Arkadaşlar merhaba forma uzun zamandır üyeyim ilk ekimde paylaşım yapmamıştım ama ikinci Ekim de paylaşmak istedim en azından araştırma yapan arkadaşlar için bir fikir verir. İlk ekimim Mecidiyeköy Çevre hastanesi nde 4500 greft olarak ekildi burayı bir yakımın tavsiyesi üzerine gitmiştim ikinci ekimimde ise forumda araştırmalarım sonucu fiyat performans ve bütçemi uyduğu için medeksi tercih ettim
Gökhan bey ve eşi hayriye hanım ilk görüşmeye gittiğimde bana bilgi verdiler birkaç gün içinde ekime karar verdim
Pazartesi sabahı operasyona gittim 9:30 civarı işlemler anestezi ile başladı işleme başlayan arkadaşlar Dima bey ,İlker bey ,Nejla hanımdı yanlış hatırlamıyorsam kanal açma işlemi Elif hanım tarafından yapıldı planlama ise gökhan bey kendisi yaptı
Benim için için iki seçenek vardı ya sıkılaştırma yapacaktık ya da tepeye çalışacaktık
Ön hat sıkılaştırma ve tepe olarak karar verdik bu şekilde Ekim yapmış olduk
Salı çarşamba ateşim çıktı 40 ları buldu
perşembe ilk yıkama için merkeze gittim sivilce gibi bir şey vardı onu patlattılar hem de yıkama yaptılar
Bugün cuma şu anda süreç iyi gidiyor inşallah hepsi çıkar ,yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum