Gönderen Konu: 2.ekim MEDEKS TEPE BÖLGE VE ÖN HAT SIKILAŞTIRMA 3800/20.02.23 YAŞ 34  (Okunma sayısı 3539 defa)

buhara58

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Son durum nedir?

Jhonsilver

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam çıkışlar devam ediyor tepede ve ön hatta elimi sürdüğüm zaman  gelen çıkışlar var hissediliyor güncel resim çekmemiştim yakın zamanda az önce çektiğim resimleri paylaşayım gün ışığında tekrar paylaşırım gece çekimi bu kadar oldu

Jhonsilver

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bugün tam 4 ay oldu ,şuanda memnunum biraz donör bölge hırpalandı ama toparlar inşallah, çok kısa kesildiği zaman belli oluyor

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Donör toparlar 12 aya kadar hatta
Süreç güzel 4 ay da gayet başarılı bir saç gelişimi olmuş
Global Moderator

Jhonsilver

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Donör toparlar 12 aya kadar hatta
Süreç güzel 4 ay da gayet başarılı bir saç gelişimi olmuş
Teşekkürler hocam yorumun için bekleyeceğiz artık napalım , bide çok yağlanıyor tavsiyen olur mu bunun için elseve yağlanma karşıtı şampuan aldım ama pek etki etmedi 2 haftadır falan kullanıyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Alpacin black şampuan kullanabilirsin.
Yağlanma sebebi Dht Hormonu kısaca saçını döken
Hormon. Aslında bunu finasterid kullanarak çok ciddi şekilde azalta bilirsin
Ama tabi kullanmak için araştırmak bilgi sahibi olmak gerek kişisel tercih
Global Moderator

buhara58

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Yaglanmaya karşı vichy sampuan kullanabilirsiniz. O da tam çözüm olmazsa vucudun genel yagini azalrmak icin kisa sureli roaccutane tedavisi gorebilirsiniz doktor gozetiminde.

buhara58

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Gelisim güzel duruyor. Ben de 3 yıl once medekste ekim yaptirdım kısmen memnunum ancak önde ve tepede sıkılaştırma yaptırmak istiyorum. Var olan saçlarınızda bi kayıp oldumu yoksa zarar vermeden yenileri ekildi mi izleminiz nedir? @jhonsilver

Jhonsilver

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Alpacin black şampuan kullanabilirsin.
Yağlanma sebebi Dht Hormonu kısaca saçını döken
Hormon. Aslında bunu finasterid kullanarak çok ciddi şekilde azalta bilirsin
Ama tabi kullanmak için araştırmak bilgi sahibi olmak gerek kişisel tercih
Teşekkürler bilgiler için şampuanı deneyeceğim elimdeki bitince  finans işinide Gökhan beyde önerdi ama pek kullanasım gelmedi açıkçası yine belli olmaz xpecia aldım oda çok sivilce yapıyor bıraktım

Jhonsilver

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Yaglanmaya karşı vichy sampuan kullanabilirsiniz. O da tam çözüm olmazsa vucudun genel yagini azalrmak icin kisa sureli roaccutane tedavisi gorebilirsiniz doktor gozetiminde.
Bu şampuan ile elseve arasında kalmıştım onuda tekrar bi gözden geçireceğim ,o tedavi için bi doktora görüşeceğim gerekli ise

Jhonsilver

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Gelisim güzel duruyor. Ben de 3 yıl once medekste ekim yaptirdım kısmen memnunum ancak önde ve tepede sıkılaştırma yaptırmak istiyorum. Var olan saçlarınızda bi kayıp oldumu yoksa zarar vermeden yenileri ekildi mi izleminiz nedir? @jhonsilver
Ben bi kayıp görmedim hatta ön hattan çok memnunum V şeklinde duruyordu şimdi daha çok hoşuma gidiyor ön hat ilk ekimde çok öne gelmişler farketmedim bende

Gpedit

• Yeni üye
  • *
Son durum?
  • Yaşınız 24
Xpecia
Magnezyum
3/1 İğneleme
Günlük masaj
Nane biberiye losyon
Alpecin,Konazol

Xserez