Herkese merhabalar arkadaslar,
Klasik bu forum ile kararini vermis birisi olarak Asuman Hanim ile telefon uzerinde ilestisime gectikten sonra 23 subat 2023 tarihinde ekim icin anlastik. Yurt disinda yasadigim icin ekim oncesi gunu Istanbula gelip , ekim gunu sabah 08.30 da Asuman Hanim’in kliniginde operasyon basladi ve saat 20.00 gibi ekim islemi bitti. Yaklasik 11 saat surdu.
Ekim’de sadece anestezi verilirken ufak agrilar disinda agri hissetmiyorsunuz. Zaten agri hissettiginizde ekipteki arkadaslar hemen mudehale ediyorlar. Asuman Hanim kontrolleri yaptiktan sonra 3800 kok alim yapalim gerekirse 2. Ekimle de kalan kisimlari kapatiriz dedi. Benim icin uygun oldugu icin bu sekilde tasarladik. Ekim sirasinda daha fazla greft ciktigini ve alinan greftler tepe bolgeye ekildigini soyledi. Ikinci ekime gerek olacak m gorecegiz. Zira greftlerimim genelinin 2’li ve 3’lu oldugunu da eklediler. Ekim oncesi vitamin disinda herhangi bir takviye almadim su an da verilen takiveyeleri kullanacagim surec icinde paylasirim. Ekim oncesi , ekim gunu ve 1. Yikama sonrasi fotolari paylasiyorum.
Ekim Oncesi