Gönderen Konu: Tecrübeli insanlardan yardım bekliyorum  (Okunma sayısı 536 defa)

Samuray Jack

• Yeni üye
  • *
Tecrübeli insanlardan yardım bekliyorum
« : 15 Şubat 2023, 20:24:57 »
Merhaba abilerim kardeşlerim. Foruma yeni kayıt oldum sadece bilgi istiyorum. Saçlarım dökülüyor ailede kel yok ne anne ne baba tarafından. Yaşım 23 daha önce hiç ilaç kullanmadım. Artık çok kafaya takıyorum. Normalde olabilir belki demiştim  Ama kabullenemiyorum. Kan testi yaptırmadım. Hormon testi de doktor erkek tipi dökülme dedi bende ailede kel yok diyince belki testosteron seviyen düşüktür dedi. Olabilir en yakın zamanda test yaptıracağım kardeşimin sakalları var benim yok. Belki gerçekten düşüktür ama mantıken testosteronla düşükse DHT de düşük olmaz mı ne yapmam gerek. Biraz gezdim forumda bir ton bilmediğim ilaç ismi, masaj yapan insanlar var Sadece destek istiyorum foto ekliyorum. Bu arada sorunum sadece tepede önleri pek umursamıyorum.

Samuray Jack

• Yeni üye
  • *
Ynt: Tecrübeli insanlardan yardım bekliyorum
« Yanıtla #1 : 15 Şubat 2023, 20:32:27 »
Konu doğru yerde mi bilmiyorum, umarım doğrudur

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 15 Şubat 2023, 21:27:04 »
 sabah akşam parmak uçlarınla hatta uçlu bir tarakla nasicta tarak onermişti bir  uzman arkadasım  netten bak işte onu bulamazsan  ona benzer bir tarakla sabah akşam oval hareketlerle 5 er dk masaj yap.haftada 1 2 kere dermoller uygula.finasteridi arastır bu arada.3 gobek geriden dededen alabilirsin bu geni.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Samuray Jack

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 15 Şubat 2023, 21:34:27 »
sabah akşam parmak uçlarınla hatta uçlu bir tarakla nasicta tarak onermişti bir  uzman arkadasım  netten bak işte onu bulamazsan  ona benzer bir tarakla sabah akşam oval hareketlerle 5 er dk masaj yap.haftada 1 2 kere dermoller uygula.finasteridi arastır bu arada.3 gobek geriden dededen alabilirsin bu geni.
finastreid i arastirdim biraz ama başlamadan önce bir testosteron testi yaptırmak istiyorum az olan bir hormonu daha da baskilamak mantıklı gelmiyor

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 15 Şubat 2023, 21:37:29 »
 5 arla testeton bir araya gelir dhtyi oluşturur.finasterid bileşenlerden birinin yerine gecer dhtyi azaltır.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Samuray Jack

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 15 Şubat 2023, 22:05:06 »
5 arla testeton bir araya gelir dhtyi oluşturur.finasterid bileşenlerden birinin yerine gecer dhtyi azaltır.
Hocam teşekkürler ben yine bir doktora görünecem önce, Ekim istemiyorum aslında ama bakalım ne olacak. Bu finastreid hangi marka olmalı neyse iyi akşamlar arkadaşlar

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 15 Şubat 2023, 22:28:14 »
 alırsın proscar 5 e boler parcacıkları kapalı kapta saklarsın içersin.hapın atası proscar.finasterid proscardan bulundu.

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 15 Şubat 2023, 23:04:04 »
Hocam teşekkürler ben yine bir doktora görünecem önce, Ekim istemiyorum aslında ama bakalım ne olacak. Bu finastreid hangi marka olmalı neyse iyi akşamlar arkadaşlar
eczaneden proscar ve bir tane de hap kesici al onu 4'e bölebilirsin

Samuray Jack

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 15 Şubat 2023, 23:39:07 »
Arkadaşlar dökülme kötümü doktor hiç test istemeden direkt erkek tipi dökülme dedi vitaminsel olma ihtimali var mıdır hiç ilaç tedavisi almasam ne kadar süre gider. Galiba yakın zamanda ilaç tedavisi alicam en azından bu seviyeyi koruyam 35 e kadar yani 10 yıl kullanım var kafam da ne lanet bir durum ya ailede ki tek kelim resmen ne kardeşim ne babam böyle ismi olur lanet bir durum. Su  Proscar a başlayam bari ayın 21 inde test e gidicem ondan sonra başlayacak artık. Psikolojim yok oldu.

EKİM HAKKİNDA !!!!!!

Askerden sonra saç ekimi yapsam sadece o bölgeye saç tutar mı çoğu kişi orada saç tutmaz diyor ama tepe değil sonuçta kafamın üstü

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 15 Şubat 2023, 23:55:52 »
 hiç ilaç kullanmasan ne olur.kodlanmış genetik dokulmenin agresifliğini bilemeyiz ama 3 4 seneye kotu bir goruntu olma ihtimali var kel olmasada seyrelebilir.belki masaj dermoller finasteridle kapancak ekime ihtiyac kalmıcak belki kalıcak bilemeyiz.tepe ekimi zor .beslenmesi zor bir bolge ama usta ellerde hallolur.masajla dermollerle dolaşımı arttır.minoxidil tepede etkili ama saçlar bir iyi bir kotu olur.pahalıda .kanlanmayı masaj dermollerle yap.igf falan saçı buyutebilirmi yeterince igf yaptırmış orneği yok elimizde.fena değil saçlar masajla dermollerle 2 3 ay besle bakalım orayı.baska yere sıçramasında orayı bir şekil çözersin.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 15 Şubat 2023, 23:57:31 »
Arkadaşlar dökülme kötümü doktor hiç test istemeden direkt erkek tipi dökülme dedi vitaminsel olma ihtimali var mıdır hiç ilaç tedavisi almasam ne kadar süre gider. Galiba yakın zamanda ilaç tedavisi alicam en azından bu seviyeyi koruyam 35 e kadar yani 10 yıl kullanım var kafam da ne lanet bir durum ya ailede ki tek kelim resmen ne kardeşim ne babam böyle ismi olur lanet bir durum. Su  Proscar a başlayam bari ayın 21 inde test e gidicem ondan sonra başlayacak artık. Psikolojim yok oldu.

EKİM HAKKİNDA !!!!!!

Askerden sonra saç ekimi yapsam sadece o bölgeye saç tutar mı çoğu kişi orada saç tutmaz diyor ama tepe değil sonuçta kafamın üstü

normal saç dökülmesi işte dostum kötüsü iyisi yok erkek tipi dökülme
bunuda ancak dht baskılayıcı ürünlerle durdurup güçlendirirsin
Global Moderator

Samuray Jack

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 16 Şubat 2023, 18:50:45 »
normal saç dökülmesi işte dostum kötüsü iyisi yok erkek tipi dökülme
bunuda ancak dht baskılayıcı ürünlerle durdurup güçlendirirsin

İyi günler hocam. Doktor bana evocalip yazmisti ama ben 15 gün falan kullanıp bıraktım guvenmedigim icin siz benden bu konuda daha bilgilisiniz bu ilaç ise yarar mı su finastreid i yarın alıp başlıyorum. Yanında evoclip %5 procalip sprey kullanmam abartı mi olur. Teşekkürler

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 16 Şubat 2023, 18:53:30 »

İyi günler hocam. Doktor bana evocalip yazmisti ama ben 15 gün falan kullanıp bıraktım guvenmedigim icin siz benden bu konuda daha bilgilisiniz bu ilaç ise yarar mı su finastreid i yarın alıp başlıyorum. Yanında evoclip %5 procalip sprey kullanmam abartı mi olur. Teşekkürler
evocapil procapil içerir ve işe yaramaz malesef boşuna kullanma

Facebook Twitter Instagram