Gönderen Konu: saç dökülme yaşı çok düşmedi mi sizce de  (Okunma sayısı 968 defa)

nickless

• Full Member
saç dökülme yaşı çok düşmedi mi sizce de
« : 15 Şubat 2023, 22:46:03 »
eskiden insanların saçları genetikse bile 30larından 40larından sonra başlarmış dökülmeye  şimdi bu forum da dahil 20li yaşların başında hatta 17-18 yaşlarında saçları dökülmüş çok insan görüyorum 

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: saç dökülme yaşı çok düşmedi mi sizce de
« Yanıtla #1 : 15 Şubat 2023, 23:01:49 »
eskiden insanların saçları genetikse bile 30larından 40larından sonra başlarmış dökülmeye  şimdi bu forum da dahil 20li yaşların başında hatta 17-18 yaşlarında saçları dökülmüş çok insan görüyorum
aynen öyle bir yerde sıkıntı var
fakat yine de nadir ben dışarı çıktığımda oldukça az kişide görüyorum özellikle üniversitede kimsede görmedim ben

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 15 Şubat 2023, 23:58:44 »
genlerimiz değişiyor yediğimiz gıdalardan

eskiden erkekler daha güçlü daha iri yapılıydı gittikçe insan oğlu kas gücünü de kaybediyor bunların nedenleri beslenme
yediklerimizin insan sağlığı ile alakası yok
Global Moderator

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 16 Şubat 2023, 01:56:18 »
Evrim iste ilerde herkez kel olucak
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Layerbox23

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 19 Şubat 2023, 18:05:21 »
Evrim iste ilerde herkez kel olucak
Türkçe bilmeyen biri nasıl evrimi biliyor acaba evrim kim ayrıca yeniyomu

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 19 Şubat 2023, 19:10:43 »
Niye costun hayirdir
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #6 : 19 Şubat 2023, 19:56:48 »
Aslında bence eskiden de erken yaşta saçları dökülen insanlar vardı. Artık insanlar hem eskisine oranla daha fazla yaşıyorlar, hem de dünya nufüsu giderek artmaya devam ediyor. Kel genetiği olan iki kişi evlenince çocuklarının bu kaderi maalesef kaçınılmaz oluyor. Ayrıca şimdi insanlar artık saç dökülmesi konusunda daha bilinçli. 20 yıl önce de bu bilinç yoktu. İnsanlar saçlarını kazıtarak dökülmeyi durduracağını düşünüyorlardı. Halen bunun doğru olduğunu düşünen insanlar azımsanmayacak kadar fazla. Kellik bence evrimsel bir süreç değil, öyle olsa herkesin saçları dökülüyor olurdu. Genetikte olan bir hastalık gibi düşünüyorum ben. Kiminin gözleri bozuk oluyor, kimi köse oluyor ya da dişleri bozuk oluyor. Bu tamamen miras alınan genler ile alakalı. Artık insanlar internet sayesinde benzer sorunları yaşadığı insanlara çok daha kolay ulaşabildiği için kelliğin genç yaşlarda yaşandığına şahit olabiliyor. Benim 16 yaşımda saçlarım döküldüğünde sadece 1 - 2 kişi de benzer yaşlarda saç sorunu yaşadığına şahit olmuştum. Sizin çevrenizde kaç tane saçı erken yaşta dökülen insan var? Ben denk gelmiyorum. Siz internet sayesinde saç dökülmeleri yaşayan insanların farkına varıyorsunuz.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

orientis

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 21 Şubat 2023, 11:48:46 »
bakma sen forumda takıldığın için gözüne çok geliyor ben 18-22 arası çok saç sıkıntısı yaşayan insana denk gelmedim.genelde saçları sağlıklı
  • Yaşınız 20
  • Medikal Tedavi 1/4 Proscar

keen

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 21 Şubat 2023, 20:11:23 »
Yok normal bence ya, 26 yaşına gireceğim yaşıtlarımın gayet iyi yani kimsede dökülme sorunu filan görmedim ben. Hatta çevremde çoğu kişinin saçları iyi

muroreis

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 21 Şubat 2023, 23:41:30 »
Aslında bence eskiden de erken yaşta saçları dökülen insanlar vardı. Artık insanlar hem eskisine oranla daha fazla yaşıyorlar, hem de dünya nufüsu giderek artmaya devam ediyor. Kel genetiği olan iki kişi evlenince çocuklarının bu kaderi maalesef kaçınılmaz oluyor. Ayrıca şimdi insanlar artık saç dökülmesi konusunda daha bilinçli. 20 yıl önce de bu bilinç yoktu. İnsanlar saçlarını kazıtarak dökülmeyi durduracağını düşünüyorlardı. Halen bunun doğru olduğunu düşünen insanlar azımsanmayacak kadar fazla. Kellik bence evrimsel bir süreç değil, öyle olsa herkesin saçları dökülüyor olurdu. Genetikte olan bir hastalık gibi düşünüyorum ben. Kiminin gözleri bozuk oluyor, kimi köse oluyor ya da dişleri bozuk oluyor. Bu tamamen miras alınan genler ile alakalı. Artık insanlar internet sayesinde benzer sorunları yaşadığı insanlara çok daha kolay ulaşabildiği için kelliğin genç yaşlarda yaşandığına şahit olabiliyor. Benim 16 yaşımda saçlarım döküldüğünde sadece 1 - 2 kişi de benzer yaşlarda saç sorunu yaşadığına şahit olmuştum. Sizin çevrenizde kaç tane saçı erken yaşta dökülen insan var? Ben denk gelmiyorum. Siz internet sayesinde saç dökülmeleri yaşayan insanların farkına varıyorsunuz.
Haklısın çevremde hiçbir zaman saç sorunu yaşayan bir arkadaşa rastlamadım garip
Her gün 1/4 proscar 
Alpecin C1 şampuan ( her gün )

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 22 Şubat 2023, 17:55:36 »
Geçmiş yıllara göre testosteron seviyelerinin her geçen yıl düştüğünü bilen bilir. Acaba bu yüzden vücut diğer özelliklerini normal devam ettirebilmek için testosterondan 5 kat daha güçlü olan dht’yi mi üretiyor diye düşünmemek elde değil. Düşününce mantıklı geliyor bana.
Hafta 3 kere 1.25 mg finasterid,günlük şakaklara minox
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 22 Şubat 2023, 22:00:17 »
 ben boyle internette paylaşılan eski ihtiyarların genclik resimlerine bakıom kel yok .şimdiki genclerin saçlarına bakıom bir çoğunda dokulme goze carpıyor
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #12 : 23 Şubat 2023, 02:04:43 »
Nasıl yok hocam. Öztürk Serengil, Şener Şen'in babası Ali Şen eski filmlerinde bile hep kellermiş. Benim rahmetli dedemin fotoğrafı var genç yaşlarında hatrı sayılır kelmiş. Tamamen kişinin saçlarının genetik aldığı mirasa bağlı. Şimdi nüfus da daha fazla! Belki eskiden bu bahsettiğiniz dökülme ile alakalı genetik miras 5 - 6 kuşakta 1 kişiye vururken şimdi birden fazla kişiye de vuruyor olabilir. Bu insanlar da evleniyorlar. Mesela şu oluyor mu ailesinde saçı hiç dökülmemiş kişinin saçları dökülüyor mu? Çok çok büyük çoğunluğun saçları ailesinde kel olan insanlardan geliyor. Arada çıkanlarda işte o genetik şansız mirası alanlar. Erken saçı dökülende ailesinde insanların kel olanların. Eskiden nw3 - 4 leri kel olarak toplum görmüyormuş. Şimdi birazcık şakakları açılsa forumdaki gençler "kel kaldım" diye finasteride, dutasteride kullanmaya başlıyorlar :).
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 23 Şubat 2023, 10:05:57 »
 hocam yaslıların ozellikle genclik resimlerine bakıyorum .nete farklı farklı sitelere giriyorum bir zamanlar onlarda gencti konularına bakıyorum saçlara bakıyorum hep.cocukken cevremdeki dedeleri aklıma getiriom.baska sehirlere gittiğimdeki insanları ne bileyim bu kadar yoktu.liselilerin şakaklar açılmış tepe sinyal veriyor şimdi.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Hairtransplant

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 24 Şubat 2023, 17:26:32 »
saç dökülme yaşı düştü mü ya da hep mi böyleydi bilmiyorum
ama şunu iyi biliyorum eskisi kadar sağlıklı gıdalarla beslenemiyoruz
hayatımız vitaminsiz tatsız tuzsuz gıdalarla dolu
keyifle yemek yemiyoruz karnımızı doyurmak için bir görev gibi sadece robotlaştık

Facebook Twitter Instagram