Gönderen Konu: Revita şampuana Altarnatif şampuan önerileri  (Okunma sayısı 9403 defa)

Latin

• Full Member
Ynt: Revita şampuana Altarnatif şampuan önerileri
« Yanıtla #15 : 12 Mart 2023, 23:18:42 »
Revita ve alpecin kullanan biri olarak söylüyorum bence alpecin saçları daha güçlü yapıyo ve dökülme oranını daha aza indiriyor.Revita ile yıkadığımda mesela sabah yıkadım akşama saçlar yağlanıyor ama alpecin deride yağ bırakmıyor daha güçlü bir şampuan

kartal35

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 22 Mart 2023, 15:36:02 »
Keşke aynı seviyede bir şampuan olsa. Revita şampuanın içeriği güçlüyken aynı zamanda DHT baskılaması tüm şampuanların önüne geçiriyor. Bunu ben diğer şampuanlarda maalesef göremedim.

hope34

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #17 : 03 Temmuz 2023, 03:35:20 »
Keşke aynı seviyede bir şampuan olsa. Revita şampuanın içeriği güçlüyken aynı zamanda DHT baskılaması tüm şampuanların önüne geçiriyor. Bunu ben diğer şampuanlarda maalesef göremedim.
harici yolla dht baskilanmaz hocam. İstersen saçı sıfıra vur ve o maddeleri direkr kafa derine dök yine de %5 etki eder.

Saw palmetto kullancaksan fin dut xpecia alcaksin oral yolla ..
Diger turlu cogu sampuan ayni sayilir

BeRan

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 05 Temmuz 2023, 20:42:31 »
Alternatifi yok 3 gün sonra 3 şişe geliyor gene :)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #19 : 12 Temmuz 2023, 00:33:04 »
Bende yeniden aldım 925 ml insan farklı şampuan kullanmak istemiyor :)
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

stand

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 15 Temmuz 2023, 19:37:07 »
arkadaşlar revitayı nereden getiriyorsunuz acaba?

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #21 : 16 Temmuz 2023, 00:36:54 »
arkadaşlar revitayı nereden getiriyorsunuz acaba?

Türkiye'de yok maalesef yurt dışından alınabiliyor. Yani ya gidip alacaksınız, ya da giden birisinden rica edeceksiniz.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

SOLOTÜRK44

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 16 Ağustos 2023, 11:42:26 »
Amerika Sepetim diye bir sitede satılıyor aslında, daha önce kullanan oldu mu ? Türkiyede yaşayıp şuanda bu şampuana ulaşabilen var mı ? Tanıdık olmadan :)
« Son Düzenleme: 16 Ağustos 2023, 11:53:00 Gönderen: SOLOTÜRK44 »

Furkan_ak

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 10 Mart 2024, 22:20:40 »
Amerika Sepetim diye bir sitede satılıyor aslında, daha önce kullanan oldu mu ? Türkiyede yaşayıp şuanda bu şampuana ulaşabilen var mı ? Tanıdık olmadan :)
Benim de karşıma bu site çıkıyor, ama güvenilir mi emin olamadım ben de. Alan yok mu hiç buradan?
  • Ekim Tarihi: 21.11.2023
  • Ekim Merkezi ismi Ahmet Tosun (The Hair Clinic)
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 36
  • Medikal Tedavi The Mossi London

Furkan_ak

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 23 Mart 2024, 15:39:43 »
Revita High Performance Stimulating Shampoo Hair Growth Formula - 205ml  - 35 USD
Revita Revita Hair Loss Shampoo for Men and Women - 925 ml  - 77 USD

Resimdeki ürün (Stimulating Shampoo) Amerikansepetim sitesinde 35 usd, hair loss olanı 77 USD, ama miktara göre kıyaslayınca Hair Loss olan yarı yarıya daha ucuza geliyor. Bizim almamız gereken Stimulating olan mı?
  • Ekim Tarihi: 21.11.2023
  • Ekim Merkezi ismi Ahmet Tosun (The Hair Clinic)
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 36
  • Medikal Tedavi The Mossi London

kelimsi05

• Sr. Member
« Yanıtla #25 : 29 Mart 2024, 21:43:49 »
Uzun süre bir çok şampuan denedim en iyi etkiyi siyah kerastase da gördüm ben biotin taurin olanda
  • Yaşınız 26

temürmelik

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 05 Mayıs 2024, 17:18:01 »
Öncelikle Hintell hocama teşekkür ederim, gerçekten hakkı ödenmez.
 Epeydir alpecin kullanıyorum ve herkese tavsiye ederim. Gerçekten çok güzel bir şampuan.
Bir akşam alpecin, bir akşam prozinc şeklinde kullanıyorum. Prozinc de saç derisine kabuklanma kepek kaşıntı vs varsa tam ihtiyacınız olan şey. Prozinc sayesinde kepek kaşıntı vs hiçbir sorun da kalmadı. Artık şampuan rutinim bu şekilde.

steve_rogers

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 07 Mayıs 2024, 10:58:15 »
Revita şampuan isteyen bana ulaşabilir. Fakat yurtdışından getirteceğimiz için biraz pahalı olacaktır onu bilerek yazarsanız.

Yeg06

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 28 Mayıs 2024, 18:59:54 »
Alpecin black editionu hangi siteden söyleyebiliriz güvenilir bilgisi olan varmı

Asicocuk

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 07 Haziran 2024, 23:54:25 »
Benim de karşıma bu site çıkıyor, ama güvenilir mi emin olamadım ben de. Alan yok mu hiç buradan?

Buradan alınır mı kafeinli şampuanlar bana da çok iyi geliyor ve yanında güçlü etken maddeler de var revitanın muadili yok gibi. alpecin fıs.

Facebook Twitter Instagram