Yazmayım dedim 2-3 kere yazdım yazdım sildim ama görmezden gelmek bile canımı acıttığı için yazmak istedim.
“Ateş düştüğü yeri yakar” doğru ama dilekolay 100.000 i aşkın kişinin yaşamını yitirdiği, beton bloklar altında ezilerek vefat ettiği, ölü bedenlerinin dahi bulunamadığı iş makineleri ile molozlarla beraber bertaraf edildiği “yüzyılın felaketi” diye isimlendireceğimiz bir ACIMIZ var. Üstelik benim vatanımın evlatları , anneleri, bebekleri bu felaketi yaşayan insanlar. Bu felaketi yaşan insanlar ya sevdiklerimiz yada sevdiklerimizin sevdikleri.. Acımız çok taze …
Ne oldu da bu Z kuşağı (hiç sevmediğim bir söylem bu ama) bu kadar duyarsız duygusuz oldu. 1 hafta oldu daha açtığın konuya bak güzel kardeşim. Nasıl bu kadar bencilleştiniz , el kadar bebeler -3 derecede çadırlarda kimsesiz kalmışken , analar ağlarken bu nasıl bir ruh halidir ki böyle bir konu açarsın.
Hayat devam ediyor eywalla ama kardeşlerimiz oradayken “biz yediğimizden içtiğimizden utanıyor iken “ binlerce kişiye ulaşabilen böyle bir mecrada “manitam bana yüz vermedi” diye konu mu açılır?
Amacım seni rencide etmek vs. Değil sakın yanlış anlama güzel kardeşim . Sadece “Z kuşağı” diye hitap ettiğimiz kafası zehir gibi çalışan gelecek nesillerimizin ahlaki anlamda nasılda asimile edildiği konusunda farkındalık oluşturmak. Gençler kendinize gelin biraz em azından şu en enkazlar kalksın insanlar bebeklerinin çocuklarının anne-bacılarının cesette olsa bedenlerine ulaşsında sonra devam edersiniz büyük sorunlarınızı sosyal mecralarda paylaşmalara..