Saç Ekimi Sonuçları
merhaba hintel. cok teşekkür ederim güzel dileklerin için. ön çizgiye dokunmadik hic. neyse o. ilk ekimden kaldi diyebilirim cizgi için. saç tellerim ne yazıktır ki ince evet. finasterid özellikle düşünmüyorum:) ama diğer tüm önerilere açığım. net donor resimleri gelicek. ekim uzerinden tam 8 gün geçti. kabuk dökümü sonrasi fotolarda tüm açılardan net bi cekim yapıp koyucam. muhtemelen ekimim akibeti hakkinda fikir verir.
rica ederim anladım dostum tamamdır kafandaki saçları koruman gerek ince saç kapatıcılıkta düşüyor o saçlara ihtiyaç olacak
Hayırlı olsun dostum kabuk sonrası ekim alanı sağlıklı duruyor alana görede greft dağılımı ancak bu olabilir yapacak fazla da bir şey yok umarım ekilenlerin hepsi çıkar ve güzel sonuç alırsın.
evet Muzzy yavaş yavaş hissedilmeye başlamış şok dökülmen saç ekilen alanda sağlıklı duruyor hayırlısı artık umarım güzel olur saç ekimi sonucun ve sürecin
Eskisinden iyi olması istediğiö bir durum zaten saç ekiminide eskisinden saha iyi olsun diye yaptırdın kendi saçlarında dökülme olmaz ise ekilenler de sorunsuz çıkarsa başarılı olur Zaten olmaz ise ekim başarısız sayılır