başlığa saç ekim merkezinin ismini yazmalısın
ekim saç dökülmene göre doğru şekilde planlanmamış ve çok seyrek duruyor
Merhaba. Öncelikle başlığı düzelttim, uyardığınız için teşekkür ederim.
Yanıltıcı olmamasına adına söylemek istiyorum, tepe bölgem tamamen kel değil benim. Sadece seyrek, yani orada mevcut saçlarım var sadece jiletle sıfırladıkları için belli olmuyordur. Amacım aslında seyrekliği, seyrek ekimle kapatmaktı çünkü yeterli dönörüm olmadığı için.
Ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim ? En kötü hiçbiri tutmaz ve eski halime dönebilirim değil mi ? Dönör bölgesinin hasar görmesine neredeyse hiç rastlamadım zaten eninde sonunda hepsi toparlanmış. Acaba başarısız olabilecek bir operasyon olsa bile sadece tutmayarak eskiye dönmez miyim ? Ben öyle yorumladım. Sağlığımdan olmadığım sürece de verdiğim bir ekim parası ve emek sadece üzüntü olarak kalır.
Ekteki fotoğraftan normal halini görebilirsiniz. Gerçekte burdaki kadar da açık değil, biraz daha dolu. Bu yüzden bana ekim planı yapılabilecek en iyisi gibi gelmişti, açılan yerleri biraz daha olsun kapatmak. Sonuçta saç şu yaşımda lazım gelecekte başka türlü yolları bulunur ama bu yaşta psikolojimi biraz kötü etkiliyordu.
Benim ek bir sorum eğer bilginiz varsa mevcut saçları güçlendirmek adına PRP den başka, cinselliği etkilemeyen haplardan neler kullanabilirim ? Teşekkür ederim.