1-1.5 aydan sonra kullanmaya başlayabilirsin ancak alacağın sonucun Minoxidil mi yoksa ekimin sonucu mu olduğunu anlamayabilirsin.
Bu yüzden öncelikle ekimin sonucunu gör, ardından Minoxidil'e başla derim..Ama istersen sadece tepe bölgesine kullanabilirsin..
Ben 3 defa Minoxidil ve diğer ilaçlardan oluşan ilaç kombinesi yapıp kullanmıştım erken yaşlarda, üç farklı dönemlerde de müthiş sonuçlar elde etmiştim..Kafa komple kapanmıştı ama saç döngüleriyle 6-7 ay sonra tekrar dökülebiliyor ve tekrar çıkabiliyor..Üniversite'ye gittiğimden dolayı ilaçlarla uğraşamadığımdan dolayı bırakmıştım..
Ekimimin sonuçları tam olarak ortaya çıksın, bende gerekirse ilaç tedavisi düşünenlerdenim..Kullanacaksan tam olarak saçlarını ilaca alıştırma, sadece ihtiyacın olan tepe bölgesine kullan, çünkü süreklilik istiyor ve bıraktığında çıkan saçlar dökülüyor..Ön ve orta kısmı işin içine bulaştırma, hemde kılcal damarları genişlettiğinden dolayı kafadaki kan akışı da hızlanacağından tepenin kanlanması ve saç çıkışlarını da olumlu yönde etkileyebilir.