Merhaba arkadaşlar, bundan 7 sene önce İlhan Serdaroğlu'nda ekim yaptırmıştım, sonuç tatmin edici olmuştu, hatta kimine göre en iyi sonuçlarındandı. Zaten forumda bir başlık açmıştım, oradan görebilirsiniz.
Fakat ekimden sonra dökülmemiş orjinal saçlarım dökülüp incelince tepe bölgem iyice açıldı ve bundan çok rahatsız olmaya başladım, zaten İlhan hoca da ileride bir ekim daha yaptırmam gerektiğini bana söylemişti o zamanlar. Yani ikinci ekim vaktim gelmişti artık.
Bu sefer Smile Hair Clinic'i tercih ettim. Sosyal medyada karşıma çıktı, öncesi sonrası videoları dikkatimi çekti ve daha sonra kendileri ile görüşmem sonucu burada ekim yaptırmaya karar verdim. Açıkçası fiyat konusunda daha avantajlıydı ve ekim sonrası içerisinde boyun yastığı, antibiyotik ve operasyon sonrası kullanmam gereken ilaçlar, ağrı kesici, sebamed şampuan ve vitamin kutusundan oluşan bir çanta vermeleri de benim için bir artıydı, sonuçta bunları bir çok yer vermiyor ve cebinizden karşılıyorsunuz.. Ama bundan daha önemlisi öncesi sonrası videoları gerçekten beni etkiledi diyebilirim.
Buraya genelde yurt dışından geliyorlar, hatta ekim günü benden başka 14 kişi daha vardı ve tek Türk bendim
Operasyonum 5 saat sürdü (alım yapıldıktan ve kanallar açıldıktan sonra 15 dk yemek arası oluyor). Önceden tecrübeli olduğum için rahat geçti diyebilirim, sadece anestezi bölümü sıkıntılı geçiyor
Operasyon sonrasında hiç bir şikayetim olmadı hatta eve geldiğimde bilgisayardaki işlerimi hallettim, ilk ekimim 9 saat sürmüştü 4500 greft ekilmişti ve sonrasında bu kadar rahat olamamıştım açıkçası ve bundan korkuyordum, neyse ki rahat atlattım.
Bugün 21. gündeyim. 15 günde bir fotoğraf paylaşacağım. Takviye olarak 14. günden itibaren minoxil, proscar ve biotin-kreatin vitamini alıyorum.
Ekim öncesi, ilk yıkama ve 14.gün fotoğraflarımı paylaşıyorum. Umarım sonuç tatmin edici olur.