Saç Ekimi Sonuçları
Vitamin takviyeleri, hiperbarik oksijen vs her şeyi yapıyorsun. Umarım istediğin gibi bir sonuç alırsın.
Teşekkürler hintell hocam tedavileri de aksatmadan alıyorum kullandığım ilaçlar hergun Günde 1 tane xpecia Solgar vm-2000 Solgar biotin 5000gAlpha lipoic acid D3d2k vitamin 1 tane coraspirin Losyon olarak: Sabah akşam 5 fis şeklinde prozinc plus serum Gün içinde bioxinin minoxidil Her losyon sonrası 5dk scalp masaji3gunde 1 dermoroller Şampuan olarak: Vichy dercos her gün Konozol şampuan 3 günde 1Evocapıl şampuan haftada 2 kez kullanıyorum Eksik bir şey varsa ekleyiyeyim hinetl hocam tavsiyelerinize açığım
Biotin xpecia içersinde mevcut daha fazla alman gereksiz vucudun ihtiyacı olan günlük 1000 mgXpecia 2 yaparsan günlük biotini bırak yapmazsan da 2 günde 1 al
Kararmalar erken başlamış görünüyor sürecin gayet güzel bence hayırlısını dilerim senin için umarım saç ekimi sürecin sonunda çok güzel olur
Güzel gidiyor saç ekimi sürecin kardeşim inşallah harika olur
Dostum çıkışların başlamış hayırlı olsun .Bundan sonra çok hızlı bir süreç geçecek .Gelişmeler çıkışlar bu aydan sonra hız kazanır .Güzel bir sonuç alacağına inanıyorum .Donörün güzel .