarınız düzene binmiş olacağından yan etkiler yine uzun vadede kaybolacaktır. Adaptasyon süresi için kendinize ve vücudunuza zaman verin ve 1.5 yıla kadar gelişen saçlarınızı gözlemleyin ve ilacı istikrarlı bir şekilde kullanın.

GÜNLÜK 2 AGA E TABLET

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 31 Aralık 2023, 11:14:00 »
Aknetrendi hala kullanıyor musun
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

Facebook Twitter Instagram