Gönderen Konu: Finasterid bırakmayı düşünüyorum  (Okunma sayısı 564 defa)

muroreis

• Hero Member
Finasterid bırakmayı düşünüyorum
« : 05 Mart 2023, 12:09:22 »
Selamlar , 11 aydır 1/4 finasterid kullanıyorum 21 yaşıma gireceğim , güzel bir etki alabildiğimi dusunmuyorum sadece biraz kalınlaşma oldu o kadar , bırakmayı düşünme sebebim ise kaslarda ağrı yorgunluk ve uykusuzluk sorunum var bunu finasteride bağlıyorum son 3-4 gündür , belki sebebi finasterid değildir ama bilmiyorum onun dışında cinsellik olarak sperm kıvamı aynı , sabah ereksiyonlari hiç kesilmedi , libido eskisi kadar olmasa da yine ortalamanın üstünde , libido düştü diyemem , ama bı sorun daha var tam ereksiyona erisemiyor gibi hissediyorum , gün içinde saç fotosu atacağım

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Finasterid bırakmayı düşünüyorum
« Yanıtla #1 : 05 Mart 2023, 13:50:44 »
Selamlar , 11 aydır 1/4 finasterid kullanıyorum 21 yaşıma gireceğim , güzel bir etki alabildiğimi dusunmuyorum sadece biraz kalınlaşma oldu o kadar , bırakmayı düşünme sebebim ise kaslarda ağrı yorgunluk ve uykusuzluk sorunum var bunu finasteride bağlıyorum son 3-4 gündür , belki sebebi finasterid değildir ama bilmiyorum onun dışında cinsellik olarak sperm kıvamı aynı , sabah ereksiyonlari hiç kesilmedi , libido eskisi kadar olmasa da yine ortalamanın üstünde , libido düştü diyemem , ama bı sorun daha var tam ereksiyona erisemiyor gibi hissediyorum , gün içinde saç fotosu atacağım
sorunun finasteride 'den olduğundan emin olmak için bırakmayı deneyebilirsin yarı ömrü kısa olduğu için hızlı bir şekilde farkedersin
fakat ben finasteride'den olduğunu pek zannetmiyorum günlük beslenmene ve stres düzeyine bakman gerekiyor
magnezyum takviyesi alabilirsin bu yazdıkların magnezyum eksikliği ile alakalı geldi bana
finasteride bırakırsan var olan saçların dökülmeye devam eder bir tercih yapman gerekiyor maalesef

muroreis

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 05 Mart 2023, 14:58:19 »
sorunun finasteride 'den olduğundan emin olmak için bırakmayı deneyebilirsin yarı ömrü kısa olduğu için hızlı bir şekilde farkedersin
fakat ben finasteride'den olduğunu pek zannetmiyorum günlük beslenmene ve stres düzeyine bakman gerekiyor
magnezyum takviyesi alabilirsin bu yazdıkların magnezyum eksikliği ile alakalı geldi bana
finasteride bırakırsan var olan saçların dökülmeye devam eder bir tercih yapman gerekiyor maalesef
Bı yandan bırakmaya da cesaret edemiyorum örneğin bir hafta bırakıp tekrar başladıgim zaman aynı koruma etkisini alamazsam falan , beslenmem maalesef son iki yıldır bozuk , stres duzeyim bu ara baya düşük , bilmiyorum düşünüyorum güzel etki alamadım hala risk almaya devam etsem mi falan ,
« Son Düzenleme: 05 Mart 2023, 15:09:40 Gönderen: muroreis »
Her gün 1/4 proscar 
Alpecin C1 şampuan ( her gün )

Reis Burada

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 05 Mart 2023, 17:25:03 »
Dostum yani saçların başlamadan önceki ile aynı mı gözüküyor,gerileme veya bi kayıp var mı

muroreis

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 05 Mart 2023, 17:34:51 »
Dostum yani saçların başlamadan önceki ile aynı mı gözüküyor,gerileme veya bi kayıp var mı
Gerileme kayıp göremiyorum önceki halinden bir tık daha iyi ama yoğunluk artışı yok
Her gün 1/4 proscar 

muroreis

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 05 Mart 2023, 17:43:39 »
Aynı zamanda vertex cevresinde tırnak ile kaziyinca tortu geliyo bu sebore mıdır başka bişey mi bilmiyorum
Her gün 1/4 proscar 

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 05 Mart 2023, 17:57:31 »
eğer saçında farklılık yoksa zaten görevini yapıyor demektir anti androjenler saç kaybını durdururlar
yeniden büyüme ise işin uzun vadeli bonus kısmıdır herkeste görülmeyebilir
sen istersen bir hafta bırak değişime göre karar verirsin ayrıyeten magnezyum takviyesi almanı öneririm

muroreis

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 05 Mart 2023, 20:49:45 »
eğer saçında farklılık yoksa zaten görevini yapıyor demektir anti androjenler saç kaybını durdururlar
yeniden büyüme ise işin uzun vadeli bonus kısmıdır herkeste görülmeyebilir
sen istersen bir hafta bırak değişime göre karar verirsin ayrıyeten magnezyum takviyesi almanı öneririm
Magnezyum almayı düşünüyorum önerin var mı kanka direkt link atsan , evet değişiklik yok gibi saçımda varsa bile çok çok azdır ama insan böyle riskli bir ilaçta güzel sonuç bekliyor
Her gün 1/4 proscar 

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 05 Mart 2023, 21:02:30 »
Magnezyum almayı düşünüyorum önerin var mı kanka direkt link atsan , evet değişiklik yok gibi saçımda varsa bile çok çok azdır ama insan böyle riskli bir ilaçta güzel sonuç bekliyor
https://www.drsepit.com/magnezyumun-hangi-formunu-kullanmaliyim buradan hangi magnezyumu seçeceğini öğrenebilirsin
venaturanın sitrat formu var onu kullanabilirsin veya ncs marka karışık magnezyum çeşitleri var

miralaycevdet

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 06 Mart 2023, 12:34:32 »
İlk aylar dökülme yaşadınız mı?

muroreis

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 06 Mart 2023, 23:34:45 »
İlk aylar dökülme yaşadınız mı?
Yaşadım ilk 3-4 ay ince teller döküldü , sonradan dökülen teller kalın şeklinde değişti
Her gün 1/4 proscar 

Facebook Twitter Instagram