Saç Ekimi Sonuçları
Orman gibi saçlara hazır ol dostum ☺️👍 120 den sonra saç çikislari başliyor bu zamana kadar kafana bişe takma arkana yaslan zamani bekle ....
traş sonrası görüntü güzel kardeşim derli toplu duruyor ve ayrıca saç deriside gayet sağlıklı görünüyor olumsuz bir durum olmazsa inşallah güzel bir sonuç alacaksın kardeşim.
Kendi saçlarınız ince ama sık bir ekim yapılmış. Donör de toparlanmış gibi gözüküyor, mutlaka zaman geçtikçe daha da iyi duruma gelecektir. Ekilenler de kendini belli etmeye başlamış, daha da sürecin başı 1 - 2 ay sonra yapacağınız güncellemeler ile kararmalar iyice kendini belli eder.
Teşekkür ederim kardeşim takviye olarak ne önerisisin ?
Ekiminiz hayırlı olsun. Umarım iyi sonuçlar alırsınız. Bende ekim yaptırdım suan 70. gündeyim. Açıklığınız benimki gibi fazla sürecinizi takip edecegim.
Abi finasterid coraspin xpecia kullan bence finasterid yan etki yapmadı bana var diyolar bana ekimcimde önerdi bunları
Donör toparlıyor çıkışlar da devam ediyor bir olumsuz yok olumlu bir gidişat bence bu arada tarih değilde şu kadar ay ya da gün oldu yazarsan süreçleri anlamak yorum yapmak bizim için daha iyi olur
Donör daha toparlaması gerek toparlayacaktır.Saç ekilen alanda gelişim baya olmuş duruyor Saç ekilen alan güzel gidiyor.