Gönderen Konu: Saç ekimi proscar  (Okunma sayısı 271 defa)

pesimistler

• Yeni üye
  • *
Saç ekimi proscar
« : 22 Şubat 2023, 17:17:40 »
Arkadaslar Merhaba. Sac ekiminden sonra doktor tavsiyesiyle proscarı  4e bolup  3 ay boyunca kullandim. Fakat bende huzursuzluk depresyon anksiyete gibi durumlar basladi. Dahiliye gittim b 12 ve d vitamini eksik dedi vitamin ilaclari yazdi. Fakat proscari detayli arastirinca yan etkilerinde azda olsa depresyon ile ilgili durumları gorunce şok oldum moralim bozuldu.  Hemen biraktim ilaci. Suan tek korkum bu anksiyeye depresyon gibi yan etkilerin kalici olmasi 15 gun oldu hala gecmedi kendimi huzursuz bazen panik hissediyorum. Evden cikasim gelmiyor. Moralim çok bozuk lutfen bu yan etkiler gecermi sizce birakinca. Psikaytiste gidip antidepresana baslayabilirim :(((

hyperKel

• Hero Member
Ynt: Saç ekimi proscar
« Yanıtla #1 : 22 Şubat 2023, 23:18:40 »
zamana bırak dostum bence kendini şu sıra fazla dinlemeye başlamışsın .ayrıca deprem hepimizin psikolojisni bozdu uyku düzenimiz bile kalmadı şu sıra.
proscarın depresyon yapması gibi bir yan etkiyide ilk defa duyuyorum eğer proscar kaynaklı ise böyle uzun sürmez merak etme dostum öyle kalıcı bir yan etkisi yok  :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 23 Şubat 2023, 01:17:19 »
bu durumlar normalde olabilecek durumlar bunu ilaca tam bağlamak doğru olmaz
Global Moderator

gurbetCİİ

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 23 Şubat 2023, 05:25:10 »
kardeşim 2 senedir hepimizin psikolojisi tarumar olmuş durumda:)  virüs, karantina, ekonomik kriz , deprem.. beyin kalmadı

Facebook Twitter Instagram