Selamün Aleykum sevgili dostlar. Öncelikle deprem dolayısıyla hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, kalanlara sabır ve başsağlığı diliyorum içimiz paramparça Allah yardımcımız olsun.
24.02.2023 tarihinde Bursa İbrahim ERAYHAN kliniğinde saç ekimim gerçekleşti 3800 greftlik bir çalışma oldu vertex ağırlıklı ama genel olarak açık yerlerin her tarafına ekim oldu önceki ekimimde ön çizgiye 2li 3lü greft ektikleri için doğallıktan uzak bir görüntü vardı İbrahim Bey ön çizgiye daha doğalı yakalamak adına nispeten daha cılız tekli greftleri ektirerek çizgiyi düzeltmiş oldu. Öncelik vertex bölgesiydi benim için açıklık çok fazla belki bu ekimle kapanmaz ama bundan sonra donör bölgemden daha fazla greft alınabileceğini de zannetmiyorum kısıtlı bir bölgeden toplamda 7300 greft alındı çünkü. İçime sinen bir ekim oldu emeği geçen herkese başta İbrahim Bey olmak üzere İlhan Bey, Enes Bey, Buse Hanıma içtenlikleri ve samimiyetleri için teşekkür ediyorum umarım süreç sonunda mutlu olacağım bir ekim olur. Görüş yorum ve bundan sonraki süreç için önerileriniz bekliyorum.