Saç Ekimi Sonuçları
bu evet yeni kutusu sanırım
Hintell hocam bu sampuan hakkinda cok sikayet okudum, icindeki Ketoconazol maddesi cikarilmis
Sebamed prozinc ve alpecinden çok daha iyi. bu dediğim 3 şampuan saç derisini kurutup saçları inceltiyor. revita ve kerastase iyi bence.
Size regenepure şampuanını tavsiye ederim, içerigi cok iyi
Ben ulaşabiliyorum Revita şampuana 6 yıldır kullanıyorum ama ilginçtir son zamanlarda artık bende şampuanımı değiştirmeyi düşünüp içerik araştırmasına girmiştim. Çünkü şampuan için 100 dolar vermek ve getirmesi bana çok gerek yok gibi geldi. Sonuçta ben finasterid kullanıyorum saçlı derinin temizlenmesi, saçların dolgun gözükmesi ve saçlara zarar vermemesi şampuan açısından yeterli olmalı. Bunu düşünerek halen Revita varken dedim bir kaç tane şampuan daha alıp deneyeyim diye düşünüyordum ve mesaj atacaklar atmadan söyleyeyim seçeneklerim arasında Vichy, Alpecin, Head and shoulder cafein, Ducray ds bu şampuanlara bakınıyordum bende. Eskiden Ducray şampuanı deneyimlemiştim ama tam beklentilerimi karşıladığı söylenemez. Yanlış hatırlamıyorsam günlük kullanmıyordum hafta da 1 - 2 kez kullanıyordum. Yalan olmasın tüm kullandığım şampuanlar Revita'nın verdiği etkiyi göstermediği için yıllardır bu şampuanı kullandım ama iyi bir alternatif olursa en azından Türkiye'de bulunan bende şampuanı değiştirmeyi düşünüyorum.