Merhaba arkadaşlar, size 4 ay önce Acıbadem tıp merkezi Gold City hair saç ekim merkezinde yaptırdığım saç ekimimi ve şu ana kadar yaşadığım süreci anlatmak istiyorum.Burayı kendi araştırmalarım sonucu buldum.İlk görüşme genel olarak bir bayan danışmanla gerçekleşti.Yaklaşık 30-40 dakika olan görüşmemizde arada saç uzmanı bir bayan geldi güzel bir ön çizim yaptı.Gerek çizim olsun gerek danışman hanımın ilk görüşme sürecinde samimiyeti , alakası, ilgisi ve oradan ayrıldıktan sonraki günlerde o gün içinde bana atadıkları sağlık danışmanıyla yaptığım görüşmede ilgileri alakaları herşeyden önce samimi ve içten olmaları,benim isteğim üzerine orada saç ekimi yaptırmış olan 4-5 kişiyle görüştürmeleri neticesinde ve Goldcityhair diye Instagram daki before afterların hoşuma gitmesi ve steril hastane olmasından dolayı bu ekim merkezinin doğru bi yer olduğu kanısına vardım. . 12 veya 14. günde şok dökülme 10-14 gün boyunca çok hızlıydı sonra yavaşladı ve 3.ayın başında bitti gibi. Booster şampuan ve proscar 3/1 şeklinde önerdiler, bölmekle uğraşmamak için ben propeciaya başladım. Vitamin olarakda eczacının önerisi olan nutraxin keratin günde bir adet kullanıyorum.Gold city de bulunan vitamini alıcaktım aslında ama eczacıda o an buda çok iyidir deyince nutraxin e başladım , nutraxin keratin içerik olarak hemen hemen aynı zaten ekim merkezi de içebileceğimi söyledi.Ekim öncesi ilk gün 10. gün 1.2.3. ve 4. ayın fotolarını atıcam günde 5 fotoya izin var galiba her gün foto atıcam ve fotolara hangi gün olduğunu yazıcam süreci beraber takip edelim yorumlarınızı beklerim..